Een nog veiliger gevoel met onze nieuwe systemen

Verisure Comfort

 
 

 

Standaardpakket voor brand- en inbraakbeveiliging met SOS alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor directe actie. Inclusief 3 interventies van een Securitas surveillant en levenslange productgarantie.

 

 

 Producten inbegrepen in Comfort:
✓ 1 VBox Pro
✓ 1 VoiceBox
✓ 1 Sirene
✓ 2 Magneetcontacten
✓ 2 Rookmelders
✓ 1 Bedieningspaneel
✓ 2 Fotodetectoren
✓ 3 StarKeys

 


 

 

Verisure Optimum

 

Met SmartPlug voor energiebesparing, brand- en inbraakbeveiliging met SOS alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor directe actie. Inclusief 5 interventies van een Securitas surveillant en levenslange productgarantie.

 

 

 

 Producten inbegrepen in Optimum:
✓ 1 VBox Pro
✓ 1 VBox Mini
✓ 1 VoiceBox
✓ 1 Sirene
✓ 3 Magneetcontacten
✓ 3 Rookmelders
✓ 1 Bedieningspaneel
✓ 2 Fotodetectoren
✓ 3 StarKeys
✓ 1 SmartPlug

 

Verisure Peace of Mind

Met Waterdetector, SmartPlug voor energiebesparing, brand- en inbraakbeveiliging met SOS alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor directe actie. Inclusief onbeperkt interventies van een Securitas surveillant en levenslange productgarantie.

 

 • Producten inbegrepen in Peace of Mind:
  ✓ 1 VBox Pro
  ✓ 1 VBox Mini
  ✓ 2 VoiceBoxen
  ✓ 1 Sirene
  ✓ 5 Magneetcontacten
  ✓ 3 Rookmelders
  ✓ 1 Bedieningspaneel
  ✓ 3 Fotodetectoren
  ✓ 5 StarKeys
  ✓ 2 SmartPlugs
  ✓ 1 WaterDetector

Vergelijk de verschillende systemen

 

 

 

Profiteer nu van uw korting!

Kies nu voor een upgrade naar het nieuwste Verisure alarmsysteem en krijg een uitzonderlijke korting van 50%! Nog vragen? Raadpleeg zeker onze veelgestelde vragen.

Ik wil een upgrade aan -50%

Wij nemen graag contact met u op voor een voorstel op maat van uw woning én behoeften. U profiteert van een korting van 50%, geldig t/m 15 januari 2017.

Verstuur de gegevens >

Ik wil meer informatie

Lees zeker onze veelgestelde vragen. Uw antwoord niet gevonden? Vul het formulier in en wij contacteren u spoedig!

Verstuur de gegevens >

Meteen de juiste actie met Verisure Voice

Verisure Voice is een gloednieuwe dienst die mogelijk wordt gemaakt door de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Het werkt als een vaste lijn tussen de meldkamer en uw woning.


Wanneer het alarm afgaat, kan de alarmoperator via de VoiceBox rechtstreeks meeluisteren en spreken in de woning in kwestie. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen. Bent u zelf in uw woning en heeft u een ongeval gehad? Dan kunt u via de VoiceBox de meldkamer meteen om hulp vragen. Hoort de operator iets verdachts? Dan kan hij een mogelijke indringer afschrikken en wegjagen.

Alarmsysteem met Verisure Voice

Nóg meer gemoedsrust

Met de unieke dienst Verisure Voice kunnen u (en uw gezin) extra gerust zijn:

Sneller en meer betrouwbare verificatie van de oorzaak van het alarm waardoor de alarmoperator direct de juiste actie kan nemen

 • Verhoogde veiligheid in geval van ongevallen of ziekte
 • Een veiligere omgeving voor kinderen die alleen thuis zijn, vooral als een telefoon ontbreekt in uw huis
 • De meldkamer kan ongewenste gasten afschrikken

 

 

Alle inbegrepen diensten op een rijtje:

Inbraakbeveiliging met beeld- én stemverificatie

Bij een alarm maakt de fotodetector een reeks foto's en stuurt deze door naar de meldkamer. Via de VoiceBox kan de operator in de woning luisteren en spreken en de nodige maatregelen treffen.

 

Brandpreventie met beeldverificatie

De Verisure rookmelders zijn in serie gekoppeld: wanneer één rookmelder rook detecteert, meldt hij dit meteen aan de andere rookmelders. Ze worden allemaal tegelijk geactiveerd, zowel met stem- als alarmsignaal. De rookmelders activeren ook de fotodetector die de beelden doorstuurt naar de meldkamer.

SOS- alarm voor noodsituaties

De SOS-knoppen op het bedieningspaneel werken als een persoonlijk alarm naar de meldkamer. De alarmoperator kan direct via de VoiceBox nagaan wat er aan de hand is en ingrijpen.

Energiebesparing (alleen bij Optimum en Peace of Mind)

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en elektrische apparaten in uw huis regelen via de Verisure App. Door de apparaten helemaal uit te schakelen kan een gemiddeld huishouden tot 500 kWh per jaar besparen.

Waterdetectie (alleen Peace of Mind)

Dankzij de WaterDetector spoort u tijdig lekkages en overstromingen op. Via de Verisure App kunt u uw Waterdetector in de gaten houden en krijgt u een melding wanneer hij aan water wordt blootgesteld.

Verisure App

Schakel uw alarm in en uit op afstand, controleer of het alarm geactiveerd is, lees de temperatuur af en zie wie naar binnen of naar buiten gaat in uw huis en wanneer.

Professionele installatie

Onze monteurs installeren uw gloednieuwe Verisure alarmsysteem binnen 7 dagen.

24/7 bewaking door de meldkamer

Bij een alarm kan de alarmoperator dankzij de VoiceBox rechtstreeks met de personen ter plaatse communiceren en direct handelen.

Inclusief onbeperkt interventies van een surveillant

Wij nemen graag het zekere voor het onzekere. Wanneer er na een alarmmelding op de beelden niets verdacht te zien is en u onze oproep niet beantwoordt, sturen we een surveillant ter plaatse om een visuele controle van uw woning te doen.

Dubbele verbinding met de meldkamer

Voor een optimale beveiliging is uw alarmsysteem zowel via breedband als gsm-netwerk aangesloten op onze meldkamer. Uw alarmsysteem is dus altijd verbonden met de meldkamer, ook als er tijdelijk geen internet of mobiele dekking is.

VBox Mini voor extra veiligheid (alleen bij Optimum en Peace of Mind)

Met een extra VBox Mini beschikt u over DUO-communicatie: meerdere communicatiekanalen zorgen dat uw systeem altijd is aangesloten op de meldkamer, ook als de netaansluiting niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

Levenslange productgarantie

Wij ontwikkelen onze eigen producten en garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Als klant geniet u bovendien van een levenslange garantie op alle componenten.

 

 

 

 

Kostprijs alarmsysteem met App

Uw alarmsysteem bedienen met uw mobiele telefoon

Schakel uw alarmsysteem in en uit. Ontvang een bericht wanneer de kinderen thuiskomen. Controleer de status van het alarm en lees de temperatuur in huis af. Met de Verisure App kunt u uw huis eenvoudig beheren en controleren via uw GSM, waar u ook bent.

Wij bieden voortdurend nieuwe slimme diensten aan die u het leven leuker en eenvoudiger maken. U kan de Verisure App voor iPhone, Android en Windows Phone downloaden via de App Store, Google Play en Windows Store. 

 

 

 

Een greep uit onze draadloze alarmproducten

VBox Pro

VBox Pro is het hart en het brein van uw systeem. Het fungeert als een spil bij alle communicatie binnen het systeem en met de alarmcentrale en wordt mobiel (GSM) en via breedband aangesloten.

Twee communicatiekanalen zorgen dat uw systeem altijd is aangesloten op de meldkamer, ook als de netaansluiting niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

VoiceBox

De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de meldkamer en uw woning. Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in het bedrijfspand.

Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Rookmelder

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie geschakeld en waarschuwen gelijktijdig met een gesproken mededeling en een signaal zodat iedereen op de zaak snel weet waar de rook zich ontwikkelt. Met de Fire Pro-dienst alarmeert het alarmsysteem de meldkamer. Bovendien ontvangt u een melding op uw mobiele telefoon. De rookmelder meet tevens de binnentemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid.

Fotodetector

Via een fotocamera in uw alarmsysteem kan de operator direct bepalen wat een alarm heeft veroorzaakt en snel de nodige maatregelen nemen.

Dankzij een reeks beelden die de oorzaak van het alarm aangeven, kunnen wij bij inbraak of brand de politie en/of de brandweer bellen. Of in geval van vals alarm onnodige controle ter plaatse voorkomen. U kunt de gevoeligheid van de fotodetector instellen zodat deze is afgestemd op uw huisdieren. Zo kan uw huisdier zich vrij in huis bewegen, zelfs als het systeem geactiveerd is.

Sirene

De sirene is een losstaande component dat waarschuwt met een signaal van 105 decibel.

Door een ingebouwde hittemelder werkt de sirene in principe als een extra brandmelder, omdat hij alarmeert bij een temperatuur van meer dan 60°C. U kunt de binnentemperatuur ook aflezen met de Verisure App.

Bedieningspaneel

Op het bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen met een persoonlijke code of met uw StarKey.

Het paneel zelf werkt als een persoonlijk alarm. Als de twee SOS-knoppen worden ingedrukt, gaat er direct een alarmmelding naar een operator in onze alarmcentrale. Het bedieningspaneel kan ook worden gebruikt als deurbel. U kunt het bedieningspaneel zo instellen dat het een signaal geeft wanneer iemand via de voordeur het pand betreedt.

Magneetcontact

Met magneetcontacten kunt u schilbeveiliging op deuren, ramen en andere strategische toegangspunten creëren. Wanneer een deur of raam met een magneetcontact wordt geopend, gaat het alarm af.

U kunt zelfs een valstrik voor de inbreker maken. Het magneetcontact moet op onverwachte plaatsen zitten, bv. op de balideur, de voorraadkast of een deur tussen twee ruimtes. Het hoeft niet alleen te beschermen tegen inbrekers, terwijl u weg bent. U kunt sommige componenten van het alarmsysteem inschakelen, schilbeveiliging, voor 's avonds.

StarKey

Met StarKey alarmsleutels kunt u op eenvoudige wijze het alarm in- en uitschakelen.

Houd de sleutel tegen het bedieningspaneel en een druk op de knop is voldoende. Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Op die manier kunt u controleren wie de zaak betreedt en verlaat en eenvoudig sleutels blokkeren in geval van verlies of een nieuwe sleutel registreren.

SmartPlug

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de verlichting en bijna alle elektrische apparaten binnen uw woning bedienen, waar u zich ook bevindt.

Als de SmartPlug op uw alarmsysteem is aangesloten, kunt u apparatuur in- en uitschakelen door het alarm aan of uit te zetten, of de verlichting activeren wanneer het alarm afgaat. Dit is een eenvoudige manier om uw woning veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien bespaart u nog eens energie.

Waterdetector

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade. Het is een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen.

Plaats de Waterdetector op plekken met een hoog risico op lekkage, zo dicht mogelijk bij de vaatwasser en onder de gootsteen. De Waterdetector zelf maakt gebruik van drie metalen voetjes om het water op te sporen. Gebruik de sensor-kabel voor plekken waar de Waterdetector zelf niet kan staan, zoals om pijpleidingen en tussen, achter of onder apparaten.

 

 

 

 • ​Veelgestelde vragen

U kunt uw huidige alarmsysteem upgraden naar het nieuwste Verisure alarmsysteem en van 50% korting genieten op deze upgrade.

De aanbieding is geldig tot en met 15 januari 2017.

Er zal contact met u opgenomen worden door de klantenservice. Zij zullen samen met u de mogelijkheden overlopen en een aangepast voorstel uitwerken.

Met het nieuwste Verisure systeem beschikt u over een dubbele verificatie van de oorzaak van het alarm, via beeld (fotodetectoren) en via stem dankzij Verisure Voice. Om uw woning optimaal te beschermen tegen brand zijn de Verisure rookmelders onderling met elkaar verbonden en met de meldkamer. Bovendien zijn er ook enkele slimme producten inbegrepen in Optimum en/of Peace of Mind, zoals bijvoorbeeld de SmartPlug voor een optimaal energiebeheer, en de WaterDetector om waterlekken op te sporen. Met de Verisure App kunt u eenvoudig uw alarmsysteem op afstand bedienen.

Ja, het is mogelijk om de deurbelfunctie te activeren in My Pages.

Verisure Voice werkt aan de hand van de VoiceBox, een draadloze module waarmee Verisure rechtstreeks contact met u kan opnemen op de plaats waar het alarm afgaat. In geval van alarm wordt er een tijdsbestek van 15 minuten geactiveerd waarin Verisure ter plaatse kan inbellen. Deze oproep wordt aangekondigd met een inbeltoon. Onze operatoren stellen zichzelf vervolgens voor om zo in contact te treden met iemand ter plaatse of om te luisteren wanneer niemand zichzelf bekend maakt. Op basis hiervan neemt de operator de nodige actie, zoals een surveillant sturen of contact opnemen met de politie/hulpdiensten/brandweer.

U kunt dit aangeven door het formulier hierboven in te vullen.