2017, een jaar vol nieuwigheden

 

En 2018, een jaar vol gemoedsrust

 


We investeren voortdurend in innovaties en in de kwaliteit van onze service. Zo geniet u altijd van de meest optimale veiligheid en van het comfort dat u verdient. Het afgelopen jaar hebben we verschillende innovaties gelanceerd! Ontdek hieronder alle nieuwe Verisure voordelen.


 

De hoogste kwaliteitsnormen


We stellen alles in het werk om u een optimale veiligheid te bieden. De kwaliteit van de componenten en van de Verisure meldkamer beantwoorden aan de hoogste eisen van de sector. Verisure heeft dan ook verschillende certificaten:


Ministerie van Veiligheid en Justitie

Onze meldkamer en onze operatoren zijn erkend door het ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

NEN-EN 505 18

Eind 2016 hebben we een compleet nieuwe meldkamer geopend. Het is de eerste meldkamer in Europa die aan de hoogste Europese normen beantwoordt op het vlak van kwaliteit van service, interventiesnelheid en veiligheid voor de klant. Het NEN-EN 50518-certificaat houdt in dat de meldkamer voldoet aan de meest recente Europese norm voor 'Monitoring en Alarm ontvangstcentrales'. Deze beschrijft de eisen waaraan een alarmcentrale moet voldoen om levens te redden bij zijn klanten.

ISO 9001

Met de ISO 9001-certificering (versie 2015) toont Verisure - Securitas Direct aan dat het voldoet aan de meeste recente internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Een ISO 9001-certificering toont aan of bedrijven zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen, en dit kunnen bewijzen.

Uw persoonlijke gegevens beveiligd

Dankzij de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die in voege gaat op Europees niveau in mei 2018, worden uw persoonlijke gegevens beter gecontroleerd en beschermd. De veiligheid van uw gegevens is voor ons even belangrijk als die van uw woning. Daarom hebben we onze algemene voorwaarden aangepast zodat deze beantwoorden aan de nieuwe wetgeving. Raadpleeg hier onze algemene voorwaarden.

 • FAQ

 

De prijs van uw maandelijks abonnement wordt aangepast om u altijd de meest optimale veiligheid en het comfort te garanderen dat u verdient. Hiervoor moeten we voortdurend investeren in de kwaliteit van onze service. Verschillende innovaties werden de afgelopen maanden gelanceerd, zoals de shocksensoren, de nieuwe fotodetectoren en nieuwe functionaliteiten in de Verisure App.

Ja, dat maakt deel uit van onze algemene voorwaarden. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Globaal gezien biedt een uitgebreider systeem u meer veiligheid en dus ook meer gemoedsrust. Voor ons betekent dit dat we meer middelen moeten inzetten om uw woning te beveiligen, wat bijkomende operationele kosten inhoudt.

U hoeft niets te doen om nu al te genieten van de belangrijkste innovatie! In geval van een noodsituatie reageren wij razendsnel, doordat onze meldkamer voldoet als eerste in Europa aan de hoogste Europese normen (NEN-EN 505 18).

 

Wilt u uw huidige systeem aanvullen met nieuwe producten zoals de shocksensor of de nieuwe generatie fotodetector? Vul dan het formulier op deze pagina in en wij nemen direct contact met u op.

U wilt shocksensoren toevoegen of uw oude bewegingsdetectoren vervangen door onze nieuwe fotodetectoren? Dat is heel simpel! Vul het contactformulier op deze pagina in. We nemen snel contact met u op om u een voorstel aangepast aan uw systeem te doen.

Met de Verisure App kunt u uw Verisure alarmsysteem van afstand beheren. Dankzij de verschillende functionaliteiten kunt u acties in één enkele klik uitvoeren.

U kunt de Verisure App downloaden in de App Store, Google Play en Windows Phone.

AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming en gaat over de bescherming van de persoonsgegevens. Om hier als bedrijf aan te voldoen moet er volledige transparantie zijn met de klant, mogen alleen de noodzakelijke gegevens worden verzameld en moet hier te allen tijden integer en vertrouwelijk mee om worden gegaan.

 

 

Bel mij terug!

 

Hebt u nog andere vragen over de aanpassing van uw maandelijks abonnement? Laat uw gegevens achter in het formulier hieronder en we nemen snel contact met u op.


Verstuur de gegevens >

Alarmsysteem met Verisure Voice

Verisure shocksensoren

Detecteer inbraken voordat ze plaatsvinden

 • Vroegtijdige detectie
 • De traditionele magneetcontacten activeren het alarm wanneer een raam of deur wordt geopend. De shocksensoren doen dit al van zodra ze schokken detecteren, dus bij de minste poging tot inbraak.

  • Extra veiligheidsschild
  • U creëert een bijkomend veiligheidsschild rondom uw woning. De ongewenste gast wordt meteen afgeschrikt, nog voordat hij de kans krijgt om uw woning binnen te dringen. De meldkamer krijgt een vroegtijdige waarschuwing en kan meteen de nodige maatregelen nemen.

 • Meer gemoedsrust
 • Met de shocksensoren voegt u een extra beveiliging toe aan ramen, deuren en andere strategische toegangspunten. Een extra geruststelling, ook wanneer u aan het slapen bent en de gedeeltelijke beveiliging hebt ingeschakeld.
Inbraakveiligheid verhogen met surveillanten

De voordelen van de nieuwe fotodetector

 • • Neem zelf foto's

Wanneer het alarm is ingeschakeld kunt u voortaan zelf foto's nemen via de Verisure App, waar u ook bent. Zo kunt u steeds een oogje in het zeil houden.


 • • Snellere verificatie van het alarm

Wanneer het alarm afgaat nemen de fotodetectoren een serie van drie foto's die worden doorgestuurd naar de meldkamer. De operator kan zo meteen de oorzaak van het alarm vaststellen.

 

• Sneller de juiste actie

Dankzij de beelden die genomen worden door de fotodetector kan de operator onmidddellijk de juiste actie nemen. Bijvoorbeeld de politie of de brandweer inschakelen. Of bij een vals alarm de interventie afbreken.

Geniet van alles wat Verisure u te bieden heeft

Met de Verisure App kunt u nog meer uit uw alarmsysteem halen dankzij de verschillende functionaliteiten. Bovendien zijn er de afgelopen maanden nieuwe functies bijgekomen! Controleer wie er thuis is of zorg ervoor dat het gedeeltelijk alarm uitgeschakeld wordt wanneer u opstaat in slechts enkele klikken. Verhoog uw gemoedsrust en uw comfort in alle eenvoud.

 

 • Controleer wie van uw gezin thuis is

Wilt u weten of uw kinderen wel degelijk thuis zijn? Dankzij de nieuwe functionaliteit @Home kunt u meteen op het statusscherm van de Verisure App zien wie er thuis is. U kunt er ook voor kiezen om deze functionaliteit al dan niet te activeren voor elk gezinslid. Een functionaliteit die uw gemoedsrust nog meer verhoogt!


 • • Nu ook een slimme wekker

Geniet van de Slimme Wekker op uw Android Smartphone! De Slimme Wekker werkt zoals een gewone wekker maar u kunt er Smart Buttons aan koppelen. U kunt dus bepaalde acties instellen wanneer u de wekker uitzet of snoozet. Laat bijvoorbeeld het koffiezetapparaat al aangaan terwijl u rustig wakker wordt.


 • • Uw systeem beheren met uw vingerafdruk

Hebt u een iPhone? Activeer dan Touch ID in de Verisure App! Met Touch ID kunt u uw alarmsysteem in- en uitschakelen met uw vingerafdruk in plaats van uw gebruikerscode. Een nog eenvoudigere manier om uw alarmsysteem te beheren!