Brand preventie van Verisure

Brand berichten rechtstreeks op uw mobiel

Zodra de rookmelders alarm slaan bij brand, ontvangt u een SMS

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur

Brand preventie met rookmelders van Verisure

Een rookmelder in elke kamer

Meer veiligheid dankzij verbinding met onze eigen alarmcentrale

Een betrouwbare brandpreventie is een van de basiskenmerken van een veilig huis. In geval van (grote) brand is elke seconde kostbaar. Daarom raden wij aan om in elke kamer een rookmelder op te hangen. Met Verisure beschikt u over een geavanceerd brandpreventie-systeem met in serie geschakelde rookmelders die zijn verbonden op onze alarmcentrale en die u via uw mobiele telefoon melden dat er sprake is van rookontwikkeling. Als ten minste twee rookmelders waarschuwen voor rookontwikkeling, kan onze alarmoperator direct de brandweer bellen, ook als er niemand thuis is.

De rookmelder is bovendien gekoppeld aan onze fotodetector die een reeks beelden registreert en deze in geval van rookontwikkeling naar de alarmcentrale stuurt. Verificatie met behulp van beelden is een extra hulpmiddel voor de operator om snel de juiste maatregelen te kunnen nemen.

Wat anderen zeggen over Verisure

Inbraakalarm 2.0

Een slim systeem dat je met een gerust hart inbraakalarm 2.0 zou kunnen noemen.

Algemeen Dagblad


Vervangt de tijdschakelaar

Met de SmartPlug bedien je alle elektronische apparaten, dus ook je lampen, afzonderlijk. Zo heb je altijd de controle over je huis, waar je zelf ook bent.

DutchCowboys


Voorkom een inbraak

Een alarmsysteem met camera’s of raam- en deursensoren vergroot de kans dat een inbreker uw huis voorbij loopt.

Nationale Inbraakpreventie Weken


Beveiliging met Apple allure

Het Verisure systeem ziet er mooi uit, werkt probleemloos en is met de uitlezing en bediening via de app ook nog eens helemaal bij de tijd.

Hardware.info


Pas op, hier waakt de app

Je blijft niet op afstand met een gevoel van onzekerheid zitten, wat er bij de
‘doe-het-zelf’-systemen wel kan zijn.

Brabants Dagblad


24-uurs bewaking

Ons huis wordt een kasteel en ons mobieltje de machinekamer. En geen koningin die dáár in komt.


Volkskrant


Helemaal toekomstproof

Een mooi pakket om je huis voor een goede prijs te beveiligen. Met de app en de website is beheer erg makkelijk.

Metro


Een dikke 9

Compleet systeem, modulair uitbreidbaar. De koppeling met de beveiligingsdienst maakt het systeem professioneel.

MacFan


Meer dan betaalbaar

De bediening was, vooral met de sleutelhanger, erg makkelijk, de app functioneert naar behoren en ik heb vooral weinig last gehad van het systeem.

AndroidWorld


Sterk in

inbraak- en brandbeveiliging

Het feit dat Verisure gekoppeld is aan de meldkamer van Securitas Direct verandert de zaak. Professionele huisbeveiliging is hiermee ook bereikbaar voor de consument.

iCreate Magazine


Alarmcentrale

voor extra veiligheid

Een systeem kan technisch zeer geavanceerd zijn, maar is wellicht niet zo’n goede oplossing als een koppeling naar een alarmcentrale ontbreekt.


Telegraaf


Geen omkijken

naar je beveiliging

Je hoeft zelf niet te priegelen met kabeltjes of diep in de software te duiken om het systeem werkende te krijgen...Ook krijg je een uitgebreide uitleg over de werking van de apparaten.

Computer!Totaal


Werkt prima

Gaat een stap verder dan gebruikelijk.

  • Bekwaamheidsproef geslaagd.

PCM


Een systeem

waarover is nagedacht

Bij dit systeem krijg je persoonlijk advies hoe je jouw woonhuis of kantoor het best kunt beveiligen.

Wat dit systeem onderscheidt van andere, is dat het werkt met een meldkamer...

iCulture


Deel 1: beveiliging voor thuis

Het systeem van Verisure verschilt op twee fundamentele punten. 1) aansluiting op een meldkamer. 2) de spullen van Verisure zijn beter beveiligd dan bijvoorbeeld standaard IP-camera's.

Bright


Deel 2: de installatie

Het Verisure-systeem wordt dus bij je geïnstalleerd door een vakman. Dat is niet per se overbodige luxe trouwens.

Bright


Verisure-alarmsysteem:

Professionele beveiliging

Al bij al biedt Verisure hier een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen.

Clickx


Deel 3: alles onder controle

Een alarmsysteem koop je omdat je wilt dat er niet wordt ingebroken. Je kunt Verisure zien als een omgekeerde verzekering.

Bright


Veilige woning via een app

De apparaten van Verisure zijn veel professioneler – ze worden door een monteur geïnstalleerd. Wat Verisure High Security wel biedt in tegenstelling tot Gigaset elements is een link met de meldkamer. Dat maakt je huis echt veiliger.

Reformatorisch Dagblad


Deel 4: Smart genoeg

Die strenge houding van Verisure is natuurlijk prettig als je zekerheid wil over de veiligheid in huis...Gelukkig hebben de beveiligers nog wel een paar aardige extraatjes in de aanbieding.

Bright


Voel je veilig met

jouw smart security home

Het High Premium Pakket doet precies waarvoor je het laat installeren: jouw huis zo slim maken dat het met je mee denkt.

Techgirl


Alles onder controle met het

Verisure alarmsysteem

Een uiterste vriendelijke kerel die naast kennis van zaken ook nog eens alles erg goed en rustig kon uitleggen...Ik heb het gehele systeem een aantal weken in huis gehad en naar volle tevredenheid.

Tech365


Rookmelders die met elkaar communiceren kunnen levens redden

00.31

Wie waarschuwt de brandweer als u niet thuis bent?


Brandpreventie is er in de eerste plaats om u te waarschuwen en te wekken als u slaapt. Maar wat gebeurt er als u niet thuis bent terwijl het brandalarm afgaat, bij een grote brand?


Dit is de belangrijkste reden om te zorgen dat uw brandalarm is aangesloten op een alarmcentrale. Het brandalarm werkt altijd, ook als de rest van het alarmsysteem is uitgeschakeld. Bovendien ontvangt u en/of uw gezin een bericht via de mobiele telefoon als het brandalarm afgaat. Dit biedt u de mogelijkheid om snel te handelen, bijvoorbeeld de buren te bellen.


Verisure brandbeveiliging

Als extra aan het alarmsysteem is het mogelijk om rookmelders die 24/7 in verbinding staan met onze meldkamer toe te voegen. De meldkamer grijpt meteen in wanneer brand wordt vastgesteld.


Verisure Woning

Ons premium pakket voor thuis is inclusief SOS alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor directe actie. Inclusief interventies van een surveillant en melding aan politie. Daarnaast levenslange productgarantie. Met uitbreidingsmogelijkheden, zoals de SmartPlug voor energiebesparing of onze rookmelders.

 

 

 

Professionele installatie inbegrepen


Verisure Bedrijf

Ons premium pakket voor bedrijven is inclusief overvalknop, beeldverificatie en Verisure Voice voor directe actie. Inclusief onbeperkte interventies van een surveillant en melding aan politie. Daarnaast levenslange productgarantie. Met uitbreidingsmogelijkheden zoals de Waterdetector om waterlekken op te sporen en de SmartPlug voor energiebesparing.

 

Professionele installatie inbegrepen


Meer info >

Oplossingen voor het slimme huis

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en alarmcentrale:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure biedt u een geavanceerd brandmeldingssysteem met in serie geschakelde rookdetectors. Zij praten tegen u en geven een alarmsignaal in geval van (grote) brand. Zij zijn aangesloten op onze alarmcentrale en waarschuwen u via uw mobiele telefoon als er sprake is van rookontwikkeling. Als ten minste twee rookdetectors waarschuwen voor rookontwikkeling, kunnen onze alarmoperators direct maatregelen nemen, ook als er niemand thuis is. De rookdetectors zijn bovendien gekoppeld aan onze cameradetectors die beelden registreren en deze in geval van rookontwikkeling naar de alarmcentrale sturen. De beeldverificatie van de oorzaak van de alarmmelding is een extra hulpmiddel voor de operator om snel de juiste maatregelen te kunnen nemen.

Wij adviseren om in elke kamer een rookdetector aan te brengen, of ten minste één per etage.

Als u thuis bent en er ontstaat rook, geven de detectors een alarmsignaal maar bovendien spreken ze. Als tegelijk met het alarmsignaal een stem waarschuwt, trekt dit meer de aandacht dan alleen maar een signaal. Bovendien kunnen de detectors aan elkaar worden gekoppeld: Een detector in een kamer waar brand uitbreekt, zegt "Waarschuwing brand". De tweede detector zegt "Waarschuwing. Brand in een andere kamer!"

De meeste alarmmeldingen vinden plaats terwijl u thuis bent. Stel dat u in de tuin bent terwijl het brandalarm afgaat. Dan ontvangt u een SMS zodat u snel kunt controleren wat er mis is. Als een pan is drooggekookt kunt u dat snel verhelpen, het alarm uitschakelen en aan de alarmcentrale melden dat het een "vals" alarm was. Iets dergelijks kan ook gebeuren terwijl u boodschappen doet. Dan kunt u de buren opbellen of snel naar huis gaan. Via My Pages kunt u bovendien vastleggen dat uw buur of een andere vertrouwde persoon ook een SMS ontvangt in geval van alarm, zodat deze u kan opbellen of naar uw huis kan gaan om te controleren wat er mis is. Kortom: een SMS maakt veel verschil als elke seconde telt.

Het is goed om te beschikken over een brandblusapparaat, een branddeken, een goed werkend brandmeldingssysteem en een automatisch bewakingssysteem voor het fornuis. Leg bovendien een noodladder op het balkon (de slaapkamers bevinden zich vaak op de bovenverdieping) en bepaal waarheen de gezinsleden zich moeten begeven in geval van een grote brand (evacuatie is het belangrijkst, pas daarna kan men eventueel zelf maatregelen nemen). Denk er ook aan dat een gesloten deur tot gevolg kan hebben dat rook minder snel de rookmelder bereikt. Een kind dat in het bovenbed van een stapelbed slaapt, wordt veel eerder door gevaarlijke rook bedreigd dan iemand die in een gewoon bed slaapt.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118