Hulp en advies

Luchtvochtigheidsmeter

Controleer de luchtvochtigheid met de luchtvochtigheidsmeter van Verisure

Het helpt je op tijd vochtproblemen te voorkomen

De gezondheid van je woning heeft ook een invloed op het welzijn van u en uw gezin. Een te hoge relatieve luchtvochtigheid kan luchtproblemen of zelfs mijten veroorzaken, terwijl je van een lage luchtvochtigheid droge ogen, een droge huid of allergieën kunt krijgen. Met de Verisure klimaatsensor en de Verisure App kun je het vocht in de kelder en op zolder controleren. Zo kun je ruim op tijd vochtproblemen vermijden.

Klimaatbeheersing

Ook andere Verisure beveiligingsproducten meten ook de luchtvochtigheid en de temperatuur in huis. Zo kun je het binnen klimaat optimaliseren in de verschillende woonruimtes.

Voorkom waterschade met de Verisure Waterdetector

Een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen

Plaats de waterdetector op plaatsen met een grote kans op lekkage zoals in de buurt van de wasmachine, de vaatwasser en onder de gootsteen. De waterdetector zelf gebruikt zijn drie metalen pootjes om water op te sporen. Gebruik de sensorkabel om gebieden te bereiken waar de waterdetector zelf niet bij kan, zoals leidingen en onder apparaten.

Met de Verisure App op uw mobiel kunt u uw waterdetector in de gaten houden. U kunt ook de huidige temperatuur zien. U krijgt een melding als de waterdetector aan water wordt blootgesteld. De Verisure App biedt u dit alles en nog meer.

De Verisure-app stuurt je een melding als het alarmsysteem wordt uitgeschakeld. En er zijn meer mogelijkheden. Met de app is het ook heel eenvoudig zelf het systeem thuis aan en uit te schakelen. Ook kun je de temperatuur en luchtvochtigheid in je huis meten. Verder zijn allerlei elektronische apparaten aan en uit te zetten, waar je ook bent. Denk bijvoorbeeld aan de lampen: laat je kind thuiskomen in een comfortabel verlicht huis of overtuig inbrekers er tijdens een weekend weg van dat je toch thuis bent via de SmartPlug.