Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur

Laat uw gegevens hier achter


Versturen >


Een betrouwbaar en veilig alarmsysteem

Inclusief gratis controle ter plaatse door onze Securitas surveillanten

Verisure biedt u een professioneel bewaakt alarmsysteem met fotodetector voor beeldverificatie van de alarmoorzaak en gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers. Onze Intrusion Pro-service omvat preventieve alarmstickers die op deuren en ramen worden aangebracht. Onze operatoren controleren permanent uw alarmsysteem en reageren direct als zich iets voordoet. Zodra het alarm afgaat nemen de fotodetectoren een reeks foto's die naar de alarmcentrale worden gestuurd. De operator kan direct de oorzaak van het alarm vaststellen en de juiste maatregel(en) nemen.

De verbinding van het alarmsysteem met de alarmcentrale is bijzonder veilig dankzij dubbele centrales en zowel breedband- als GSM-verbinding. U kunt ook kiezen voor schilbeveiliging van strategische inbraakgevoelige punten met behulp van deur- en raammagneten.

Of bel 0800 - 365 0 365

Wij staan altijd voor u klaar

Installatie en onderhoud


Onze alarmspecialisten zorgen voor de installatie van uw alarmsysteem. Deze service bieden wij aan al onze klanten. Het is tevens een garantie, voor u en voor ons, dat de hele alarmketen goed werkt.

Onderhoud is op elk moment mogelijk. Neem contact op met onze klantenservice en wij maken een afspraak met een servicemonteur die u thuis bezoekt.

Eigen alarmcentrale

De Verisure / Securitas Direct alarmcentrale is het hele jaar 24 uur per dag bemand door speciaal opgeleide operatoren. Zij zijn gespecialiseerd in het interpreteren en vaststellen van de oorzaak van de alarmmelding en kunnen snel bepalen welke maatregel moet worden genomen.

De alarmcentrale werkt uitsluitend voor klanten van Verisure / Securitas Direct. In tegenstelling tot andere alarmcentrales werken onze operatoren uitsluitend met de techniek en de diensten die wij aanbieden. Dit maakt dat wij de beste service kunnen bieden.

Controle ter plaatse door onze surveillanten is inbegrepen

Indien nodig bij een alarmmelding begeeft zich een beveiligingsmedewerker naar uw huis en voert een inspectie uit. Dit kost niets extra, ongeacht de oorzaak van het alarm.

Controle ter plaatse in geval van alarm is inbegrepen in uw abonnement. In de meeste gevallen werken wij samen met Securitas, professionals op het gebied van beveiligingsdiensten met een jarenlange ervaring.

Een rookmelder in elke kamer

Meer veiligheid dankzij verbinding met onze eigen alarmcentrale

Een betrouwbare brandpreventie is een van de basiskenmerken van een veilig huis. In geval van brand is elke seconde kostbaar. Daarom raden wij aan om in elke kamer een rookmelder op te hangen. Met Verisure beschikt u over een geavanceerd brandpreventie-systeem met in serie geschakelde rookmelders die zijn verbonden op onze alarmcentrale en die u via uw mobiele telefoon melden dat er sprake is van rookontwikkeling. Als ten minste twee rookmelders waarschuwen voor rookontwikkeling, kan onze alarmoperator direct de brandweer bellen, ook als er niemand thuis is.

De rookmelder is bovendien gekoppeld aan onze fotodetector die een reeks beelden registreert en deze in geval van rookontwikkeling naar de alarmcentrale stuurt. Verificatie met behulp van beelden is een extra hulpmiddel voor de operator om snel de juiste maatregelen te kunnen nemen.

Of bel 0800 - 365 0 365

Wat anderen zeggen over Verisure

Inbraakalarm 2.0

Een slim systeem dat je met een gerust hart inbraakalarm 2.0 zou kunnen noemen.

Algemeen Dagblad


Vervangt de tijdschakelaar

Met de SmartPlug bedien je alle elektronische apparaten, dus ook je lampen, afzonderlijk. Zo heb je altijd de controle over je huis, waar je zelf ook bent.

DutchCowboys


Voorkom een inbraak

Een alarmsysteem met camera’s of raam- en deursensoren vergroot de kans dat een inbreker uw huis voorbij loopt.

Nationale Inbraakpreventie Weken


Beveiliging met Apple allure

Het Verisure systeem ziet er mooi uit, werkt probleemloos en is met de uitlezing en bediening via de app ook nog eens helemaal bij de tijd.

Hardware.info


Pas op, hier waakt de app

Je blijft niet op afstand met een gevoel van onzekerheid zitten, wat er bij de
‘doe-het-zelf’-systemen wel kan zijn.

Brabants Dagblad


24-uurs bewaking

Ons huis wordt een kasteel en ons mobieltje de machinekamer. En geen koningin die dáár in komt.


Volkskrant


Helemaal toekomstproof

Een mooi pakket om je huis voor een goede prijs te beveiligen. Met de app en de website is beheer erg makkelijk.

Metro


Een dikke 9

Compleet systeem, modulair uitbreidbaar. De koppeling met de beveiligingsdienst maakt het systeem professioneel.

MacFan


Meer dan betaalbaar

De bediening was, vooral met de sleutelhanger, erg makkelijk, de app functioneert naar behoren en ik heb vooral weinig last gehad van het systeem.

AndroidWorld


Sterk in inbraak- en brandbeveiliging

Het feit dat Verisure gekoppeld is aan de meldkamer van Securitas Direct verandert de zaak. Professionele huisbeveiliging is hiermee ook bereikbaar voor de consument.

iCreate Magazine


Alarmcentrale voor extra veiligheid

Een systeem kan technisch zeer geavanceerd zijn, maar is wellicht niet zo’n goede oplossing als een koppeling naar een alarmcentrale ontbreekt.


Telegraaf


Geen omkijken naar je beveiliging

Je hoeft zelf niet te priegelen met kabeltjes of diep in de software te duiken om het systeem werkende te krijgen...Ook krijg je een uitgebreide uitleg over de werking van de apparaten.

Computer!Totaal


Werkt prima

Gaat een stap verder dan gebruikelijk.

  • Bekwaamheidsproef geslaagd.

PCM


Een systeem waarover is nagedacht

Bij dit systeem krijg je persoonlijk advies hoe je jouw woonhuis of kantoor het best kunt beveiligen.

Wat dit systeem onderscheidt van andere, is dat het werkt met een meldkamer...

iCulture


Deel 1: beveiliging voor thuis

Het systeem van Verisure verschilt op twee fundamentele punten. 1) aansluiting op een meldkamer. 2) de spullen van Verisure zijn beter beveiligd dan bijvoorbeeld standaard IP-camera's.

Bright


Deel 2: de installatie

Het Verisure-systeem wordt dus bij je geïnstalleerd door een vakman. Dat is niet per se overbodige luxe trouwens.

Bright


Verisure-alarmsysteem: Professionele beveiliging

Al bij al biedt Verisure hier een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen.

Clickx


Deel 3: alles onder controle

Een alarmsysteem koop je omdat je wilt dat er niet wordt ingebroken. Je kunt Verisure zien als een omgekeerde verzekering.

Bright


Veilige woning via een app

De apparaten van Verisure zijn veel professioneler – ze worden door een monteur geïnstalleerd. Wat Verisure High Security wel biedt in tegenstelling tot Gigaset elements is een link met de meldkamer. Dat maakt je huis echt veiliger.

Reformatorisch Dagblad


Deel 4: Smart genoeg

Die strenge houding van Verisure is natuurlijk prettig als je zekerheid wil over de veiligheid in huis...Gelukkig hebben de beveiligers nog wel een paar aardige extraatjes in de aanbieding.

Bright


Uw alarmsysteem bedienen met uw mobiele telefoon


In- en uitschakelen van het alarm. Een mededeling ontvangen wanneer de kinderen thuiskomen. De alarmstatus controleren en de temperatuur in huis aflezen. Met de Verisure App kunt u uw huis op eenvoudige wijze beheren en controleren via uw mobiele telefoon, waar u ook bent.

Met diverse producten en diensten kunt u de verlichting in huis regelen en de luchtvochtigheid in de kelder en op zolder controleren. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe die uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer maken. Vanaf de App Store, Google Play en Windows Phone kunt u de Verisure App voor iPhone, Android en Windows-telefoons downloaden.

Instellen op My Pages

Om uw alarmsysteem ten volle te benutten activeert u na de installatie My Pages: uw persoonlijke bedieningspaneel op internet. Daar stelt u een aantal functies van het alarmsysteem in die u later kunt bedienen. U kunt uw gegevens bijwerken zodat wij u altijd kunnen bereiken, u kunt nieuwe contactpersonen toevoegen, StarKey alarmsleutels en andere producten aan uw alarmsysteem toevoegen. Verder kunt u het alarmsysteem aanpassen aan uw huisdier en vakantie-modus toevoegen zodat uw alarmsysteem optimaal werkt als u langere tijd afwezig bent.

Of bel 0800 - 365 0 365

Unieke technologie

Verisure is leverancier van alarmsystemen en van abonnementen voor het slimme huis. Wij leveren u een veilig alarmsysteem dat is voorbereid op de toekomst en dat u kunt uitbreiden met producten met veelzijdige functies. Als u een nieuw product aansluit, hoeft u alleen maar nieuwe software te downloaden. Verbinding via zowel breedband als GSM-netwerk, gecodeerde communicatie en het feit dat wij zelf ontwerp en ontwikkeling in de hand hebben, maakt dit alarmsysteem uitermate veilig en betrouwbaar. Maak nu kennis met een of meer van onze producten!

VBox Pro

VBox Pro is het hart en het brein van uw systeem. Het fungeert als een spil bij alle communicatie binnen het systeem en met de alarmcentrale en wordt mobiel (GSM) en via breedband aangesloten.

Twee communicatiekanalen zorgen dat uw systeem altijd is aangesloten op de alarmcentrale, ook als de netaansluiting niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

VoiceBox

De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de alarmcentrale en uw bedrijf. Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in het bedrijfspand.

Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Rookmelder

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie geschakeld en waarschuwen gelijktijdig met een gesproken mededeling en een signaal zodat iedereen op de zaak snel weet waar de rook zich ontwikkelt. Met de Fire Pro-dienst alarmeert het alarmsysteem de alarmcentrale. Bovendien ontvangt u een melding op uw mobiele telefoon. De rookmelder meet tevens de binnentemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid.

Fotodetector

Via een fotocamera in uw alarmsysteem kan de operator direct bepalen wat een alarm heeft veroorzaakt en snel de nodige maatregelen nemen.

Dankzij een reeks beelden die de oorzaak van het alarm aangeven, kunnen wij bij inbraak of brand de politie en/of de brandweer bellen. Of in geval van vals alarm onnodige controle ter plaatse voorkomen. U kunt de gevoeligheid van de fotodetector instellen zodat deze is afgestemd op het bedrijfspand. Dankzij deze mogelijkheid kan een waakhond bijvoorbeeld zich vrij in het bedrijfspand bewegen, ook als het alarm aanstaat.

Sirene

De sirene is een losstaande component dat waarschuwt met een signaal van 105 decibel.

Door een ingebouwde hittemelder werkt de sirene in principe als een extra brandmelder, omdat hij alarmeert bij een temperatuur van meer dan 60°C. U kunt de binnentemperatuur ook aflezen met de Verisure App.

Bedieningspaneel

Op het bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen met een persoonlijke code of met uw StarKey.

Het paneel zelf werkt als een persoonlijk alarm. Als de twee SOS-knoppen worden ingedrukt, gaat er direct een alarmmelding naar een operator in onze alarmcentrale. Het bedieningspaneel kan ook worden gebruikt als deurbel. U kunt het bedieningspaneel zo instellen dat het een signaal geeft wanneer iemand via de voordeur het pand betreedt.

Magneetcontact

Met magneetcontacten kunt u schilbeveiliging op deuren, ramen en andere strategische toegangspunten creëren. Wanneer een deur of raam met een magneetcontact wordt geopend, gaat het alarm af.

U kunt zelfs een valstrik voor de inbreker maken. Het magneetcontact moet op onverwachte plaatsen zitten, bv. op de balideur, de voorraadkast of een deur tussen twee ruimtes. Het hoeft niet alleen te beschermen tegen inbrekers, terwijl u weg bent. U kunt sommige componenten van het alarmsysteem inschakelen, schilbeveiliging, voor 's avonds.

StarKey

Met StarKey alarmsleutels kunnen al uw werknemers op eenvoudige wijze het alarm in- en uitschakelen.

Houd de sleutel tegen het bedieningspaneel en een druk op de knop is voldoende. Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Op die manier kunt u controleren wie de zaak betreedt en verlaat en eenvoudig sleutels blokkeren in geval van verlies of een nieuwe sleutel registreren.

Of bel 0800 - 365 0 365

SmartPlug

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de verlichting en bijna alle elektrische apparaten binnen uw bedrijf bedienen, waar u zich ook bevindt.

Als de SmartPlug op uw alarmsysteem is aangesloten, kunt u apparatuur in- en uitschakelen door het alarm aan of uit te zetten, of de verlichting activeren wanneer het alarm afgaat. Dit is een eenvoudige manier om uw bedrijf veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien bespaart u nog eens energie.

Keypad

NightControl

With the NightControl in your system, you have an extra remote control that can be used to activate the SOS function of the alarm system, the partial security / the chime function.

A NightControl next to your bed will ensure that you can access it easily if something happens while you sleep. If you need assistance, press the two SOS buttons simultaneously for 3 seconds and then it sent a message to our alarm centre. You can record a voice message which is then transmitted so that the operator knows what happened.

SmartCam

Met een SmartCam haalt u een kleine, speelse en niet-opdringerige camera detector in huis die het mogelijk maakt om in uw huis te kijken waar u ook bent.

Weet zeker dat uw kinderen ok zijn als ze thuiskomen van school of houd uw huisdieren in de gaten als ze alleen thuis zijn. De SmartCam wordt iet gemonitord door Verisure, de foto's zijn alleen voor uw ogen bestemd.

Met een simpele klik in My Pages of in de Verisure App kunt u uw SmartCam aansturen om een foto te maken. Ook kunt u uw SmartCam instellen om foto's te maken als het beweging detecteert.

Waterdetector

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade. Het is een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen.

Plaats de Waterdetector op plekken met een hoog risico op lekkage, zo dicht mogelijk bij de vaatwasser en onder de gootsteen. De Waterdetector zelf maakt gebruik van drie metalen voetjes om het water op te sporen. Gebruik de sensor-kabel voor plekken waar de Waterdetector zelf niet kan staan, zoals om pijpleidingen en tussen, achter of onder apparaten.

Het beste alarmsysteem tegen de beste prijs. Verisure is de Europese marktleider in alarmsystemen

 

SmartAlarm

Woonveilig

Feenstra (Nuon)

KPN SmartLife

Uw Huis Veilig

Verisure

Brandpreventie: rookmelders die onderling én met u communiceren

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

niet inbegrepen

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen

Inbraakbeveiliging

inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

Snel geverifieerd alarm dankzij fotodetectie of video

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

niet inbegrepen

inbegrepen

Response politie

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

niet inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

Professionele installatie

niet inbegrepen

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

inbegrepen

App om het systeem en elektrische apparaten te bedienen

inbegrepen

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

niet inbegrepen

inbegrepen

niet inbegrepen

inbegrepen

Interventie van een (Securitas) beveiligingsagent inbegrepen

niet inbegrepen

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen

inbegrepen

SOS alarm

niet inbegrepen

inbegrepen

niet inbegrepen

niet inbegrepen

niet inbegrepen

inbegrepen

Alarmcentrale 24/7 bemand met operatoren

Virtuele alarmcentrale

Virtuele alarmcentrale

Virtuele alarmcentrale

Virtuele alarmcentrale

inbegrepen

inbegrepen

Beveiligde verbinding via internet én GSM

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen of uit te breiden met, maar betalend of niet de volledige functionaliteit

inbegrepen

 

Of bel 0800 - 365 0 365

https://www.feenstra.com/beveiliging-huis; Tabel Producten; Camera bewaking; 11-2-2015

https://www.smartalarm.nl/kopen/alarmsysteem/inbraakalarm-pakket; Basis Alarmpakket; 11-2-2015

https://www.uwhuisveilig.nl/alarmsysteem; 11-2-2015

http://www.woonveilig.nl/shop/product/1/woonveilig-basisalarmsysteem; 11-2-2015

http://www.verisure.nl/alarmsystemen/verisure-high-security-premium.html; 11-2-2015

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en alarmcentrale:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen alarmcentrale met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Als klant heeft u altijd de beschikking over onze hoogwaardige producten en bent u verzekerd van toegang tot onze service, 24 uur per dag, het hele jaar door. U kunt uw alarmsysteem eenvoudig beheren via My Pages op internet. U bedient en controleert alle functies via de Verisure App. Met Verisure is uw alarmsysteem voorbereid op de toekomst zodat u de garantie heeft dat u altijd gebruik kunt maken van de meest geavanceerde technologie.

Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0800-365 0 365 of vul bovenstaande formulier in. Dan helpen wij u om een alarmsysteem te installeren dat precies is afgestemd op uw wensen en uw huis.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118