Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur

* Eenmalige korting op de montage- en aansluitkosten bij het installeren van jouw Verisure alarmsysteem

Kies nu voor een Verisure alarmsysteem en krijg €200 korting*

Peace of Mind: brand- en inbraakbeveiliging met SOS alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor onmiddellijke actie. Inclusief onbeperkt aantal interventies van een bewakingsagent. Met WaterDetector en SmartPlugs voor energiebesparing.

Verisure Peace of Mind

Producten inbegrepen in Peace of Mind:

VBox Pro, 2 VoiceBoxen, 1 Sirene, 5 Magneetcontacten, 2 Rookmelders, 1 VBox Mini, 1 Bedieningspaneel, 2 Fotodetectoren, 5 StarKeys, 2 SmartPlugs en een Waterdetector

Of bel 020 - 262 19 20

  • Beeld- en stemherkenning
  • Professionele installatie inbegrepen
  • 24/7 bewaking door de alarmcentrale
  • ✓ Onbeperkt interventies van een surveillant
  • Beheer op afstand via de Verisure App

Ik wil meer info. Bel mij!

Alarmsysteem met Verisure Voice

Direct de juiste actie

Verisure Voice is een gloednieuwe dienst die mogelijk wordt gemaakt door de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Het werkt als een vaste lijn tussen de alarmcentrale en uw huis.

Wanneer het alarm afgaat, kan de alarmoperator via de VoiceBox rechtstreeks meeluisteren en spreken in het huis in kwestie. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen. Bent u zelf ter plaatse en hebt u een ongeval gehad? Dan kunt u via de VoiceBox de alarmcentrale meteen om hulp vragen. Hoort de operator iets verdacht? Dan kan hij een mogelijke indringer afschrikken en wegjagen.

Sneller en meer betrouwbare verificatie van de oorzaak van het alarm waardoor de alarmoperator direct de juiste actie kan nemen

  • Verhoogde veiligheid in geval van ongevallen of onwel worden
  • Een veiligere omgeving voor kinderen die alleen thuis zijn, vooral als een telefoon ontbreekt in uw huis
  • De alarmcentrale kan ongewenste gasten afschrikken

 

 

Of bel 020 - 262 19 20

Het Verisure Peace of Mind pakket bevat de volgende diensten:

Inbraakbeveiliging

De fotodetector van het alarmsysteem maakt beeldverificatie van de oorzaak van het alarm mogelijk. Als het alarm afgaat, neemt de detector een reeks foto's en stuurt die naar de alarmcentrale. De operator kan direct bepalen welke maatregel moet worden genomen, bijvoorbeeld het sturen van een surveillant of het waarschuwen van de politie of de brandweer.

 

Brandpreventie

Een betrouwbaar brandpreventie is volgens ons een van de essentiële basiskenmerken van een veilig huis.

De rookdetectors zijn in serie gekoppeld. Dit betekent dat als één detector rook signaleert, direct de andere detectors in het systeem gewaarschuwd worden. Ze worden alle gelijktijdig geactiveerd en geven zowel een gesproken als een alarmsignaal.

Persoonlijk alarm

De SOS-knoppen op het bedieningspaneel werken als een persoonlijk alarm naar de alarmcentrale. De alarmoperator kan direct via de VoiceBox nagaan wat er aan de hand is en ingrijpen. Als u niet antwoordt, wordt een surveillant gestuurd.

Energiebesparing

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en elektrische apparaten tot 2300W in uw huis regelen via de Verisure App. Waarom niet de TV, de stereo of andere apparaten die stand-by staan aansluiten op een SmartPlug? Door de apparaten helemaal uit te schakelen kan een gemiddeld huishouden tot 500 kWh per jaar besparen.

Waterdetectie

Voorkom waterschade met de Verisure Waterdetector. Een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen. Met de Verisure App op uw mobiel kunt u uw Waterdetector in de gaten houden. U kunt ook de huidige temperatuur zien. U krijgt een melding als de Waterdetector aan water wordt blootgesteld.

Verisure App

Met Verisure IQ heeft u toegang tot My Pages en de Verisure App voor bediening op afstand en controle: U kunt controleren of het alarm is ingeschakeld, kijken welke temperatuur in huis heerst en zien wie uw huis betreedt en verlaat en op welk tijdstip.

NIEUW: Verisure Voice

Verisure Voice is een gloednieuwe dienst die mogelijk wordt gemaakt door de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Het werkt als een vaste lijn tussen de alarmcentrale en uw woning.

Wanneer het alarm afgaat, kan de alarmoperator via de VoiceBox rechtstreeks meeluisteren en spreken in de woning in kwestie. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen.

24/7 bewaking door de alarmcentrale

Onze eigen alarmcentrale is gecertificeerd door het ministerie van Veiligheid en Justitie en bewaakt uw alarm dag en nacht, heel het jaar door. Bij een alarm kan de operator dankzij de VoiceBox rechtstreeks met de personen ter plaatse communiceren en direct handelen. Zo is de veiligheid van u en van uw woning altijd verzekerd, ook wanneer u niet thuis bent.

Inclusief onbeperkt interventies van een surveillant

Wij nemen graag het zekere voor het onzekere. Wanneer er na een alarmmelding op de beelden niets verdacht te zien is en u onze oproep niet beantwoordt, sturen we een sureveillant ter plaatse om een visuele controle van uw woning te doen. Wanneer hij iets verdacht opmerkt blijft hij ter plaatse tot de hulpdiensten gearriveerd zijn.

Dubbele verbinding met de alarmcentrale

Verisure Peace of Mind omvat meerdere functies voor het slimme huis en gebruikt standaard zowel breedband als GSM-netwerk voor verbinding met de alarmcentrale.

VBox Mini voor extra veiligheid

Met een extra VBox Mini beschikt u over DUO-communicatie: meerdere communicatiekanalen zorgen dat uw systeem altijd is aangesloten op de alarmcentrale, ook als de netaansluiting niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

Levenslange productgarantie

Wij ontwikkelen onze eigen producten en garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Als klant geniet u bovendien van een levenslange garantie op alle componenten.

Professionele installatie

De installatie van het alarmsysteem wordt voorbereid en uitgevoerd door een professionele alarminstallateur die u ook laat zien hoe eenvoudig het is om uw alarmsysteem te bedienen.

 

U kunt altijd uw alarmsysteem uitbreiden met meer producten.

Wat anderen zeggen over Verisure

Inbraakalarm 2.0

Een slim systeem dat je met een gerust hart inbraakalarm 2.0 zou kunnen noemen.

Algemeen Dagblad


Vervangt de tijdschakelaar

Met de SmartPlug bedien je alle elektronische apparaten, dus ook je lampen, afzonderlijk. Zo heb je altijd de controle over je huis, waar je zelf ook bent.

DutchCowboys


Voorkom een inbraak

Een alarmsysteem met camera’s of raam- en deursensoren vergroot de kans dat een inbreker uw huis voorbij loopt.

Nationale Inbraakpreventie Weken


Beveiliging met Apple allure

Het Verisure systeem ziet er mooi uit, werkt probleemloos en is met de uitlezing en bediening via de app ook nog eens helemaal bij de tijd.

Hardware.info


Pas op, hier waakt de app

Je blijft niet op afstand met een gevoel van onzekerheid zitten, wat er bij de
‘doe-het-zelf’-systemen wel kan zijn.

Brabants Dagblad


24-uurs bewaking

Ons huis wordt een kasteel en ons mobieltje de machinekamer. En geen koningin die dáár in komt.


Volkskrant


Helemaal toekomstproof

Een mooi pakket om je huis voor een goede prijs te beveiligen. Met de app en de website is beheer erg makkelijk.

Metro


Een dikke 9

Compleet systeem, modulair uitbreidbaar. De koppeling met de beveiligingsdienst maakt het systeem professioneel.

MacFan


Meer dan betaalbaar

De bediening was, vooral met de sleutelhanger, erg makkelijk, de app functioneert naar behoren en ik heb vooral weinig last gehad van het systeem.

AndroidWorld


Sterk in inbraak- en brandbeveiliging

Het feit dat Verisure gekoppeld is aan de meldkamer van Securitas Direct verandert de zaak. Professionele huisbeveiliging is hiermee ook bereikbaar voor de consument.

iCreate Magazine


Alarmcentrale voor extra veiligheid

Een systeem kan technisch zeer geavanceerd zijn, maar is wellicht niet zo’n goede oplossing als een koppeling naar een alarmcentrale ontbreekt.


Telegraaf


Geen omkijken naar je beveiliging

Je hoeft zelf niet te priegelen met kabeltjes of diep in de software te duiken om het systeem werkende te krijgen...Ook krijg je een uitgebreide uitleg over de werking van de apparaten.

Computer!Totaal


Werkt prima

Gaat een stap verder dan gebruikelijk.

  • Bekwaamheidsproef geslaagd.

PCM


Een systeem waarover is nagedacht

Bij dit systeem krijg je persoonlijk advies hoe je jouw woonhuis of kantoor het best kunt beveiligen.

Wat dit systeem onderscheidt van andere, is dat het werkt met een meldkamer...

iCulture


Deel 1: beveiliging voor thuis

Het systeem van Verisure verschilt op twee fundamentele punten. 1) aansluiting op een meldkamer. 2) de spullen van Verisure zijn beter beveiligd dan bijvoorbeeld standaard IP-camera's.

Bright


Deel 2: de installatie

Het Verisure-systeem wordt dus bij je geïnstalleerd door een vakman. Dat is niet per se overbodige luxe trouwens.

Bright


Verisure-alarmsysteem: Professionele beveiliging

Al bij al biedt Verisure hier een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen.

Clickx


Deel 3: alles onder controle

Een alarmsysteem koop je omdat je wilt dat er niet wordt ingebroken. Je kunt Verisure zien als een omgekeerde verzekering.

Bright


Veilige woning via een app

De apparaten van Verisure zijn veel professioneler – ze worden door een monteur geïnstalleerd. Wat Verisure High Security wel biedt in tegenstelling tot Gigaset elements is een link met de meldkamer. Dat maakt je huis echt veiliger.

Reformatorisch Dagblad


Deel 4: Smart genoeg

Die strenge houding van Verisure is natuurlijk prettig als je zekerheid wil over de veiligheid in huis...Gelukkig hebben de beveiligers nog wel een paar aardige extraatjes in de aanbieding.

Bright


Slimme functies met Verisure Peace of Mind

01.04

Unieke technologie

Verisure is leverancier van alarmsystemen en van abonnementen voor het slimme huis. Wij leveren u een veilig alarmsysteem dat is voorbereid op de toekomst en dat u kunt uitbreiden met producten met veelzijdige functies. Als u een nieuw product aansluit, hoeft u alleen maar nieuwe software te downloaden. Verbinding via zowel breedband als GSM-netwerk, gecodeerde communicatie en het feit dat wij zelf ontwerp en ontwikkeling in de hand hebben, maakt dit alarmsysteem uitermate veilig en betrouwbaar. Maak nu kennis met een of meer van onze producten!

VBox Pro

VBox Pro is het hart en het brein van uw systeem. Het fungeert als een spil bij alle communicatie binnen het systeem en met de alarmcentrale en wordt mobiel (GSM) en via breedband aangesloten.

Twee communicatiekanalen zorgen dat uw systeem altijd is aangesloten op de alarmcentrale, ook als de netaansluiting niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

VoiceBox

De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de alarmcentrale en uw bedrijf. Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in het bedrijfspand.

Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Rookmelder

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie geschakeld en waarschuwen gelijktijdig met een gesproken mededeling en een signaal zodat iedereen op de zaak snel weet waar de rook zich ontwikkelt. Met de Fire Pro-dienst alarmeert het alarmsysteem de alarmcentrale. Bovendien ontvangt u een melding op uw mobiele telefoon. De rookmelder meet tevens de binnentemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid.

Fotodetector

Via een fotocamera in uw alarmsysteem kan de operator direct bepalen wat een alarm heeft veroorzaakt en snel de nodige maatregelen nemen.

Dankzij een reeks beelden die de oorzaak van het alarm aangeven, kunnen wij bij inbraak of brand de politie en/of de brandweer bellen. Of in geval van vals alarm onnodige controle ter plaatse voorkomen. U kunt de gevoeligheid van de fotodetector instellen zodat deze is afgestemd op het bedrijfspand. Dankzij deze mogelijkheid kan een waakhond bijvoorbeeld zich vrij in het bedrijfspand bewegen, ook als het alarm aanstaat.

Sirene

De sirene is een losstaande component dat waarschuwt met een signaal van 105 decibel.

Door een ingebouwde hittemelder werkt de sirene in principe als een extra brandmelder, omdat hij alarmeert bij een temperatuur van meer dan 60°C. U kunt de binnentemperatuur ook aflezen met de Verisure App.

Bedieningspaneel

Op het bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen met een persoonlijke code of met uw StarKey.

Het paneel zelf werkt als een persoonlijk alarm. Als de twee SOS-knoppen worden ingedrukt, gaat er direct een alarmmelding naar een operator in onze alarmcentrale. Het bedieningspaneel kan ook worden gebruikt als deurbel. U kunt het bedieningspaneel zo instellen dat het een signaal geeft wanneer iemand via de voordeur het pand betreedt.

Magneetcontact

Met magneetcontacten kunt u schilbeveiliging op deuren, ramen en andere strategische toegangspunten creëren. Wanneer een deur of raam met een magneetcontact wordt geopend, gaat het alarm af.

U kunt zelfs een valstrik voor de inbreker maken. Het magneetcontact moet op onverwachte plaatsen zitten, bv. op de balideur, de voorraadkast of een deur tussen twee ruimtes. Het hoeft niet alleen te beschermen tegen inbrekers, terwijl u weg bent. U kunt sommige componenten van het alarmsysteem inschakelen, schilbeveiliging, voor 's avonds.

StarKey

Met StarKey alarmsleutels kunnen al uw werknemers op eenvoudige wijze het alarm in- en uitschakelen.

Houd de sleutel tegen het bedieningspaneel en een druk op de knop is voldoende. Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Op die manier kunt u controleren wie de zaak betreedt en verlaat en eenvoudig sleutels blokkeren in geval van verlies of een nieuwe sleutel registreren.

Of bel 0800 - 365 0 365

SmartPlug

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de verlichting en bijna alle elektrische apparaten binnen uw bedrijf bedienen, waar u zich ook bevindt.

Als de SmartPlug op uw alarmsysteem is aangesloten, kunt u apparatuur in- en uitschakelen door het alarm aan of uit te zetten, of de verlichting activeren wanneer het alarm afgaat. Dit is een eenvoudige manier om uw bedrijf veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien bespaart u nog eens energie.

Keypad

NightControl

With the NightControl in your system, you have an extra remote control that can be used to activate the SOS function of the alarm system, the partial security / the chime function.

A NightControl next to your bed will ensure that you can access it easily if something happens while you sleep. If you need assistance, press the two SOS buttons simultaneously for 3 seconds and then it sent a message to our alarm centre. You can record a voice message which is then transmitted so that the operator knows what happened.

SmartCam

Met een SmartCam haalt u een kleine, speelse en niet-opdringerige camera detector in huis die het mogelijk maakt om in uw huis te kijken waar u ook bent.

Weet zeker dat uw kinderen ok zijn als ze thuiskomen van school of houd uw huisdieren in de gaten als ze alleen thuis zijn. De SmartCam wordt iet gemonitord door Verisure, de foto's zijn alleen voor uw ogen bestemd.

Met een simpele klik in My Pages of in de Verisure App kunt u uw SmartCam aansturen om een foto te maken. Ook kunt u uw SmartCam instellen om foto's te maken als het beweging detecteert.

Waterdetector

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade. Het is een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen.

Plaats de Waterdetector op plekken met een hoog risico op lekkage, zo dicht mogelijk bij de vaatwasser en onder de gootsteen. De Waterdetector zelf maakt gebruik van drie metalen voetjes om het water op te sporen. Gebruik de sensor-kabel voor plekken waar de Waterdetector zelf niet kan staan, zoals om pijpleidingen en tussen, achter of onder apparaten.

Blijf in verbinding met uw huis

Verisure IQ

Verisure IQ is een basisdienst die onderdeel is van uw alarmsysteem.

Deze stelt u in staat om het systeem te beheren via de Verisure App en My Pages, om push-berichten te ontvangen, om op afstand uw SmartPlug te bedienen en om mededelingen naar uw contactpersonen te versturen.

My Pages

Om uw alarmsysteem ten volle te benutten activeert u My Pages: uw persoonlijke bedieningspaneel op internet. Hier stelt u een functies van het alarmsysteem in die u later kunt bedienen.

U kunt uw gegevens bijwerken zodat wij u altijd kunnen bereiken, u kunt nieuwe contactpersonen toevoegen, StarKey alarmsleutels en andere producten aan uw alarmsysteem toevoegen.


Verder kunt u het alarmsysteem aanpassen aan uw huisdier en vakantie-modus toevoegen zodat uw alarmsysteem optimaal werkt als u langere tijd afwezig bent.

Verisure App

Met de Verisure App kunt u uw huis op eenvoudige wijze bedienen en controleren via uw mobiele telefoon, waar u ook bent.

Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe die uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer maken.

Vanaf de App Store, Google Play en Windows Phone kunt u de Verisure App voor iPhone, Android en Windows-telefoons downloaden.

Het beste alarmsysteem tegen de beste prijs. Verisure is de Europese marktleider in alarmsystemen

 

SmartAlarm

Woonveilig

Feenstra (Nuon)

KPN SmartLife

Uw Huis Veilig

Verisure

Brandpreventie: rookmelders die onderling én met u communiceren

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

niet inbegrepen

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen

Inbraakbeveiliging

inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

Snel geverifieerd alarm dankzij fotodetectie of video

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

niet inbegrepen

inbegrepen

Response politie

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

niet inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

Professionele installatie

niet inbegrepen

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

App om het systeem en elektrische apparaten te bedienen

inbegrepen

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

niet inbegrepen

inbegrepen

niet inbegrepen

inbegrepen

Interventie van een (Securitas) beveiligingsagent inbegrepen

niet inbegrepen

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen

inbegrepen

SOS alarm

niet inbegrepen

inbegrepen

niet inbegrepen

niet inbegrepen

niet inbegrepen

inbegrepen

Alarmcentrale 24/7 bemand met operatoren

Virtuele alarmcentrale

Virtuele alarmcentrale

Virtuele alarmcentrale

Virtuele alarmcentrale

inbegrepen

inbegrepen

Beveiligde verbinding via internet én GSM

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen

 

Of bel 020 - 262 19 20

https://www.feenstra.com/beveiliging-huis; Tabel Producten; Camera bewaking; 11-2-2015

https://www.smartalarm.nl/kopen/alarmsysteem/inbraakalarm-pakket; Basis Alarmpakket; 11-2-2015

https://www.uwhuisveilig.nl/alarmsysteem; 11-2-2015

http://www.woonveilig.nl/shop/product/1/woonveilig-basisalarmsysteem; 11-2-2015

http://www.verisure.nl/alarmsystemen/verisure-high-security-premium.html; 11-2-2015

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

020 262 19 20 | sales@verisure.nl

Klantenservice en alarmcentrale:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Gemiddelde waardering op Klantenvertellen.nl: 8.6/10 - 195 beoordelingen

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen alarmcentrale met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Als klant heeft u altijd de beschikking over onze hoogwaardige producten en bent u verzekerd van toegang tot onze service, 24 uur per dag, het hele jaar door. U kunt uw alarmsysteem eenvoudig beheren via My Pages op internet. U bedient en controleert alle functies via de Verisure App. Met Verisure is uw alarmsysteem voorbereid op de toekomst zodat u de garantie heeft dat u altijd gebruik kunt maken van de meest geavanceerde technologie.

Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0800-365 0 365 of vul bovenstaande formulier in. Dan helpen wij u om een alarmsysteem te installeren dat precies is afgestemd op uw wensen en uw huis.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118