Smart Plug
Hulp en advies

Smart Plug

Bedien de verlichting en elektronische apparatuur met de SmartPlug.

Met de Smartplugs kunt u lampen en andere elektrische apparaten bedienen via de Verisure app.

De Smartplugs zijn verbonden met het alarmsysteem, zodat lampen of andere apparaten kunnen worden geprogrammeerd om in- of uit te schakelen wanneer u het alarm (de)activeert, wanneer er een alarm ontstaat of wanneer uw voordeur wordt geopend.

Programmeer uw verlichting, zodat het lijkt alsof u thuis bent. Een eenvoudige manier om uw woning veiliger te maken.

Beheer uw SmartPlugs nog eenvoudiger met Smart Buttons

In de Verisure App kun je gemakkelijk met de Smart Buttons, programmeerbare knoppen waarmee je verschillende acties in één klik kunt uitvoeren vanuit de Verisure App. Doe bijvoorbeeld alle lampen aan met één klik wanneer je thuiskomt. En doe ze uit wanneer je vertrekt. Of maak een "welterusten"-knop aan waarmee je in één klik alle SmartPlugs uitzet en uw alarmsysteem gedeeltelijk inschakelt.

Hoe stel je dat in?

  • Klik op Smart Buttons in het nieuwe menu onderaan en klik op 'Aanmaken'.
  • Bepaal welke taken je wilt uitvoeren met de knop: kies welk component en wat. Maak alle acties voor dezelfde knop aan door op ‘Meer toevoegen’ te klikken.
  • Kies een icoon en een kleur voor deze knop. Stel een naam in.
  • Klik op 'Bewaren'. De Smart Button is nu toegevoegd aan het scherm. Je kunt de knop aanpassen door op 'Wijzigen' te klikken.

Energiebesparing

Met de SmartPlug kun je de verlichting bedienen en elektrische apparaten tot 2300W in je huis regelen via de Verisure App. Waarom niet de TV, de stereo of andere apparaten die stand-by staan aansluiten op een SmartPlug? Door de apparaten helemaal uit te schakelen kan een gemiddeld huishouden tot 500 kWh per jaar besparen.

Een graadje meer of minder heeft grote invloed op het energieverbruik van je huis. Als u de binnenhuistemperatuur één graad verlaagt, kun je vijf procent op de verwarmingskosten besparen.

Meerdere van onze alarmproducten hebben een thermometerfunctie, zoals de rookmelder en de alarmsirene. Houd de kosten onder controle door de binnenhuistemperatuur thuis af te lezen met de Verisure App op je mobiele telefoon.