VoiceBox, directe spraakverbinding met de meldkamer

Essentieel voor hoge responssnelheid en nauwkeurige verificatie van de situatie. Bij een alarm kan de operator in de meldkmaer via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in de woning.

Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Meteen de juiste actie!

De Verisure Voice is een dienst die mogelijk wordt gemaakt door de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Het werkt als een vaste lijn tussen de meldkamer en je woning.

Wanneer het alarm afgaat, kan de operator vanuit de meldkamer via de VoiceBox rechtstreeks meeluisteren en spreken in je woning. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen. Ben je zelf thuis en heb je een ongeval gehad? Dan kan je via de VoiceBox de meldkamer meteen om hulp vragen. Hoort de operator iets verdachts? Dan kan hij een mogelijke indringer afschrikken en wegjagen.

Nóg meer veiligheid met de Verisure VoiceBox

  • Sneller en meer betrouwbare verificatie van de oorzaak van het alarm waardoor de alarmoperator direct de juiste actie kan nemen
  • Verhoogde veiligheid in geval van ongevallen
  • Een veiligere omgeving voor kinderen die alleen thuis zijn, helemaal als een telefoon ontbreekt in je woning
  • De meldkamer kan ongewenste gasten afschrikken

Deurbelfunctie

Daarnaast heeft de Verisure VoiceBox ook de deurbel functie. Via de persoonlijke omgeving My Pages

Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw huis of bedrijf tot 40% korting* Start jouw offerte
Kies nu voor de beste bevieliging voor jouw woning of bedrijf