De Verisure Alarmcentrale

Onze Alarmcentrale is de kern van de Verisure bescherming

 

Widget placeholder

 

Directe verbinding met de Politie

Widget placeholder

 

Bescherming en veiligheid ook vanaf afstand

Widget placeholder

 

Politie Live View

Zo garanderen we maximale veiligheid voor uw eigendommen die middels het alarmsysteem worden beschermd.
Met daarbij uw privacy in rekening gehouden.

Wat doet de Verisure Alarmcentrale?

Bij elke alarmmelding wordt er direct een signaal vanuit het alarmsysteem gestuurd naar de Alarmcentrale.

Onze specialisten classificeren het risiconiveau van de alarmmelding.

Tijdens een alarmmelding kan de Politie meekijken met de beelden die de Alarmcentrale met hen deelt.

Indien nodig stuurt de Alarmcentrale ook een beveiliger langs.

Hoog risico van de alarmmelding

Er wordt direct contact opgenomen met de Politie. Indien aanwezig, wordt de ZeroVision geactiveerd.

 

Middelmatig risico van de alarmmelding

Om de analyse- en verificatieprocedures te voltooien, maakt de specialist contact met de hoofdgebruiker of aangewezen persoon vanuit het Actieplan.

 

 

De signalen die naar de Verisure Alarmcentrale worden gestuurd

SOS via een alarmcomponent

Als de SOS-knop van een van de componenten van het Verisure alarmsysteem wordt ingedrukt, ontvangt de Alarmcentrale de melding met hoge prioriteit.De operators maken via spraak en geluid verbinding met het pand om de situatie te beoordelen en direct hulp in te schakelen. De SOS werkt altijd, zowel wanneer het alarm actief is als wanneer het alarm gedeactiveerd is.

Verisure Guardian

SOS-signalen verzonden via de Verisure Guardian-functie, beschikbaar via de Verisure App, hebben ook hoge prioriteit. Onze operators beoordelen het alarm onmiddellijk, lokaliseren je locatie via GPS en bellen de persoon die het signaal heeft verzonden.

We herinneren u eraan dat in dit geval het verzoek om assistentie kan worden verzonden via My Verisure SOS (de SOS-knop in de Verisure App) of via Walk With Me.

Ontdek alle details.

Anti-robbery signal

Als de overvalsknop wordt ingedrukt, wordt het alarm met hoogste prioriteit naar de Verisure Alarmcentrale gestuurd. Vervolgens wordt dit volgens een noodprotocol behandeld door onze operators. Dit bestaat onder anderen uit stille acties zoals luisteren, het opvragen van video’s en het onmiddellijk waarschuwen van de Politie.

De overvalknop is altijd functioneel, ook als het alarm niet is geactiveerd.

Duress Code

Als u zich bedreigd of onder druk gezet voelt om het alarm uit te schakelen, gebruik dan uw code onder dwang.
Het alarm wordt zoals gewoonlijk gedeactiveerd.
Onze alarmcentrale ontvangt dit alarm met voorrang zonder dat uw aanvaller het kan zien of door heeft.
Onze agenten kunnen de camerabeelden in stilte beluisteren en raadplegen. Zij zullen de hulpdiensten informeren voor een snelle en efficiënte interventie.

Sabotagedetectie

Het Verisure alarmsysteem is voorzien van geavanceerde anti-verstoringssystemen, die detecteren wanneer een inbreker de communicatie probeert te verstoren of te blokkeren. Bij een verstoringspoging ontvangt de Verisure Alarmcentrale een specifieke alarmtrigger, waardoor het onmiddellijk begrijpt dat er iets mis is. Dit maakt ons systeem tot een High Security System, in tegenstelling tot gewone inbraakalarmen, omdat we zelfs tegen de meest deskundige inbrekers kunnen ingrijpen.

De Verisure Alarmcentrale is altijd verbonden met het Verisure alarmsysteem, waardoor we storingen, batterijniveaus en sabotages kunnen detecteren. Als een sensor wordt verplaatst of beschadigd, zelfs als het alarmsysteem is uitgeschakeld, ontvangt de Alarmcentrale een signaal dat met dezelfde urgentie wordt behandeld als een alarmmelding. 

Als u thuis werkzaamheden moet uitvoeren en één of meerdere componenten moet verplaatsen, kunt u valse alarmen voorkomen door de renovatie modus aan te zetten via de Verisure App of contact op te nemen met onze Klantenservice (088-088 89 99).

Rookmeldingen

Onze Alarmcentrale grijpt ook in bij brand. Via de Verisure rookdetectoren worden er meldingen verstuurd naar de Alarmcentrale en grijpen onze operators meteen in. De rookdetectoren werken ook wanneer het alarmsysteem is uitgeschakeld, en meldingen worden geverifieerd met behulp van camerabeelden. Bij een bevestigde brand waarschuwt de Alarmcentrale de hulpdiensten direct.

Verstoringspogingen

Als de SOS-knop van een van de componenten van het Verisure alarmsysteem wordt ingedrukt, ontvangt de Alarmcentrale de melding met hoge prioriteit.De operators maken via spraak en geluid verbinding met het pand om de situatie te beoordelen en direct hulp in te schakelen, zoals de politie in geval van inbraak. De SOS werkt altijd, zowel wanneer het alarm actief is als wanneer het alarm gedeactiveerd is.

Stroomonderbreking

Als de Centrale Unit een stroomonderbreking detecteert, krijgen wij direct een alarmsignaal binnen. Ook als het alarmsysteem is uitgeschakeld. Tevens wordt u via email en/of SMS op de hoogte gesteld.

We herinneren u eraan dat de Centrale Unit dankzij de interne batterij, nog minimaal 24 uur meegaat na een stroomonderbreking. Het alarmsysteem blijft dus functioneren, zelfs als een dief de stroom naar het door Verisure beveiligde pand afsluit. 

Indien de Centrale Unit na 24 uur nog geen verbinding maakt, neemt de Alarmcentrale telefonisch contact met u op.

Polite Live View

Quisque a tortor egestas nulla ullamcorper semper. Morbi luctus arcu ut eros tincidunt efficitur. Ut.

Privacy

Ons alarmsysteem respecteert het recht op privacy volledig. Foto's, video's en omgevingsopnames worden alleen gebruikt in combinatie met een alarmmelding. De privacy wordt ook beschermd doordat foto's en video's alleen toegankelijk zijn voor de klant in het afgeschermde gebied na identificatie met behulp van referenties (gebruiker en wachtwoord).

 

 

Header

Donec libero ipsum, ullamcorper non quam sed, consequat lacinia arcu. Suspendisse dapibus ex quis diam.

Widget placeholder

 

 

 

 

 

 

 

Header

Duis aliquam tincidunt magna sed viverra. Duis libero ipsum, volutpat id egestas eu, sagittis ac.

Widget placeholder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Header

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Suspendisse eleifend.

Widget placeholder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Header

Ut scelerisque ligula sed sapien viverra, ut scelerisque augue condimentum. Integer id mattis quam. Maecenas.

Widget placeholder