Bewakingscamera via smartphone
Hulp en advies

Bewakingscamera via smartphone

Altijd controle

Wanneer het alarm is ingeschakeld kunt u zelf ook beelden opnemen en bekijken via de Verisure App, waar je ook bent. Zo kun je altijd een oogje in het zeil houden. Zie, neem op en luister naar alles wat er in jouw huis of bedrijf gebeurt. Met het Verisure alarm en de bewakingscamera´s kun je beelden bekijken - via je computer, mobiel of tablet - live en met HD-kwaliteit van overal ter wereld.
 

Altijd in contact met je woning met de Verisure bewakingscamera en fotodetector


Onze fotodetectoren zijn inbegrepen in onze alarmsystemen en laten onze meldkamer bij een alarmmelding toe om snel na te gaan wat er aan de hand is. Je kunt zelf ook foto’s nemen met de fotodetectoren wanneer het alarm is ingeschakeld. Met één simpele klik via de Verisure App houdt je alles van afstand in de gaten, waar je ook bent.
 

Onze innovatieve fotodectoren en bewakingcamera's hebben de nieuwste technologie in de alarmsystemen branche.


Het gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alarmsystemen heeft grote voordelen voor de klant, die zijn woning of bedrijf kan zien altijd en overal, maar ook voor Verisure als beveiligingsbedrijf, door het gebruik van beelden wordt de efficiëntie verhoogt bij het verifiëren van het alarm en worden veel valse alarmen vermeden.

Wanneer het beveiligingssysteem een mogelijke indringer detecteert, ontstaat er een alarmmelding; in deze situaties is snel handelen essentieel. Onze meldkamer is verantwoordelijk voor het verifieren van de alarmmelding, zodat de politie direct op de hoogte wordt gebracht wanneer er wordt bevestigd dat er een indringer is. Onze operators in de meldkamer gebruiken hiervoor de foto's die worden genomen door de fotodetectoren van het alarm. De draadloze sensoren die bij het detecteren van beweging in de ruimte die ze beveiligeneen serie van drie foto's nemen.