Krijg 50% korting op onze producten in de webshop!

Kies en combineer meerdere producten in de webshop en krijg 50% korting.

VoiceBox

Meteen de juiste actie met Verisure Voice

Verisure Voice is een gloednieuwe dienst die mogelijk wordt gemaakt door de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Het werkt als een vaste lijn tussen de meldkamer en uw woning.

Wanneer het alarm afgaat, kan de alarmoperator via de VoiceBox rechtstreeks meeluisteren en spreken in de woning in kwestie. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen. Bent u zelf in uw woning en heeft u een ongeval gehad? Dan kunt u via de VoiceBox de meldkamer meteen om hulp vragen. Hoort de operator iets verdachts? Dan kan hij een mogelijke indringer afschrikken en wegjagen.

Alarmsysteem met Verisure Voice

Nóg meer gemoedsrust

Met de unieke dienst Verisure Voice kunnen u (en uw gezin) extra gerust zijn:

Sneller en meer betrouwbare verificatie van de oorzaak van het alarm waardoor de alarmoperator direct de juiste actie kan nemen

  • Verhoogde veiligheid in geval van ongevallen of ziekte
  • Een veiligere omgeving voor kinderen die alleen thuis zijn, vooral als een telefoon ontbreekt in uw huis
  • De meldkamer kan ongewenste gasten afschrikken

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestel Verisure Voice hier óf vraag meer info

Profiteer nu van de Verisure Voice kerstaanbieding en verhoog de veiligheid bij u thuis. Nog vragen? Raadpleeg zeker onze veelgestelde vragen.

Ik bestel de Verisure Voice

Verstuur de gegevens >

Ik wil meer info

Uw antwoord niet gevonden in onze veelgestelde vragen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verstuur de gegevens >

  • ​Veelgestelde vragen

Met de Voice Pack voegt u de dienst Verisure Voice toe aan uw bestaand systeem. Dit pakket houdt de VoiceBox in, de nieuwe VBox Pro, net als de installatie van deze componenten én een test van het systeem. U betaalt hiervoor normaal 199 € in plaats van 499 € voor het materiaal en 2 € per maand bovenop uw maandelijks abonnement voor de dienst Verisure Voice.

De aanbieding is geldig tot en met 15 januari 2017.

De login gegevens zijn dezelfde als de gegevens voor uw My Pages account. Heeft u nog geen My Pages account? Maak er dan eenvoudig één aan.

U kunt met creditcard betalen maar voortaan kunt u ook achteraf betalen via een overschrijving.

Uw bestelling wordt binnen 2 tot 6 werkdagen geleverd.

De verzendkosten zijn volledig gratis.

De VoiceBox dient vlakbij de hal en bedieningspanelen in huis geplaatst te worden, maar op afstand van bijvoorbeeld ventilatoren, warmtepompen en sanitair. Deze apparaten veroorzaken immers ruis die de audio- en microfoonkwaliteit verminderen.

Dit is ten voordele van de verificatie. Als u zelf het alarm bent vergeten af te zetten kunnen wij meteen de verificatie doen en weten we dat we geen verdere actie hoeven te ondernemen. Zo kunt u de melding gemakkelijk annuleren.

Ja, wanneer het alarm afgaat zal de VoiceBox ook klinken als een sirene.

Ja, het is mogelijk om de deurbelfunctie te activeren in My Pages.

Verisure Voice werkt aan de hand van de VoiceBox, een draadloze module waarmee Verisure rechtstreeks contact met u kan opnemen op de plaats waar het alarm afgaat. In geval van alarm wordt er een tijdsbestek van 15 minuten geactiveerd waarin Verisure ter plaatse kan inbellen. Deze oproep wordt aangekondigd met een inbeltoon. Onze operatoren stellen zichzelf vervolgens voor om zo in contact te treden met iemand ter plaatse of om te luisteren wanneer niemand zichzelf bekend maakt. Op basis hiervan neemt de operator de nodige actie, zoals een surveillant sturen of contact opnemen met de politie/hulpdiensten/brandweer.

Nee, de VoiceBox wordt alleen geactiveerd wanneer het alarm afgaat.

SOS/Inbraak/Brand/Sabotage

Nee, de VoiceBox kan alleen binnenshuis gebruikt worden.

5 jaar in normale omstandigheden.

Wanneer u een oproep binnen krijgt via de VoiceBox en u in contact bent met een operator van de meldkamer zal het volume van de sirene verminderd worden tot de oproep beëindigd wordt. Wanneer het alarm dan nog niet afgehandeld is zal de sirene opnieuw in werking treden. De uitzondering zijn de rookmelders, het volume van de sirene zal hierbij nooit verminderd worden tijdens een inkomende oproep.

Nee, de VoiceBox accepteert alleen inkomende oproepen van de meldkamer. Het nut van de Verisure Voice is om een extra verificatie mogelijkheid te geven aan de meldkamer en om de juiste actie te kunnen ondernemen in geval van alarm. Het apparaat kan daarom alleen gebruikt worden door de operatoren in de meldkamer in geval van alarm. (hetzelfde als met de fotodetectoren)

In noodgevallen, indien dit nodig is voor Verisure of de klant is het mogelijk om de hulpdiensten/politie te verbinden zodat er direct met de persoon in kwestie gesproken kan worden.

Als uw systeem vóór 01/03/2016 is geïnstalleerd, dan is het niet mogelijk om de VoiceBox aan te sluiten op uw huidige VBox. In onze twee aanbiedingen is de upgrade naar Vbox Pro inbegrepen.

Als u met Ethernet verbonden bent zult u in staat zijn om VoIP-gesprekken van een hogere kwaliteit te ontvangen. Als u niet beschikt over een Ethernet verbinding, dan zal het apparaat verbonden worden via de ingebouwde GSM-module van de VBox Pro.

Als u niet beschikt over een Ethernet verbinding en in een gesprek bent via de GSM-module , dan zal het systeem in staat zijn om nieuwe alarmsignalen te sturen. Maar het zal niet in staat om beelden te verzenden. Als u een Ethernet verbinding heeft, dan kunt u spreken via de VoiceBox en de meldkamer ontvangt de beelden.

Nee. u kunt de VoiceBox momenteel niet activeren via de Verisure App of My Pages.

De opnames worden gedurende drie maanden bewaard op onze beveiligde server, daarna worden ze verwijderd.

Nee, er is geen mogelijkheid voor u als klant om deze opnames te beluisteren.

U kunt de VoiceBox bestellen door het formulier hierboven in te vullen.

Wanneer het gaat om een grotere woning is het interessanter om 2 Voiceboxen te plaatsen. Eén waar u binnenkomt en één op de eerste verdieping bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat u en de operator elkaar goed horen wanneer er gesproken wordt.

Een ongeval zit vaak in een klein hoekje. Het voordeel van Verisure Voice is dat u bij het inschakelen van de SOS functie direct in contact komt met één van onze operatoren. Zij kunnen naargelang de ernst van de situatie kostbare tijd besparen. Als u in paniek bent is het niet eenvoudig om de juiste stappen te volgen. Wij hebben meteen de juiste informatie en weten wat er aan de hand is. Zo kunnen we de hulpdiensten inschakelen terwijl u de eerste zorgen toedient aan het slachtoffer.

In geval van inbraak gaat niet alleen onze sirene af. De stem die klinkt uit de VoiceBox is ook een ideale afschrikking. “U bevindt zich in een beveiligde zone, de politie is ingelicht.” Dit zal ervoor zorgen dat de inbreker sneller de woning verlaat.

We kunnen al een eerste check doen dankzij onze foto detectoren. Zij sturen in geval van alarm enkele foto’s van de situatie ter plaatse naar onze meldkamer. Dankzij Verisure Voice kunnen we nu niet alleen zien maar ook luisteren wat er in de woning gebeurt. Als de persoon in kwestie zich niet kan identificeren is het voor ons duidelijk dat we politie ter plaatse dienen te sturen.