Verisure Smart

Uw alarmsysteem wordt nu nóg slimmer en het gebruik nóg gemakkelijker

Ontdek de nieuwe functies van Verisure Smart

Wist u dat de Verisure App slimmer is geworden? Met het nieuwe Verisure Smart hebben we nieuwe alarmfuncties ontwikkeld én is het eenvoudiger om bestaande functies te gebruiken. U kunt uw alarmfuncties nu gemakkelijk instellen op maat van uw behoeften of die van uw gezin. Wij voegen voortdurend nieuwe functies toe!

 

 

Smart Buttons

Smart Buttons zijn programmeerbare
knoppen waarmee u verschillende acties in één klik kunt uitvoeren vanuit de Verisure App. Acties die u vaak of dagelijks doet dient u dus niet meer telkens in verschillende stappen uit te voeren.

 

Maak bijvoorbeeld een "welterusten"-knop aan waarmee u in één klik alle SmartPlugs uitzet en uw alarmsysteem gedeeltelijk inschakelt.

 

Ontdek ons lanceeraanbod hier.

Hoe stelt u het in?

Klik op 'Smart Buttons' in het
nieuwe menu onderaan en klik op 'Aanmaken'. Bepaal welke taken u wilt uitvoeren met de knop: kies welk component en wat. Maak alle acties voor dezelfde
knop aan door op ‘Meer toevoegen’ te klikken.

 

Kies een icoon en een kleur voor deze knop.  Stel een naam in.

 

 Klik op 'Bewaren'. De Smart Button is nu toegevoegd aan het scherm. U kunt de knop aanpassen door op 'Wijzigen' te klikken.

Deur & Raamstatus

 

Ga in de Verisure App na of ramen en deuren met een magneetcontact open of dicht zijn. Dit kan ook wanneer uw systeem niet is ingeschakeld.

Controleer bijvoorbeeld of al uw ramen dicht zijn en niemand ze per ongeluk open heeft laten staan wanneer niet thuis bent.

Bekijk hier onze tijdelijke magneetcontacten aanbieding!

Hoe stelt u het in?
Belangrijk: update eerst de Verisure App in de Apple Store, Playstore of Windows Store.

Open de App en klik in het menu op 'Componenten en instellingen' en vervolgens 'Deur & Raam'. U ziet nu een overzicht van uw magneetcontacten en hun locatie.

Standaard staat er 'Geen status'. Na het openen/sluiten van de deur of raam wordt de correcte status getoond (open of gesloten).

Hoe personaliseert u uw statusscherm? Ga in het menu naar 'App instellingen' en vervolgens 'Personaliseer het statusscherm'. Verplaats, verwijder of voeg items toe. U kunt elke deur en raam apart weergeven.

 

 Automatisch gedeeltelijk in- en uitschakelen

Geef aan op welke dagen en tijdstippen uw gedeeltelijke beveiliging automatisch moet worden in- en uitgeschakeld.

Stel uw systeem bijvoorbeeld in om automatisch gedeeltelijk in te schakelen om 22 uur en uit te schakelen om 6 uur.

Hoe stelt u het in?

Ga naar de Verisure App en klik op 'Verisure Smart' in het menu. Klik op 'Nieuwe toevoegen' en 'Creëer uw eigen taak'. Selecteer 'Systeem' bij 'Welke component'. Selecteer in- of uitschakelen en kies wanneer..

Een nóg intelligentere SmartPlug

 

Dankzij Verisure Smart kiest u nu gemakkelijk wanneer uw SmartPlug aan moet staan.

Verhoog uw veiligheid en laat uw verlichting aangaan via de SmartPlug. Met Verisure Smart kan dat nu wanneer iemand een deur/raam met magneetcontact opent of wanneer uw SmartCam beweging detecteert.

Kiest u voor meer comfort? Combineer verschillende opties: laat de SmartPlug bv. de verlichting aanzetten wanneer u thuis komt, maar alleen na zonsondergang.

Hoe stelt u het in?
Ga naar de Verisure App en klik op 'Verisure Smart' in het menu. Klik op 'Nieuwe toevoegen'. Selecteer een voorgemaakte taak of creëer uw eigen taak en doorloop de stappen.

.

Bepaal wanneer uw SmartCam foto's neemt

 

U kiest eenvoudig wanneer u foto's neemt met de SmartCam. Hier zijn meerdere opties in mogelijk!

Laat de SmartCam bijvoorbeeld alleen foto's maken bij beweging wanneer het alarm is ingeschakeld of laat hem een serie foto's maken wanneer het inbraakalarm afgaat.

Hoe stelt u het in?
Ga naar de Verisure App en klik op 'Verisure Smart' in het menu. Klik op 'Nieuwe toevoegen'. Selecteer een voorgemaakte taak of creëer uw eigen taak en doorloop de stappen.

Update uw VBox om meteen aan de slag te gaan!

1. Open de Verisure App en selecteer Verisure Smart in het menu.

2. Als u de juiste software nog niet op uw VBox heeft, dan wordt u automatisch doorverwezen om de update alsnog te doen.

3. U bent nu klaar om alle mogelijkheden van Verisure Smart te verkennen.