hulp en advies

Luchtvochtigheidsmeter

Controleer de luchtvochtigheid met de luchtvochtigheidsmeter van Verisure

Een luchtvochtigheidsmeter helpt je op tijd vochtproblemen te voorkomen door naast de temperatuur in huis te meten ook de luchtvochtigheid te monitoren. De gezondheid van je woning heeft ook invloed op het welzijn van jezelf en je gezin. Een te hoge relatieve luchtvochtigheid kan luchtproblemen of zelfs mijten veroorzaken, terwijl je van een lage luchtvochtigheid droge ogen, een droge huid of allergie├źn kunt krijgen. Met de Verisure Klimaatsensor en de Verisure App kun je het vocht in de kelder en op zolder controleren. Zo kun je met dit water alarm ruim op tijd vochtproblemen vermijden.

Luchtvochtigheidsmeter - Verisure

Klimaatbeheersing

Andere Verisure beveiligingsproducten meten ook de luchtvochtigheid en de temperatuur in huis. Zo kun je het binnenklimaat optimaliseren in de verschillende woonruimtes.

Met de Verisure Waterdetector kun je waterschade voorkomen. Dankzij ons systeem is het eenvoudig om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen.

Onze producten uitgelegd in drie simpele stappen

  1. Plaats de waterdetector op plekken met een grote kans op lekkage, zoals in de buurt van de wasmachine, de vaatwasser en onder de gootsteen. De Waterdetector zelf gebruikt zijn drie metalen pootjes om water op te sporen. Gebruik de sensorkabel om gebieden te bereiken waar de Waterdetector zelf niet bij kan, zoals leidingen en onder apparaten.

  2. Met de Verisure App op je mobiel kun je je Waterdetector in de gaten houden en de huidige temperatuur zien. Je krijgt een melding (water alarm) als de Waterdetector aan water wordt blootgesteld. De Verisure App biedt je dit alles en nog meer.

  3. De Verisure App stuurt je een melding als het alarmsysteem wordt uitgeschakeld. Met de app is het ook heel eenvoudig om zelf het systeem aan en uit te schakelen. Ook kun je de temperatuur en luchtvochtigheid in je huis meten. Verder kun je allerlei elektronische apparaten aan en uit te zetten, waar je ook bent. Denk bijvoorbeeld aan de lampen: laat je kind thuiskomen in een comfortabel verlicht huis of overtuig inbrekers er tijdens een weekend weg van dat je toch thuis bent met de Smart Plug.