Verisure Basis pakket

 

Standaardpakket voor inbraakbeveiliging met SOS-alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor onmiddellijke actie. Inclusief interventies en levenslange productgarantie.

 
Verisure Comfort


Producten inbegrepen in het Basis Pakket:

VBox Pro, VoiceBox, Sirene, 2 Shocksensoren, 1 Bedieningspaneel, Fotodetector, Preventieborden en 3 StarKeys

Verisure Basis

  • Beeld- en stemherkenning
  • Professionele installatie inbegrepen
  • 24/7 bewaking door de meldkamer
  • ✓  3 interventies van een surveillant inbegrepen
  • Beheer op afstand via de Verisure App

Ik wil meer info. Bel mij!

Alarmsysteem met Verisure Voice

Meteen de juiste actie!

Verisure Voice is een dienst die mogelijk wordt gemaakt door de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Het werkt als een vaste lijn tussen de meldkamer en uw woning.

Wanneer het alarm afgaat, kan de alarmoperator via de VoiceBox rechtstreeks meeluisteren en spreken in uw woning. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen. Bent u zelf ter plaatse en heeft u een ongeval gehad? Dan kunt u via de VoiceBox de meldkamer meteen om hulp vragen. Hoort de operator iets verdachts? Dan kan hij een mogelijke indringer afschrikken en wegjagen.

Sneller en meer betrouwbare verificatie van de oorzaak van het alarm waardoor de alarmoperator direct de juiste actie kan nemen

  • Verhoogde veiligheid in geval van ongevallen of ziekte
  • Een veiligere omgeving voor kinderen die alleen thuis zijn, vooral als een telefoon ontbreekt in uw huis
  • De meldkamer kan ongewenste gasten afschrikken

 

 

Verisure Alarm Diensten:

Inbraakalarm

De inbraakbeveiliging van uw woning start bij het afschrikkende effect van de gevelplaat en alarmstickers. De trillingsdetectoren op ramen en deuren reageren op trillingen en detecteren een inbraak voordat deze effectief plaatsvindt. Wanneer het alarm afgaat maken de fotodetectoren een reeks foto’s en sturen deze door naar de meldkamer. De operator stelt zo meteen de oorzaak van het alarm vast. Via de VoiceBox kan hij rechtstreeks in de woning luisteren en spreken en de nodige maatregelen treffen, zoals de hulpdiensten of politie sturen. Het Verisure alarmsysteem kan dus voelen, zien, spreken en luisteren. 

 

SOS-alarm voor noodsituaties

De SOS-knoppen op het bedieningspaneel werken als een persoonlijk veiligheidsalarm naar de meldkamer. De alarmoperator kan direct via de VoiceBox nagaan wat er aan de hand is en ingrijpen. Als u niet antwoordt, wordt een surveillant gestuurd.

 

 

 

24/7 bewaking door de meldkamer

Onze eigen meldkamer is NEN-50518 en ISO 9001 (2015) gecertificeerd én erkend door het Ministerie van Justitie. Onze operatoren bewaken uw alarm dag en nacht, heel het jaar door. Bij een alarm kan de alarmoperator dankzij de VoiceBox rechtstreeks met de personen ter plaatse communiceren en direct handelen. Zo is de veiligheid van u en van uw woning altijd verzekerd, ook wanneer u niet thuis bent.

Inclusief 3 interventies van een surveillant

Wij nemen graag het zekere voor het onzekere. Wanneer er na een alarmmelding op de beelden niets verdachts te zien is en u onze oproep niet beantwoordt, sturen we een surveillant ter plaatse om een visuele controle van uw woning te doen. Wanneer hij iets verdacht opmerkt blijft hij ter plaatse tot de hulpdiensten gearriveerd zijn.

Professionele installatie

De installatie van het alarmsysteem wordt voorbereid en uitgevoerd door een professionele alarminstallateur die u ook laat zien hoe eenvoudig het is om uw alarmsysteem te bedienen.

 

U kunt altijd uw alarmsysteem uitbreiden met meer producten.

Brandalarm

De Verisure rookmelders zijn in serie gekoppeld. Dit betekent dat wanneer één rookmelder rook detecteert, hij dit onmiddellijk meldt aan de andere detectoren in het systeem. Ze worden allemaal tegelijk geactiveerd, zowel met stem- als alarmsignaal. De rookdetectoren activeren ook de fotodetector die die beelden doorstuurt naar de meldkamer zodat deze meteen actie kan ondernemen.

 

 

 

 

Verisure App

Dankzij de verschillende functionaliteiten van de Verisure App haalt u nog meer uit uw alarmsysteem. U kunt uw woning bedienen waar u ook bent! Voer verschillende acties uit in één klik: schakel het systeem in en uit op afstand, neem foto's met de SmartCam of de nieuwe fotodetectoren, bedien uw elektrische apparaten raadpleeg de temperatuur of krijg een notificatie wanneer iemand thuiskomt of uw woning verlaat en wanneer.

Dubbele verbinding met de meldkamer

Verisure Comfort omvat meerdere functies voor het slimme huis en gebruikt standaard zowel breedband als GSM-netwerk voor verbinding met de meldkamer.

 

 

 

 

Levenslange productgarantie

Wij ontwikkelen onze eigen producten en garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Als klant geniet u bovendien van een levenslange garantie op alle componenten.

 

 

 

 

Energiebesparing toevoegen

Verisure Optimum is een uitgebreider en geavanceerder pakket. U beschikt dan over de SmartPlug voor bediening van de verlichting en van elektronische apparatuur en maximaal 5 controles per jaar door Securitas surveillanten. Op deze manier kunnen wij u toch optimaal veiligheid en rust bieden.

Beeldverificatie bij inbraak

00.56

Blijf in verbinding met uw huis

Verisure IQ

Verisure IQ is een basisdienst die onderdeel is van uw alarmsysteem.

Deze stelt u in staat om het systeem te beheren via de Verisure App en My Pages, om push-berichten te ontvangen, om op afstand uw SmartPlug te bedienen en om mededelingen naar uw contactpersonen te versturen.

My Pages

Om uw alarmsysteem ten volle te benutten activeert u My Pages: uw persoonlijke bedieningspaneel op internet. Hier stelt u een functies van het alarmsysteem in die u later kunt bedienen.

U kunt uw gegevens bijwerken zodat wij u altijd kunnen bereiken, u kunt nieuwe contactpersonen toevoegen, StarKey alarmsleutels en andere producten aan uw alarmsysteem toevoegen.


Verder kunt u het alarmsysteem aanpassen aan uw huisdier en vakantie-modus toevoegen zodat uw alarmsysteem optimaal werkt als u langere tijd afwezig bent.

Verisure App

Met de Verisure App kunt u uw huis op eenvoudige wijze bedienen en controleren via uw mobiele telefoon, waar u ook bent.

Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe die uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer maken.

Vanaf de App Store, Google Play en Windows Phone kunt u de Verisure App voor iPhone, Android en Windows-telefoons downloaden.

Verisure Producten

VBox Pro

VBox Pro is het hart en het brein van uw systeem. Het fungeert als een spil bij alle communicatie binnen het systeem en met de meldkamer en wordt mobiel (GSM) en via breedband aangesloten.

Twee communicatiekanalen zorgen dat uw systeem altijd is aangesloten op de meldkamer, ook als de netaansluiting niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

VoiceBox

De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de meldkamer en uw woning. Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in de woning.

Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Fotodetector

Wanneer het alarm afgaat nemen de fotodetectoren een serie van drie foto’s die worden doorgestuurd naar de meldkamer. Zo kan de alarmoperator onmiddellijk de oorzaak van het alarm vaststellen en snel de nodige maatregelen nemen. Wanneer het alarm is ingeschakeld kunt u zelf ook foto’s nemen via de Verisure App, waar u ook bent. Zo kunt u steeds een oogje in het zeil houden.

Dankzij deze beelden kunnen wij bij inbraak of brand de politie en de hulpdiensten inschakelen. Of bij een vals alarm de interventie afbreken. U kunt de gevoeligheid van de detector instellen zodat ze aangepast is aan huisdieren. Zo kan uw huisdier zich vrij in huis bewegen, zelfs als het alarmsysteem geactiveerd is.

Shocksensor

De trillingsdetectoren beveiligen deuren, ramen en andere strategische toegangspunten. Ze activeren het alarmsysteem wanneer ze trillingen detecteren die geassocieerd worden met een inbraak. Een traditioneel magneetcontact activeert het alarm wanneer een deur of raam wordt geopend. Met de trillingsdetectoren kunnen we de inbraak opsporen nog voordat deze heeft plaatsgevonden. Zo kan de meldkamer nog sneller ingrijpen.

Op die manier creëert u een veiligheidsschild rondom uw woning. De trillingsdetectoren beschermen u niet alleen tegen indringers wanneer u weg bent, maar ook wanneer u slaapt en u de gedeeltelijke beveiliging hebt ingeschakeld.

Bedieningspaneel

Op het bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen met een persoonlijke code of met uw StarKey.

Het paneel zelf werkt als een persoonlijk alarm. Als de twee SOS-knoppen worden ingedrukt, gaat er direct een alarmmelding naar een operator in onze meldkamer. Het bedieningspaneel kan ook worden gebruikt als deurbel. U kunt het bedieningspaneel zo instellen dat het een signaal geeft wanneer iemand via de voordeur het huis betreedt.

Sirene

De sirene is een losstaande component dat waarschuwt met een signaal van 105 decibel.

Door een ingebouwde hittemelder werkt de sirene in principe als een extra brandmelder, omdat hij alarmeert bij een temperatuur van meer dan 60°C. U kunt de binnenhuistemperatuur ook aflezen met de Verisure App.

Rookmelder (optioneel)

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie geschakeld en waarschuwen gelijktijdig met een gesproken mededeling en een signaal zodat iedereen in huis snel weet waar de rook zich ontwikkelt. Met de Fire Pro-dienst alarmeert het alarmsysteem de alarmcentrale. Bovendien ontvangt u een melding op uw mobiele telefoon. De rookmelder meet tevens de kamertemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid.

3x StarKey

Met StarKey alarmsleutels kunnen al uw gezinsleden op eenvoudige wijze het alarm in- en uitschakelen.

Houd de sleutel tegen het bedieningspaneel en een druk op de knop is voldoende. Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Op die manier kunt u controleren wie de woning betreedt en verlaat en eenvoudig sleutels blokkeren in geval van verlies of een nieuwe sleutel registreren.

Oplossingen voor het slimme huis

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en alarmcentrale:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Gemiddelde waardering op Klantenvertellen.nl: 8.6/10 - 195 beoordelingen

Verisure FAQ

Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0800-365 0 365 of vul bovenstaande formulier in. Dan helpen wij u om een alarmsysteem te installeren dat precies is afgestemd op uw wensen en uw huis.

Als het alarm afgaat, wordt de fotodetector geactiveerd en wordt er een reeks beelden naar de alarmcentrale verstuurd. De operator kan met grote zekerheid bepalen of het nodig is om direct een beveiligingsmedewerker te sturen of de brandweer te bellen. Wij kunnen ook zien of er sprake is van vals alarm. De fotodetector kan alleen beelden registreren als het alarm afgaat en beschermt zo uw integriteit in huis.

Onze meldkamer is 24 uur per dag, alle dagen van het jaar bemand en gecertificeerd door het Ministerie van Justitie. Wij werken alleen voor klanten die ook onze producten hebben geïnstallerd. De meldkamer staat in voor alle activiteiten met betrekking tot uw alarmsysteem, van technische service tot controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers. Onze operatoren en andere medewerkers zijn specialisten op het gebied van de techniek en de diensten die betrekking hebben op uw alarminstallatie. U bereikt onze meldkamer altijd via het telefoonnummer 088 - 088 89 99.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118