Bedien de verlichting met uw mobiel

Zet de verlichting in huis aan of uit en programmeer lampen

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur

Bedien de verlichting en elektronische apparatuur met de SmartPlug

Meer veiligheid en comfort voor u thuis

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en bijna alle elektrische apparaten in huis regelen via de Verisure App. Aan- en uitzetten doet u via uw mobiele telefoon. U kunt de verlichting zo programmeren dat het tijdens uw vakantie lijkt of u thuis bent. Als de SmartPlug op uw alarmsysteem is aangesloten, kunt u apparatuur aan- en uitzetten door het alarm in of uit te schakelen. Of de verlichting gaat aan wanneer het alarm afgaat.

En waarom niet ook de TV, de stereo of andere apparaten die stand-by staan aansluiten op de SmartPlug? Door de apparaten helemaal uit te zetten kan een gemiddeld huishouden tot 500 kWh per jaar besparen.

Wat anderen zeggen over Verisure

Inbraakalarm 2.0

Een slim systeem dat je met een gerust hart inbraakalarm 2.0 zou kunnen noemen.

Algemeen Dagblad


Vervangt de tijdschakelaar

Met de SmartPlug bedien je alle elektronische apparaten, dus ook je lampen, afzonderlijk. Zo heb je altijd de controle over je huis, waar je zelf ook bent.

DutchCowboys


Voorkom een inbraak

Een alarmsysteem met camera’s of raam- en deursensoren vergroot de kans dat een inbreker uw huis voorbij loopt.

Nationale Inbraakpreventie Weken


Beveiliging met Apple allure

Het Verisure systeem ziet er mooi uit, werkt probleemloos en is met de uitlezing en bediening via de app ook nog eens helemaal bij de tijd.

Hardware.info


Pas op, hier waakt de app

Je blijft niet op afstand met een gevoel van onzekerheid zitten, wat er bij de
‘doe-het-zelf’-systemen wel kan zijn.

Brabants Dagblad


24-uurs bewaking

Ons huis wordt een kasteel en ons mobieltje de machinekamer. En geen koningin die dáár in komt.


Volkskrant


Helemaal toekomstproof

Een mooi pakket om je huis voor een goede prijs te beveiligen. Met de app en de website is beheer erg makkelijk.

Metro


Een dikke 9

Compleet systeem, modulair uitbreidbaar. De koppeling met de beveiligingsdienst maakt het systeem professioneel.

MacFan


Meer dan betaalbaar

De bediening was, vooral met de sleutelhanger, erg makkelijk, de app functioneert naar behoren en ik heb vooral weinig last gehad van het systeem.

AndroidWorld


Sterk in

inbraak- en brandbeveiliging

Het feit dat Verisure gekoppeld is aan de meldkamer van Securitas Direct verandert de zaak. Professionele huisbeveiliging is hiermee ook bereikbaar voor de consument.

iCreate Magazine


Alarmcentrale

voor extra veiligheid

Een systeem kan technisch zeer geavanceerd zijn, maar is wellicht niet zo’n goede oplossing als een koppeling naar een alarmcentrale ontbreekt.


Telegraaf


Geen omkijken

naar je beveiliging

Je hoeft zelf niet te priegelen met kabeltjes of diep in de software te duiken om het systeem werkende te krijgen...Ook krijg je een uitgebreide uitleg over de werking van de apparaten.

Computer!Totaal


Werkt prima

Gaat een stap verder dan gebruikelijk.

  • Bekwaamheidsproef geslaagd.

PCM


Een systeem

waarover is nagedacht

Bij dit systeem krijg je persoonlijk advies hoe je jouw woonhuis of kantoor het best kunt beveiligen.

Wat dit systeem onderscheidt van andere, is dat het werkt met een meldkamer...

iCulture


Deel 1: beveiliging voor thuis

Het systeem van Verisure verschilt op twee fundamentele punten. 1) aansluiting op een meldkamer. 2) de spullen van Verisure zijn beter beveiligd dan bijvoorbeeld standaard IP-camera's.

Bright


Deel 2: de installatie

Het Verisure-systeem wordt dus bij je geïnstalleerd door een vakman. Dat is niet per se overbodige luxe trouwens.

Bright


Verisure-alarmsysteem:

Professionele beveiliging

Al bij al biedt Verisure hier een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen.

Clickx


Deel 3: alles onder controle

Een alarmsysteem koop je omdat je wilt dat er niet wordt ingebroken. Je kunt Verisure zien als een omgekeerde verzekering.

Bright


Veilige woning via een app

De apparaten van Verisure zijn veel professioneler – ze worden door een monteur geïnstalleerd. Wat Verisure High Security wel biedt in tegenstelling tot Gigaset elements is een link met de meldkamer. Dat maakt je huis echt veiliger.

Reformatorisch Dagblad


Deel 4: Smart genoeg

Die strenge houding van Verisure is natuurlijk prettig als je zekerheid wil over de veiligheid in huis...Gelukkig hebben de beveiligers nog wel een paar aardige extraatjes in de aanbieding.

Bright


Voel je veilig met

jouw smart security home

Het High Premium Pakket doet precies waarvoor je het laat installeren: jouw huis zo slim maken dat het met je mee denkt.

Techgirl


Alles onder controle met het

Verisure alarmsysteem

Een uiterste vriendelijke kerel die naast kennis van zaken ook nog eens alles erg goed en rustig kon uitleggen...Ik heb het gehele systeem een aantal weken in huis gehad en naar volle tevredenheid.

Tech365


Of bel 020 - 262 19 20

Bedien uw huis met de Verisure App

00.42

De temperatuur in huis controleren met de Verisure App


Wist u dat u tot vijf procent van uw verwarmingskosten kunt besparen door de binnentemperatuur één graad te verlagen? Diverse van onze alarmproducten hebben ook een thermometerfunctie, zoals de rookdetector en de alarmsirene. Houd de kosten onder controle door de temperatuur thuis of op uw vakantieadres af te lezen met de Verisure App in uw mobiele telefoon.

Behalve de temperatuur, die enkele keren per dag gemeten wordt, kunt u met de app andere functies van uw Verisure-systeem direct controleren. In- en uitschakelen van het alarm. Op de hoogte gesteld worden wanneer de kinderen thuiskomen. De alarmstatus controleren. Vanaf de App Store, Google Play en Windows Phone kunt u de Verisure App voor iPhone, Android en Windows-telefoons downloaden.

Of bel 020 - 262 19 20

Koop een Verisure SmartPlugKoop de SmartPlug, om verlichting en elektrische apparaten te bedienen, online. En installeer de SmartPlug helemaal zelf.

SmartPlug

Voor wie al een Verisure alarmsysteem heeft.

€ 79,-

De doos bevat 1 SmartPlug die u kunt bedienen met de Verisure App. De SmartPlug is compatibel met de VBox in uw bestaande Verisure systeem. Geen extra abonnementskosten.

Verisure Alarmsysteem

Voor wie nog géén Verisure alarmsysteem heeft:
Alarm met inbraakbeveiliging en brandpreventie met beeldverificatie, persoonlijk alarm, energiebesparing en waterdetectie.

Inclusief installatie


Oplossingen voor het slimme huis

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

020 - 262 19 20 | sales@verisure.nl

Klantenservice en alarmcentrale:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

De SmartPlug sluit zichzelf aan via de VBox of de VBox Mini in uw Verisure-systeem en communiceert met draadloze technologie. Het instellen en besturen doet u via My Pages of de Verisure App. De meeste elektrische apparaten met een vermogen tot 2300W kunt u aansluiten en besturen met de SmartPlug.

Met de SmartPlug kunt u de verlichting en andere elektronische apparatuur bedienen en programmeren. U kunt bijvoorbeeld stand-by apparaten uitschakelen, waar u zich ook bevindt. De Verisure rookdetector heeft een ingebouwde thermometer die u in staat stelt om met de Verisure App de binnentemperatuur af te lezen. Met meerdere rookdetectors kunt u zien hoe de temperatuur van kamer tot kamer verschilt. Ook de Verisure sirene heeft een ingebouwde thermometer om de temperatuur te controleren.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118