Arlo videodeurbel

 

 

Videodeurbel

Communiceer en kijk overal

wie er voor de deur staat.

Start direct

 

 

Arlo Draadloze HD-videodeurbel

Wanneer er iemand voor je deur staat, maar je niet thuis bent, is het ideaal om een video deurbel te hebben. Met een video deurbel, ofwel een deurbel met camera, kun je altijd zien wie er voor je deur staat. Doordat camera deurbellen beschikken over een luidspreker en microfoon, is het ook mogelijk om te praten via de deurbel met camera met de bezoeker. Zo mis je nooit meer iets! Bij Verisure worden de beste camera deurbellen aangeboden. Een deurbel met camera is de perfecte toevoeging aan je alarmsysteem in huis.

24/7 bescherming met Arlo videodeurbel

Bij Verisure vindt een samenwerking met Arlo plaats. Arlo is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten beveiligingssystemen zoals beveiligingscamera’s en video deurbellen. De Arlo video deurbel is uitgerust met de beste specificaties om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Bij het aanschaffen van een beveiligingsproduct van Arlo bij Verisure, krijg je de alarmdiensten die Verisure aanbied erbij. Zo ben je altijd beschermt tegen inbraak of onbevoegden. De Arlo camera deurbel is ook te combineren met de Lockguard van Verisure. De Lockguard kan je op afstand het slot van je deur bedienen. Zo kan je met de video deurbel zien wie er voor de deur staan, en met de Lockguard je deur open doen, of juist op slot.

Draadloze deurbel met camera

De deurbel met camera die bij Verisure wordt aangeboden is volledig draadloos. Dit zorgt ervoor dat hij makkelijk op te hangen is en je geen last heb van draden die overal hangen. De deurbel met camera is uitgerust met heroplaadbare batterij. Op die manier hoef je geen batterijen te vervangen.

     Start direct

Productspecificaties camera deurbel

De camera deurbel van Arlo is een slimme deurbel met camera. Dat houdt in dat de deurbel met camera verschillende signalen kan signaleren. Ook is de video deurbel verbonden met wifi. Verder is de bel weerbestendig en heeft de camera deurbel een zichtveld van 180 graden. Zo krijg je duidelijk alles in beeld, ook ‘s nachts.

     Start direct

 

Features

 

 

Zien wat er gebeurt

Zie meer wat er bij de voordeur gebeurt: Zie een persoon van top tot teen of een pakket op de grond met een diagonale kijkhoek van 180 graden die is geoptimaliseerd voor de voordeur.  

Altijd dichtbij

Beveiliging in de palm van uw hand:  Ontvang meldingen als beweging wordt gedetecteerd en bekijk live streamingvideo vanaf uw smartphone of tablet. 

Tweewegaudio

Dankzij tweewegaudio kun je bezoekers zien of met bezoekers spreken, ook kun je een vooraf opgenomen bericht afspelen als snel antwoord. Ontvang een videogesprek als jouw deurbel wordt ingedrukt.  

Nachtzicht

Zie wie er 's nachts voor jouw deur staat, zelfs als het licht niet aan is.  

Voedingsopties

Installeer zonder kabels met behulp van de oplaadbare batterij of sluit aan op bestaande bedrading voor continue voeding.

Meldingen

Ontvang waarschuwingen wanneer uw VideoDoorbell mensen, voertuigen, dieren of een pakket ziet met Arlo Smart.  

Bezoekersberichten

Bezoekers kunnen een bericht achterlaten wanneer je de deur niet kunt openen. Je kunt dit terugluisteren wanneer het jou uitkomt.  

Directe verbinding

Rechtstreeks verbinding met Wi-Fi: Maakt rechtstreeks verbinding met Wi-Fi voor eenvoudige installatie. 

 

 

Specificaties Videodeurbel

HD-videodeurbel

De Arlo Videodeurbel filmt in HD en heeft een zichtveld van 180º. Hierdoor zie je alles wat er zich voor je voordeur afspeelt.

Light sensor

Ambient light sensor. Hierdoor is de helderheid van het beeld altijd aangepast op het licht van de omgeving.

Batterijen

Een heroplaadbare batterij, waardoor je dus nooit te maken hebt met vervangen van de batterijen. Batterijduur: 6 maanden.

24/7

IR LED voor optimaal beeld geeft wanneer het donker is, zo kan je 24/7 zien wie er aanbelt.

Wi-Fi

Deze slimme deurbel is draadloos en verbonden met Wi-Fi. Connectiviteit: 2.4GHz.

Weerbestendige 

Weerbestendige bel met camera. Bedrijfstemperatuur: -20 tot 45 graden Celsius.

Verisure

Bij Verisure kun je een offerte aanvragen voor een deurbel met camera die geschikt is voor bij jou thuis. Als je niet alleen een video deurbel wilt, maar ook beveiligingscamera's, kan dit ook! Bij Verisure bieden we ook volledige huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging aan. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een Arlo video deurbel en kom erachter wat alle andere mogelijkheden zijn.

Voeg de Lockguard toe

Voor een verbeterde ervaring kun je de video deurbel combineren met de Lockguard, dit pakket maakt veilige en bewaakte ontgrendeling op afstand mogelijk. Je kan zien wie er voor jouw deur staat voordat je bezoekers of bezorgers toegang verleent. Daarnaast is er videoverificatie door onze operators om, bij een geverifieerde noodsituatie, toegang te kunnen verlenen aan hulpdiensten.

      Bekijk de lockguard

Lockguard