Domotica
Solutions for the smart home

Houd zelf een oogje in het zeil met de SmartCam

De SmartCam is een kleine, draadloze en flexibele camera die u zelf beheert via de Verisure App. Neem een foto wanneer u maar wil of laat de ingebouwde bewegingssensor in de SmartCam het werk voor u doen. Installeer de SmartCam op strategische plekken zodat u de voordeur extra in de gaten kan houden of kan controleren dat uw kinderen goed zijn thuis gekomen van school. Of misschien wilt u uw huisdieren in het oog houden.

De SmartCam werkt op batterijen zodat u ze eenvoudig kan verplaatsen
naar zones waar u een oogje in het zeil wil houden. Wanneer de SmartCam
nieuwe foto’s registreert, krijgt u een melding in de Verisure App. De
foto’s worden zo gecodeerd dat alleen u en niemand anders ze te zien
krijgt. De SmartCam wordt echter niet gemonitord door de alarmcentrale,
maar door uzelf. U kunt uw domotica uitbreiden met de domoticaproducten van Verisure.

Altijd in contact met uw woning met de nieuwe fotodetectoren

Onze fotodetectoren zijn inbegrepen in onze alarmsystemen en laten onze meldkamer bij een alarmmelding toe om snel na te gaan wat er aan de hand is. U kunt zelf ook foto’s nemen met de fotodetectoren wanneer het alarm is ingeschakeld. Met één simpele klik via de Verisure App houdt u uw woning vanop afstand in de gaten, waar u ook bent.

Het verschil met de SmartCam is dat de fotodetectoren op een vaste plaats gemonteerd worden, terwijl u de SmartCam flexibel is en eenvoudig kunt verplaatsen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur

Alarmsysteem met Verisure Voice

Slimme knoppen in de Verisure App

Voer verschillende acties in één klik uit via de Verisure App dankzij de slimme knoppen. Doe bijvoorbeeld alle lampen aan in één eenvoudige klik wanneer u thuiskomt. En doe ze uit wanneer u vertrekt. Of maak een "welterusten"-knop aan waarmee u in één klik alle SmartPlugs uitzet en uw alarmsysteem gedeeltelijk inschakelt.


Wat anderen zeggen over Verisure

Inbraakalarm 2.0

Een slim systeem dat je met een gerust hart inbraakalarm 2.0 zou kunnen noemen.

Algemeen Dagblad


Vervangt de tijdschakelaar

Met de SmartPlug bedien je alle elektronische apparaten, dus ook je lampen, afzonderlijk. Zo heb je altijd de controle over je huis, waar je zelf ook bent.

DutchCowboys


Voorkom een inbraak

Een alarmsysteem met camera’s of raam- en deursensoren vergroot de kans dat een inbreker uw huis voorbij loopt.

Nationale Inbraakpreventie Weken


Beveiliging met Apple allure

Het Verisure systeem ziet er mooi uit, werkt probleemloos en is met de uitlezing en bediening via de app ook nog eens helemaal bij de tijd.

Hardware.info


Pas op, hier waakt de app

Je blijft niet op afstand met een gevoel van onzekerheid zitten, wat er bij de
‘doe-het-zelf’-systemen wel kan zijn.

Brabants Dagblad


24-uurs bewaking

Ons huis wordt een kasteel en ons mobieltje de machinekamer. En geen koningin die dáár in komt.


Volkskrant


Helemaal toekomstproof

Een mooi pakket om je huis voor een goede prijs te beveiligen. Met de app en de website is beheer erg makkelijk.

Metro


Een dikke 9

Compleet systeem, modulair uitbreidbaar. De koppeling met de beveiligingsdienst maakt het systeem professioneel.

MacFan


Meer dan betaalbaar

De bediening was, vooral met de sleutelhanger, erg makkelijk, de app functioneert naar behoren en ik heb vooral weinig last gehad van het systeem.

AndroidWorld


Sterk in

inbraak- en brandbeveiliging

Het feit dat Verisure gekoppeld is aan de meldkamer van Securitas Direct verandert de zaak. Professionele huisbeveiliging is hiermee ook bereikbaar voor de consument.

iCreate Magazine


Alarmcentrale

voor extra veiligheid

Een systeem kan technisch zeer geavanceerd zijn, maar is wellicht niet zo’n goede oplossing als een koppeling naar een alarmcentrale ontbreekt.


Telegraaf


Geen omkijken

naar je beveiliging

Je hoeft zelf niet te priegelen met kabeltjes of diep in de software te duiken om het systeem werkende te krijgen...Ook krijg je een uitgebreide uitleg over de werking van de apparaten.

Computer!Totaal


Werkt prima

Gaat een stap verder dan gebruikelijk.

  • Bekwaamheidsproef geslaagd.

PCM


Een systeem

waarover is nagedacht

Bij dit systeem krijg je persoonlijk advies hoe je jouw woonhuis of kantoor het best kunt beveiligen.

Wat dit systeem onderscheidt van andere, is dat het werkt met een meldkamer...

iCulture


Deel 1: beveiliging voor thuis

Het systeem van Verisure verschilt op twee fundamentele punten. 1) aansluiting op een meldkamer. 2) de spullen van Verisure zijn beter beveiligd dan bijvoorbeeld standaard IP-camera's.

Bright


Deel 2: de installatie

Het Verisure-systeem wordt dus bij je geïnstalleerd door een vakman. Dat is niet per se overbodige luxe trouwens.

Bright


Verisure-alarmsysteem:

Professionele beveiliging

Al bij al biedt Verisure hier een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen.

Clickx


Deel 3: alles onder controle

Een alarmsysteem koop je omdat je wilt dat er niet wordt ingebroken. Je kunt Verisure zien als een omgekeerde verzekering.

Bright


Veilige woning via een app

De apparaten van Verisure zijn veel professioneler – ze worden door een monteur geïnstalleerd. Wat Verisure High Security wel biedt in tegenstelling tot Gigaset elements is een link met de meldkamer. Dat maakt je huis echt veiliger.

Reformatorisch Dagblad


Deel 4: Smart genoeg

Die strenge houding van Verisure is natuurlijk prettig als je zekerheid wil over de veiligheid in huis...Gelukkig hebben de beveiligers nog wel een paar aardige extraatjes in de aanbieding.

Bright


Voel je veilig met

jouw smart security home

Het High Premium Pakket doet precies waarvoor je het laat installeren: jouw huis zo slim maken dat het met je mee denkt.

Techgirl


Alles onder controle met het

Verisure alarmsysteem

Een uiterste vriendelijke kerel die naast kennis van zaken ook nog eens alles erg goed en rustig kon uitleggen...Ik heb het gehele systeem een aantal weken in huis gehad en naar volle tevredenheid.

Tech365


Welkom in het slimme huis met domotica

1.03

Domotica App

Domotica, slimme functies voor huis en gezin

Stelt u zich een alarmsysteem voor dat de televisie kan uitschakelen of dat u vertelt hoe laat de kinderen thuiskomen, ook al bent u zelf niet thuis. Met Verisure beschikt u over zoveel meer mogelijkheden dan een gewoon huisalarm: u beschikt over een huis met slimme functies, domotica.


U kunt het alarmsysteem van uw huis in- en uitschakelen via uw mobiele telefoon. U kunt uw verlichting en andere elektronische apparatuur op afstand bedienen. Via uw mobiele telefoon op de hoogte gesteld worden wanneer de kinderen thuiskomen. De binnenhuistemperatuur of de luchtvochtigheid aflezen en worden gewaarschuwd als het brandalarm afgaat. Door toepassing van moderne draadloze technologie, gecombineerd met de Verisure App en My Pages, dat werkt als een bedieningspaneel op internet, blijft u via Verisure in verbinding met uw huis en uw gezin, waar u ook bent.

U kunt uw domotica uitbreiden met de domoticaproducten van Verisure.

Met domotica maken wij uw leven eenvoudiger en aangenamer

Inbraakbeveiliging

De inbraakbeveiliging van uw woning start bij het afschrikkende effect van de gevelplaat en alarmstickers. De trillingsdetectoren op ramen en deuren reageren op trillingen en detecteren een inbraak voordat deze effectief plaatsvindt.

Wanneer het alarm afgaat maken de fotodetectoren een reeks foto’s en sturen deze door naar de meldkamer. De operator stelt zo meteen de oorzaak van het alarm vast. Via de VoiceBox kan hij rechtstreeks in de woning luisteren en spreken en de nodige maatregelen treffen, zoals de hulpdiensten of politie sturen. Het Verisure alarmsysteem kan dus voelen, zien, spreken en luisteren.

 

 

 

 

Energiebesparing

Een graadje meer of minder heeft grote invloed op het energieverbruik van uw huis. Als u de binnenhuistemperatuur één graad verlaagt, kunt u vijf procent op uw verwarmingskosten besparen.

Meerdere van onze alarmproducten hebben een thermometerfunctie, zoals de rookmelder en de alarmsirene. Houd de kosten onder controle door de binnenhuistemperatuur thuis af te lezen met de Verisure App op uw mobiele telefoon.


Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en elektrische apparaten tot 2300W in uw huis regelen via de Verisure App. Waarom niet de TV, de stereo of andere apparaten die stand-by staan aansluiten op een SmartPlug? Door de apparaten helemaal uit te schakelen kan een gemiddeld huishouden tot 500 kWh per jaar besparen.

Klimaatbeheersing

Het is belangrijk om een gezond huis te hebben. Daar varen ook u en uw gezin wel bij. Een te hoge relatieve luchtvochtigheid kan leiden tot vochtschade, schimmel en mijten. Een te lage luchtvochtigheid kan droge ogen, een droge huid en allergieën veroorzaken. De Verisure klimaatsensor bewaakt voor u de vochtigheid van de kelder of zolder.

Ook onze rookmelder meet de luchtvochtigheid en de temperatuur in uw huis. U leest de niveaus af via de Verisure App. Op het gebied van vocht werken wij samen met Anticimex, specialisten op het gebied van een gezond binnenhuisklimaat. 

Brandpreventie

Een betrouwbaar brandpreventie is volgens ons een van de essentiële basiskenmerken van een veilig huis. In geval van brand is elke seconde kostbaar. Daarom adviseren wij om in elke kamer een rookmelder op te hangen.

Met Verisure beschikt u over een geavanceerd brandpreventie-systeem met in serie geschakelde rookmelders die zijn aangesloten op onze alarmcentrale en die u via uw mobiele telefoon melden dat er sprake is van rookontwikkeling. De rookmelder is gekoppeld aan onze fotodetector die in geval van rookontwikkeling beelden registreert en deze naar de alarmcentrale stuurt. Dankzij de beeldverificatie van de oorzaak van het alarm kan de operator snel de juiste maatregel nemen, ook als er niemand thuis is!

SOS alarm

Noodsituaties in het huis zijn gelukkig ongebruikelijk, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een persoonlijk alarm in huis is in een acute situatie hulp altijd dichtbij. Het alarmsysteem fungeert als een extra beveiliging voor het hele gezin en kan eenvoudig worden gebruikt om hulp op te roepen.

Het persoonlijk alarm bevindt zich op het bedieningspaneel. In een noodsituatie wordt het alarm direct doorgegeven aan een van onze operatoren. Als u een abonnement hebt gekozen dat u zelf beheert, kunt u een melding naar uw mobiele telefoon sturen, een extra zekerheid, bijvoorbeeld als de kinderen alleen thuis zijn.

Activeer nu zelf uw domotica in huis

Montage en Aansluiting

Elk huis en elk gezin is verschillend. Wij geven u advies en ontwerpen een alarmsysteem dat past bij uw behoeften.

De installatie wordt voorbereid en uitgevoerd door een professionele installateur die u ook laat zien hoe eenvoudig het is om uw alarmsysteem in te stellen en te bedienen.


Het alarmsysteem is aangesloten op onze alarmcentrale met permanente bewaking, inclusief gratis controle ter plaatse door Securitas surveillanten. Wij willen het voor onze klanten zo eenvoudig en comfortabel mogelijk maken. Wij staan altijd voor u klaar.

Instellen op My Pages

Om uw alarmsysteem ten volle te benutten activeert u na de installatie My Pages: uw persoonlijke bedieningspaneel op internet. Daar stelt u een aantal functies van het alarmsysteem in die u later kunt bedienen.

Controle via de Verisure App

Na het downloaden van de Verisure App heeft u het volledige controle over uw alarmsysteem. U kunt controleren of het alarm is ingeschakeld. U bedient de verlichting in huis. U leest de temperatuur af vanaf uw werk.

Met de Verisure App kunt u uw huis op eenvoudige wijze bedienen en controleren via uw mobiele telefoon, waar u ook bent. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe die uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer maken.


Vanaf de App Store, Google Play en Windows Phone kunt u de Verisure App voor iPhone, Android en Windows-telefoons downloaden.

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

020 - 262 19 20 | sales@verisure.nl

Klantenservice en alarmcentrale:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Als klant van Verisure heeft u toegang tot My Pages. Dit wordt uw eigen website, een bedieningspaneel waarmee u een groot deel van uw alarmsysteem kunt regelen. U kunt een groot aantal functies van het alarmsysteem controleren en instellen, abonnementen activeren en u ontvangt informatie over actuele aanbiedingen en campagnes. Hier kunt u ook extra componenten voor uw alarmsysteem kopen zoals aMessage, onze extra SMS-dienst. My Pages is toegankelijk voor al onze klanten, ongeacht of u een fullservice-abonnement heeft of zelf uw systeem beheert. De functies zijn nagenoeg gelijk voor beide groepen.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118