Onderhoudspakket

Extra gemoedsrust met het onderhoudspakket

Dankzij het Verisure onderhoudspakket zorgen wij voor het jaarlijkse onderhoud van uw alarmsysteem.  U hoeft zelf niets meer te ondernemen.

Dankzij onze huidige actie krijgt u nu bovendien de eerste 6 maanden volledig gratis!

Bekijk zeker onze veelgestelde vragen.

  • ​Veelgestelde vragen

Bij een fysiek onderhoud komt er een installateur ter plaatse die uw alarmsysteem nakijkt en de batterijen vervangt indien nodig. De kostprijs bedraagt 199 € zonder de kosten van de batterijen. Bij een onderhoud op afstand hoeft u niet thuis te blijven en controleren wij alles vanuit onze erkende meldkamer. Indien het nodig is om de batterijen te vervangen, kunnen we deze gratis bezorgen en kunt u deze eenvoudig vervangen.

Ja, als u dat zelf aanvraagt zullen wij tot 1x/jaar een monteur sturen zonder extra kosten aan te rekenen.

Onze erkende meldkamer kan vanop afstand de functies van uw beveiligingssysteem controleren. Zo zullen wij een controle uitvoeren op:

- de functies voor het in-en uitschakelen van het systeem

- de ingestelde vertraging bij binnenkomen en buitengaan

- de goede werking van de componenten van het systeem

- de sabotagemeldingen

- de doormelding van alarmen

- de signaalsterkte

Indien u hierop wil intekenen, bevestig dan uw akkoord per e-mail via maintenance@verisure.nl. Deze aanbieding zal na ontvangst onmiddellijk geactiveerd worden voor uw alarmsysteem. Verder hoeft u niets te doen en wordt het onderhoud voortaan door de Verisure dienst afgehandeld. Mocht u om de een of andere reden alsnog willen afzien van dit interessante aanbod kan dat binnen de 14 dagen na ontvangst van deze e-mail. 

Bovenop de voordelen dat het makkelijker en goedkoper is geniet u van 6 maanden gratis!

Ja. Het betreft een overeenkomst van 12 maanden met maandelijkse facturatie, die stilzwijgend wordt verlengd voor eenzelfde periode. Na 12 maanden kunt u ten allen tijde opzeggen met inachtneming van een opzegperiode van 2 maanden.

Dit onderhoudspakket is een aanvulling op de overeenkomst voor de alarmdienst van Securitas Direct en de bijhorende Algemene Voorwaarden. Wanneer de overeenkomst voor de alarmdienst  wordt beëindigd dan zal dit onderhoudscontract op hetzelfde tijdstip een einde nemen.