Direct korting!

Méér veiligheid voor een kleine prijs

 

Ontdek de Smart Deals:
scherpe kortingen op onze nieuwste producten


Smart Deal Foto
| Tot 33% korting op de nieuwste fotodetectoren

Solutions for the smart home
Domotica

Vervang uw huidige fotodetectoren of voeg ze extra toe

Vervang uw huidige fotodetectoren door het allernieuwste model of voeg extra fotodetectoren toe aan uw systeem.
Aanbieding geldig t/m 15 november 2017 en zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief professionele installatiekosten (€69,- excl. BTW).


Inbraakveiligheid verhogen met surveillanten

De voordelen van de nieuwe fotodetector

 • • Neem zelf foto's

Wanneer het alarm is ingeschakeld kunt u voortaan zelf foto's nemen via de Verisure App, waar u ook bent. Zo kunt u steeds een oogje in het zeil houden.

 • • Snellere verificatie van het alarm

Wanneer het alarm afgaat nemen de fotodetectoren een serie van drie foto's die worden doorgestuurd naar de meldkamer. De operator kan zo meteen de oorzaak van het alarm vaststellen.

 

• Sneller de juiste actie

Dankzij de beelden die genomen worden door de fotodetector kan de operator onmidddellijk de juiste actie nemen. Bijvoorbeeld de politie of de brandweer inschakelen. Of bij een vals alarm de interventie afbreken.


Smart Deal Shock |
meer dan 50% korting op shocksensoren

Domotica
Solutions for the smart home

Vervang uw huidige magneetcontacten of voeg shocksensoren toe

Vervang uw huidige magneetcontacten door de nieuwste shocksensoren of voeg shocksensoren toe op andere ramen en deuren.
Aanbieding geldig t/m 15 november 2017 en zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief professionele installatiekosten (€69,- excl. BTW).


Alarmsysteem met Verisure Voice

De voordelen van de shocksensoren

 • Vroegtijdige detectie
 • De traditionele magneetcontacten activeren het alarm wanneer een raam of deur wordt geopend. De shocksensoren doen dit al zodra ze schokken detecteren, dus bij de minste poging tot inbraak.
 • Extra veiligheidsschild
  U creëert een bijkomend veiligheidsschild rondom uw woning. De ongewenste gast wordt meteen afgeschrikt, nog voordat hij de kans krijgt om uw woning binnen te dringen. De meldkamer krijgt een vroegtijdige waarschuwing en kan meteen de nodige maatregelen nemen.
 • Meer nachtrust
  Met de shocksensoren voegt u een extra beveiliging toe aan ramen, deuren en andere strategische gelegen toegangspunten. Een extra geruststelling, ook wanneer u aan het slapen bent en de gedeeltelijke beveiliging hebt ingeschakeld.S
mart Deal Brand | meer dan 50% korting op rookmelders


Domotica
Solutions for the smart home

Voeg (extra) rookmelders toe aan uw systeem

Voeg rookmelders toe aan uw alarmsysteem en bescherm u tegen het risico op woningbrand.
Aanbieding geldig t/m 15 november 2017 en zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief professionele installatiekosten ( €69,- excl. BTW).


Inbraakveiligheid verhogen met surveillanten

De voordelen van de Verisure rookmelders

• Uw woning slim beschermd tegen brand

De Verisure rookmelders zijn in serie gekoppeld. Als een rookmelder rook waarneemt in een bepaalde kamer stuurt hij onmiddellijk een signaal naar de andere detectoren van uw systeem. Een detector in een kamer waar brand uitbreekt, zegt "Alarm! Brand". De tweede detector zegt "Alarm! Brand in kamer één!"

• U wordt meteen gewaarschuwd

In geval van rookontwikkeling praten de rookmelders tegen u en produceren tegelijkertijd een alarmsignaal. Een stem die u samen met een alarmsignaal waarschuwt trekt meer uw aandacht dan enkel een alarmsignaal.

• De meldkamer neemt meteen actie

De rookmelders zijn ook verbonden met de meldkamer die meteen actie onderneemt wanneer er sprake is van rookontwikkeling. Ze kunnen zo onmiddellijk de brandweer sturen.

Pak nu uw korting!

Maak gebruik van onze Smart Deals en verhoog de veiligheid van uw woning tegen scherpe prijzen.
Vragen? Raadpleeg zeker onze veelgestelde vragen.

Ik profiteer van de Smart Deals

 

Verstuur de gegevens >

 • ​Veelgestelde vragen

 

ALGEMEEN

Deze aanbieding is geldig tot en met 15 november 2017.

De kosten bedragen €69,- excl. BTW voor de installatie van de volledige bestelling/alle componenten.

U plaatst een bestelling door het formulier op deze pagina in te vullen. Eén van onze installateurs zal dan contact met u opnemen om de installatie in te plannen.

Ja, er komt een bedrag bij uw maandelijkse abonnement indien u bestaande componenten wil vervangen. Dit komt doordat deze componenten over een compleet nieuwe technologie beschikken. Indien u bijvoorbeeld een bestaande fotodetector vervangt door een nieuwe, komt er €1,- op uw maandelijkse abonnement bij.SMART DEAL FOTO (FOTODETECTOR)

U kunt 1 fotodetector aanschaffen voor de prijs van €129,- . Er komt €1,- per maand op uw maandelijkse abonnement.
Wanneer u 2 fotodetectoren aanschaft, krijgt u 1 fotodetector gratis. U krijgt dus 3 fotodetectoren voor €259,- in plaats van €387,-. Bij uw maandelijkse abonnement komt er €3,- per maand bij.

Wanneer het alarm afgaat nemen de fotodetectoren een serie van 3 foto's die naar de meldkamer worden gestuurd. Zo kan de operator meteen de oorzaak van het alarm vaststellen en snel de nodige maatregelen nemen.

Met de nieuwe fotodetectoren kunt u zelf foto's nemen met uw smartphone wanneer het alarmsysteem volledig is ingeschakeld. Het design is ook vernieuwd en de beeldkwaliteit is beter.

Nee, dit is niet in overeenstemming met privacybescherming. De fotodetector neemt enkel een serie van 3 foto's wanneer het alarm afgaat.

Wanneer u het systeem volledig hebt ingeschakeld kunt u zelf ook foto's nemen via de Verisure App, waar u ook bent. U kunt uw woning dus steeds in de gaten houden.SMART DEAL SHOCK (SHOCKSENSOR)

U kunt 1 shocksensor aanschaffen voor de prijs van €49,- in plaats van €69,-. Er komt €1,- per maand bij op uw maandelijkse abonnement.
Wanneer u 3 shocksensoren aanschaft, krijgt u 2 shocksensoren gratis. U krijgt dus 5 shocksensoren voor €159,- in plaats van €345,- . Bij uw maandelijkse abonnement komt er €3,- per maand bij.

Een magneetcontact detecteert wanneer een deur of een raam wordt geopend. Een shocksensor detecteert schokken op een raam of een deur die geassocieerd worden met een inbraakpoging: voordat de indringer kan binnenkomen, zal het alarm afgaan.

De shocksensor "luistert" naar schokken op deuren en ramen. Het activeert het alarm wanneer het schokken detecteert die geassocieerd worden met een inbraak. Het alarm zal de indringer afhscrikken en een alarmsignaal versturen naar onze meldkamer die onmiddellijk de juiste maatregel zal nemen.

Onze professionele installateurs stellen de shocksensoren zo in dat ze rekening houden met schokken uit de omgeving. Ze voeren elke dag professionele installaties uit en hebben dus een enorme kennis en ervaring in hoe ze de beste bescherming kunnen installeren zonder een vals alarm te veroorzaken.

Het elektronische component komt op de deur- of raamomlijsting en het magneetje op uw deur of raam.

Ja.

Nee, u kunt hiervoor contact opnemen met ons. Zo zijn we er zeker van dat alles goed werkt.SMART DEAL BRAND (ROOKMELDER)

U kunt 1 rookmelder aanschaffen voor de prijs van €99,- in plaats van €129,-. Er komt €2,- per maand bij op uw maandelijkse abonnement.
Wanneer u 2 rookmelders aanschaft, krijgt u 1 rookmelder gratis. U krijgt dus 3 rookmelders voor €199,- in plaats van €387,-. Bij uw maandelijkse abonnement komt er €4,- per maand bij.

De Verisure rookmelder detecteert wanneer er sprake is van rookontwikkeling en meet ook de omgevingstemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid.

De rookmelders zijn 24 uur per dag actief, ook als u uw alarmsysteem niet inschakelt.

Wij raden één rookmelder per kamer aan, minstens één per verdieping.

Als u thuis bent en er ontstaat rook, geven de rookmelders een alarmsignaal maar bovendien spreken ze. Een stem die u samen met een alarmsignaal waarschuwt trekt meer uw aandacht dan enkel een alarmsignaal. De rookmelders kunnen bovendien aan elkaar worden gekoppeld. Een detector in een kamer waar brand uitbreekt, zegt "Alarm! Brand". De tweede detector zegt "Alarm! Brand in kamer één!"