Bewakingscamera via je smartphone
Bewakingscamera via je smartphone

Hulp en advies

Bewakingscamera via je smartphone

Altijd controle

Wanneer het alarm is ingeschakeld, kun je zelf beelden opnemen en bekijken via de Verisure App. Zo kun je altijd een oogje in het zeil houden. Zie, neem op en luister naar alles wat er in jouw huis of bedrijf gebeurt. Met het Verisure alarm en de bewakingscamera’s kun je beelden bekijken - via je computer, mobiel of tablet - live en met HD-kwaliteit van overal ter wereld.

Altijd in contact met je woning met de Verisure Bewakingscamera en Fotodetector

Onze Fotodetectoren zijn inbegrepen in onze alarmsystemen en laten onze meldkamer bij een alarmmelding toe om snel na te gaan wat er aan de hand is. Je kunt zelf ook foto’s nemen met de Fotodetectoren wanneer het alarm is ingeschakeld. Met een simpele klik via de Verisure App houd je alles van afstand in de gaten, waar je ook bent.

Onze innovatieve Fotodectoren en Bewakingcamera's hebben de nieuwste technologie in de alarmsystemenbranche

Het gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alarmsystemen heeft grote voordelen voor de klant, maar ook voor Verisure als beveiligingsbedrijf. Door het gebruik van beelden wordt de efficiëntie verhoogd bij het verifiëren van het alarm en worden veel valse alarmen vermeden.

Wanneer het beveiligingssysteem een mogelijke indringer detecteert, ontstaat er een alarmmelding; in deze situaties is snel handelen essentieel. Onze alarmcentrale is verantwoordelijk voor het verifiëren van de alarmmelding, zodat de politie direct op de hoogte wordt gebracht wanneer er wordt bevestigd dat er een indringer is. Onze operators in de alarmcentrale gebruiken hiervoor de serie van 3 foto's die wordt genomen door de Fotodetectoren van het alarm.

Neem foto's met de Verisure App