Premium Woning

 

Ons premium pakket voor thuis is inclusief SOS alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor directe actie. Inclusief interventies van een surveillant en melding aan politie. Daarnaast levenslange productgarantie. Met uitbreidingsmogelijkheden, zoals de SmartPlug voor energiebesparing of onze rookmelders.

Verisure Peace of Mind

Producten inbegrepen in het premium pakket voor thuis:

VBox Pro, VoiceBox, Sirene, Nightcontrol, 4 Shocksensoren, Bedieningspaneel, 2 Fotodetectoren, 3 StarKeys, Preventieborden, met uitbreidingsmogelijkheden zoals Rookmelders, SmartPlugs en een Waterdetector.

 

 

 

Verisure Peace of Mind

  • Beeld- en stemherkenning
  • Professionele installatie inbegrepen
  • 24/7 bewaking door de meldkamer
  • ✓ Onbeperkt interventies van een surveillant
  • Beheer op afstand via de Verisure App
  • Jaarlijks onderhoud

Ik wil meer info. Bel mij!

Alarmsysteem met Verisure Voice

Meteen de juiste actie!

Verisure Voice is een dienst die mogelijk wordt gemaakt door de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Het werkt als een vaste lijn tussen de meldkamer en uw woning.

Wanneer het alarm afgaat, kan de alarmoperator via de VoiceBox rechtstreeks meeluisteren en spreken in uw woning. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen. Bent u zelf ter plaatse en heeft u een ongeval gehad? Dan kunt u via de VoiceBox de meldkamer meteen om hulp vragen. Hoort de operator iets verdachts? Dan kan hij een mogelijke indringer afschrikken en wegjagen.

Sneller en meer betrouwbare verificatie van de oorzaak van het alarm waardoor de alarmoperator direct de juiste actie kan nemen

  • Verhoogde veiligheid in geval van ongevallen of ziekte
  • Een veiligere omgeving voor kinderen die alleen thuis zijn, vooral als een telefoon ontbreekt in uw huis
  • De meldkamer kan ongewenste gasten afschrikken

 

 

Alarm Diensten Verisure:

Inbraakalarm

De inbraakbeveiliging van uw woning start bij het afschrikkende effect van de gevelplaat en alarmstickers. De trillingsdetectoren op ramen en deuren reageren op trillingen en detecteren een inbraak voordat deze effectief plaatsvindt. Wanneer het alarm afgaat maken de fotodetectoren een reeks foto’s en sturen deze door naar de meldkamer. De operator stelt zo meteen de oorzaak van het alarm vast. Via de VoiceBox kan hij rechtstreeks in de woning luisteren en spreken en de nodige maatregelen treffen, zoals de hulpdiensten of politie sturen. Het Verisure alarmsysteem kan dus voelen, zien, spreken en luisteren. 

 

SOS-alarm voor noodsituaties

De SOS-knoppen op het bedieningspaneel werken als een persoonlijk veiligheidsalarm naar de meldkamer. De alarmoperator kan direct via de VoiceBox nagaan wat er aan de hand is en ingrijpen. Als u niet antwoordt, wordt een surveillant gestuurd.

 

 

Waterdetectie

Voorkom waterschade met de Verisure Waterdetector. Een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen. Met de Verisure App op uw mobiel kunt u uw Waterdetector in de gaten houden. U kunt ook de huidige temperatuur zien. U krijgt een melding als de Waterdetector aan water wordt blootgesteld.

 

24/7 bewaking door de meldkamer

Onze eigen meldkamer is NEN-50518 en ISO 9001 (2015) gecertificeerd én erkend door het Ministerie van Justitie. Onze operatoren bewaken uw alarm dag en nacht, heel het jaar door. Bij een alarm kan de alarmoperator dankzij de VoiceBox rechtstreeks met de personen ter plaatse communiceren en direct handelen. Zo is de veiligheid van u en van uw woning altijd verzekerd, ook wanneer u niet thuis bent.

Inclusief onbeperkt interventies van een surveillant

Wij nemen graag het zekere voor het onzekere. Wanneer er na een alarmmelding op de beelden niets verdachts te zien is en u onze oproep niet beantwoordt, sturen we een surveillant ter plaatse om een visuele controle van uw woning te doen. Wanneer hij iets verdacht opmerkt blijft hij ter plaatse tot de hulpdiensten gearriveerd zijn.

VBox Mini voor extra veiligheid

Met een extra VBox Mini beschikt u over DUO-communicatie: meerdere communicatiekanalen zorgen dat uw systeem altijd is aangesloten op de meldkamer, ook als de netaansluiting niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

Brandalarm

De Verisure rookmelders zijn in serie gekoppeld. Dit betekent dat wanneer één rookmelder rook detecteert, hij dit onmiddellijk meldt aan de andere detectoren in het systeem. Ze worden allemaal tegelijk geactiveerd, zowel met stem- als alarmsignaal. De rookdetectoren activeren ook de fotodetector die die beelden doorstuurt naar de meldkamer zodat deze meteen actie kan ondernemen.

 

 

 

 

Energiebesparing

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en elektrische apparaten tot 2300W in uw huis regelen via de Verisure App. Waarom niet de TV, de stereo of andere apparaten die stand-by staan aansluiten op een SmartPlug? Door de apparaten helemaal uit te schakelen kan een gemiddeld huishouden tot 500 kWh per jaar besparen.

Verisure App

Dankzij de verschillende functionaliteiten van de Verisure App haalt u nog meer uit uw alarmsysteem. U kunt uw woning bedienen waar u ook bent! Voer verschillende acties uit in één klik: schakel het systeem in en uit op afstand, neem foto's met de SmartCam of de nieuwe fotodetectoren, bedien uw elektrische apparaten raadpleeg de temperatuur of krijg een notificatie wanneer iemand thuiskomt of uw woning verlaat en wanneer.

Dubbele verbinding met de meldkamer

Verisure Peace of Mind omvat meerdere functies voor het slimme huis en gebruikt standaard zowel breedband als GSM-netwerk voor verbinding met de meldkamer.

 

 

 

 

Levenslange productgarantie

Wij ontwikkelen onze eigen producten en garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Als klant geniet u bovendien van een levenslange garantie op alle componenten.

 

 

 

 

Professionele installatie

De installatie van het alarmsysteem wordt voorbereid en uitgevoerd door een professionele alarminstallateur die u ook laat zien hoe eenvoudig het is om uw alarmsysteem te bedienen.

 

U kunt altijd uw alarmsysteem uitbreiden met meer producten.

Slimme functies met Verisure Peace of Mind

01.04

Blijf in verbinding met uw huis

Verisure IQ

Verisure IQ is een basisdienst die onderdeel is van uw alarmsysteem.

Deze stelt u in staat om het systeem te beheren via de Verisure App en My Pages, om push-berichten te ontvangen, om op afstand uw SmartPlug te bedienen en om mededelingen naar uw contactpersonen te versturen.

My Pages

Om uw alarmsysteem ten volle te benutten activeert u My Pages: uw persoonlijke bedieningspaneel op internet. Hier stelt u een functies van het alarmsysteem in die u later kunt bedienen.

U kunt uw gegevens bijwerken zodat wij u altijd kunnen bereiken, u kunt nieuwe contactpersonen toevoegen, StarKey alarmsleutels en andere producten aan uw alarmsysteem toevoegen.


Verder kunt u het alarmsysteem aanpassen aan uw huisdier en vakantie-modus toevoegen zodat uw alarmsysteem optimaal werkt als u langere tijd afwezig bent.

Verisure App

Met de Verisure App kunt u uw huis op eenvoudige wijze bedienen en controleren via uw mobiele telefoon, waar u ook bent.

Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe die uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer maken.

Vanaf de App Store, Google Play en Windows Phone kunt u de Verisure App voor iPhone, Android en Windows-telefoons downloaden.

Verisure Producten

VBox Pro

VBox Pro is het hart en het brein van uw systeem. Het fungeert als een spil bij alle communicatie binnen het systeem en met de meldkamer en wordt mobiel (GSM) en via breedband aangesloten.

Twee communicatiekanalen zorgen dat uw systeem altijd is aangesloten op de meldkamer, ook als de netaansluiting niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

VoiceBox

De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de meldkamer en uw woning. Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in de woning.

Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Fotodetector

Wanneer het alarm afgaat nemen de fotodetectoren een serie van drie foto’s die worden doorgestuurd naar de meldkamer. Zo kan de alarmoperator onmiddellijk de oorzaak van het alarm vaststellen en snel de nodige maatregelen nemen. Wanneer het alarm is ingeschakeld kunt u zelf ook foto’s nemen via de Verisure App, waar u ook bent. Zo kunt u steeds een oogje in het zeil houden.

Dankzij deze beelden kunnen wij bij inbraak of brand de politie en de hulpdiensten inschakelen. Of bij een vals alarm de interventie afbreken. U kunt de gevoeligheid van de detector instellen zodat ze aangepast is aan huisdieren. Zo kan uw huisdier zich vrij in huis bewegen, zelfs als het alarmsysteem geactiveerd is.

Shocksensor

De trillingsdetectoren beveiligen deuren, ramen en andere strategische toegangspunten. Ze activeren het alarmsysteem wanneer ze trillingen detecteren die geassocieerd worden met een inbraak. Een traditioneel magneetcontact activeert het alarm wanneer een deur of raam wordt geopend. Met de trillingsdetectoren kunnen we de inbraak opsporen nog voordat deze heeft plaatsgevonden. Zo kan de meldkamer nog sneller ingrijpen.

Op die manier creëert u een veiligheidsschild rondom uw woning. De trillingsdetectoren beschermen u niet alleen tegen indringers wanneer u weg bent, maar ook wanneer u slaapt en u de gedeeltelijke beveiliging hebt ingeschakeld.

Sirene

De sirene is een losstaande component dat waarschuwt met een signaal van 105 decibel.

Door een ingebouwde hittemelder werkt de sirene in principe als een extra brandmelder, omdat hij alarmeert bij een temperatuur van meer dan 60°C. U kunt de binnenhuistemperatuur ook aflezen met de Verisure App.

Bedieningspaneel

Op het bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen met een persoonlijke code of met uw StarKey.

Het paneel zelf werkt als een persoonlijk alarm. Als de twee SOS-knoppen worden ingedrukt, gaat er direct een alarmmelding naar een operator in onze meldkamer. Het bedieningspaneel kan ook worden gebruikt als deurbel. U kunt het bedieningspaneel zo instellen dat het een signaal geeft wanneer iemand via de voordeur het huis betreedt.

Rookmelder (optioneel)

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie geschakeld en waarschuwen gelijktijdig met een gesproken mededeling en een signaal zodat iedereen in huis snel weet waar de rook zich ontwikkelt. Met de Fire Pro-dienst alarmeert het alarmsysteem de alarmcentrale. Bovendien ontvangt u een melding op uw mobiele telefoon. De rookmelder meet tevens de kamertemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid.

VBox Mini (optioneel)

Met zowel VBox als VBox Mini beschikt u over een extra veilig alarmsysteem.

Door uw alarmsysteem aan te vullen met VBox Mini met breedbandverbinding is het nog beter beveiligd tegen storingen omdat u altijd beschikt over een tweede verbinding. Als één VBox wordt gesaboteerd, is de andere nog in bedrijf. Uw huis is aangesloten op onze alarmcentrale, ook als het GSM-netwerk uitvalt. Bij eventuele onderbreking van de communicatie tussen de componenten van het alarmsysteem en de VBox of de VBox Mini, worden de componenten automatisch doorgeschakeld naar de VBox die werkt.

3x StarKey

Met StarKey alarmsleutels kunnen al uw gezinsleden op eenvoudige wijze het alarm in- en uitschakelen.

Houd de sleutel tegen het bedieningspaneel en een druk op de knop is voldoende. Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Op die manier kunt u controleren wie de woning betreedt en verlaat en eenvoudig sleutels blokkeren in geval van verlies of een nieuwe sleutel registreren.

2x SmartPlug (optioneel)

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de verlichting en bijna alle elektrische apparaten in uw woning bedienen, waar u zich ook bevindt.

Als de SmartPlug op uw alarmsysteem is aangesloten, kunt u apparatuur in- en uitschakelen door het alarm aan of uit te zetten, of de verlichting activeren wanneer het alarm afgaat. Dit is een eenvoudige manier om uw woning veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien bespaart u nog eens energie.

Waterdetector (optioneel)

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade. Het is een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen.

Plaats de Waterdetector op plekken met een hoog risico op lekkage, zo dicht mogelijk bij de wasmachine, vaatwasser en onder de gootsteen. De Waterdetector zelf maakt gebruik van drie metalen voetjes om het water op te sporen. Gebruik de sensor-kabel voor plekken waar de Waterdetector zelf niet kan staan, zoals om pijpleidingen en tussen, achter of onder apparaten.

Of bel 020 - 262 19 20

Oplossingen voor het slimme huis

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

020 - 262 19 20 | sales@verisure.nl

Klantenservice en alarmcentrale:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Gemiddelde waardering op Klantenvertellen.nl: 8.6/10 - 195 beoordelingen

Verisure FAQ

Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0800-365 0 365 of vul bovenstaande formulier in. Dan helpen wij u om een alarmsysteem te installeren dat precies is afgestemd op uw wensen en uw huis.

Verisure biedt u een geavanceerd brandmeldingssysteem met in serie geschakelde rookdetectors. Zij praten tegen u en geven een alarmsignaal in geval van brand. Zij zijn aangesloten op onze meldkamer en waarschuwen u via uw mobiele telefoon als er sprake is van rookontwikkeling. Als ten minste twee rookdetectors waarschuwen voor rookontwikkeling, kunnen onze alarmoperators direct maatregelen nemen, ook als er niemand thuis is. De rookdetectors zijn bovendien gekoppeld aan onze cameradetectors die beelden registreren en deze in geval van rookontwikkeling naar de alarmcentrale sturen. De beeldverificatie van de oorzaak van de alarmmelding is een extra hulpmiddel voor de operator om snel de juiste maatregelen te kunnen nemen.

Als het alarm afgaat, wordt de fotodetector geactiveerd en wordt er een reeks beelden naar de meldkamer verstuurd. De operator kan met grote zekerheid bepalen of het nodig is om direct een Securitas surveillant te sturen of de brandweer te bellen. Wij kunnen ook zien of er sprake is van vals alarm. De fotodetector kan alleen beelden registreren als het alarm afgaat en beschermt zo uw integriteit in huis.

Onze meldkamer is 24 uur per dag, alle dagen van het jaar bemand en gecertificeerd door het Ministerie van Justitie. Wij werken alleen voor klanten die ook onze producten hebben geïnstallerd. De alarmcentrale staat in voor alle activiteiten met betrekking tot uw alarmsysteem, van technische service tot controle ter plaatse door Securitas surveillanten. Onze operatoren en andere medewerkers zijn specialisten op het gebied van de techniek en de diensten die betrekking hebben op uw alarminstallatie. U bereikt onze meldkamer altijd via het telefoonnummer 088 - 088 89 99.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118