VBox Pro, de centrale eenheid van het systeem

De VBox Pro is het hart van het systeem. De VBox Pro staat in contact met alle componenten en beheert de beveiligde verbinding met de meldkamer via zowel een simkaart als het internet. Twee communicatiekanalen zorgen dat het systeem altijd is aangesloten op de meldkamer, ook als er geen internet is of er stroomuitval is.

Blijft werken ook tijdens een internetstoring

De VBox Pro wordt aangesloten op het vaste internet, maar heeft ook een Verisure simkaart voor beveiligde communicatie. Dus wanneer het internet uit valt behoudt de VBox Pro altijd zijn connectie met de meldkamer.

Aangesloten op het stroom, maar ook in het bezit van een batterij

Niet alleen tijdens een internetstoring blijft de Vbox pro werken, ook tijdens een stroomuitval. In de Vbox bevindt zich een batterij. Deze neemt de stroomtoevoer over. De accu gaat bij normaal gebruik 24u mee.

Gratis updates

Doordat de VBox pro 24 uur per dag en 7 dagen in de week is aangesloten op onze meldkamer, is de centrale unit van het alarmsysteem altijd up to date met de nieuwste software. Deze zijn gratis, zodat de nieuwe diensten worden ondersteund.

Het alarmsysteem op maat

Het Verisure systeem werkt volledig draadloos en is daardoor eenvoudig te installeren. Met een draadloos alarmsysteem van Verisure profiteert u van een optimaal veilig gevoel voor jou en je gezin. Het biedt een efficiënte bescherming tegen inbraak, brand en noodgevallen doordat het 24/7 verbonden is met de meldkamer. Afhankelijk van de woning en individuele behoeften wordt het systeem op maat aangepast. Of het nu gaat over de beveiliging van jouw huis, appartement, vakantiehuis of bedrijf: voor ieder type gebouw hebben we een gepast alarmsysteem.

Naast de VBox Pro hebben we nog veel meer innovatieve beveiligingsproducten die het alarmsysteem gebruiksvriendelijk maken.Wil je van onze ervaren beveiligingsexperts horen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw huis of bedrijf tot 40% korting* Start jouw offerte
Kies nu voor de beste bevieliging voor jouw woning of bedrijf