Verisure is op zoek naar nieuwe Commercieel Adviseurs in verkoop en installatie

Wij groeien, maak deel uit van ons winnend team

Werken bij Verisure, dat is werken bij de nr 1 in alarmsystemen van Europa. We zijn volop aan het groeien. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een dynamisch bedrijf en zelf je vaardigheden en talenten te ontplooien.

 

Team Verisure is een verkoopsconcept bestaande uit sales teams gespecialiseerd in zowel verkoop als installatie van Verisure producten en diensten.


Alle Team Verisure medewerkers nemen deel aan dezelfde career track en trainingsprogramma´s. Vanaf dag één stellen we een duidelijk carrièrepad voor je op zodat je stap voor stap vooruitgang boekt en nieuwe uitdagingen tegenkomt. We trainen je in de juiste vaardigheden om te slagen.

 

Verisure maakt deel uit van de Securitas Direct Group, een toonaangevend leverancier van gebruiksvriendelijke alarmsystemen en beveiligingsoplossingen voor huizen en bedrijven in Europa. Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben 2,5 miljoen klanten op de Europese en Latijns-Amerikaanse markt geholpen. Verisure groeit en is daarom op zoek.

De filosofie van Verisure

De filosofie van Verisure gaat over het vormgeven van de toekomst: die van onszelf en die van het bedrijf. Steeds verder gaan creëert mogelijkheden voor ons allemaal. Daardoor kunnen we groeien, zowel privé als zakelijk. Dat maakt ons werk veel plezieriger.


Wij zijn ervan overtuigd dat verreweg de meeste mensen hun vaardigheden verder willen ontwikkelen en verbeteren. Naarmate het bedrijf en de deskundigheid van de medewerkers toeneemt, zijn er goede mogelijkheden om meer verantwoordelijkheden te nemen en verder te gaan naar nieuwe taken, zowel op de thuismarkt als in het buitenland.


Wie bij ons wil werken hoeft niet meteen alles te kunnen. Wij staan altijd aan jouw zijde met inspiratie, scholing en ondersteuning. Wij bieden onze medewerkers permanente bijscholing met inbegrip van coaching en het ontwikkelen van leidinggevende capaciteiten op verschillende niveaus.

Sterke community

De Team Verisure-community bestaat uit mensen die een interesse in persoonlijke ontwikkeling delen en die meer over verkoop willen leren. We werken samen, helpen elkaar en leren van elkaar. De ervaring en vaardigheden die je bij ons opdoet zijn een leven lang waardevol.

We zijn trots op onze ondernemersgeest en we geloven in mensen — in hun mogelijkheid zich te ontwikkelen en verantwoordelijkheden op zich te nemen. Als je de juiste ambities hebt, zul je bij ons zeker slagen.

Dit is Team Verisure

03.33

Lorem ipsum dolor sit amet

Monitor room temperature in your home


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer eu diam eu turpis faucibus imperdiet quis quis libero. In malesuada molestie cursus. Suspendisse at dui eget diam fermentum fermentum.


Donec hendrerit risus ac eros aliquet, in commodo nunc ultrices. Aenean varius lacinia lorem vel elementum. Vestibulum arcu est, pharetra laoreet eleifend sed, ultrices vel enim. Integer laoreet feugiat dui, eu suscipit orci volutpat in.

Download the app

Smart System Connection

IQontrol

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adi pisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore. Cons ectetur

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adi pisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore. Cons ectetur

My pages

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adi pisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore. Cons ectetur

Create account

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adi pisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore. Cons ectetur

Packages

containing

Fire PRO

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adi pisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Verisure Home

Essential protection against fire and burglary

1280 SEK

With Alarm Service + 245 SEK/month

Read more

Verisure Home+

complete security and full range of services

1480 SEK

With Alarm Service + 245 SEK/month

Read more

Smart home overview

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Gemiddelde waardering op Klantenvertellen.nl: 8.6/10 - 195 beoordelingen

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat je deze op afstand, bijvoorbeeld via je mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om je dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Team Verisure doet de verkoop en installatie van Verisure systemen. De community bestaat uit mensen die een interesse in persoonlijke ontwikkeling delen en die meer over verkoop willen leren. Het team werkt samen, helpt elkaar en leert van elkaar.


Team Verisure is onderverdeeld in teams, elk met een team leader die verantwoordelijk is voor de resultaten, de mensen en coacht. De co-driver is de tweede in lijn en richt zich op de logistiek en de kwaliteit van de installaties. Beveiligingsadviseurs doen zowel de verkoop als alarminstallaties.

Vul het formulier hierboven in.

Of stuur een e-mail met je motivatie brief en cv naar talent@verisure.nl.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118