Een slim alarm voor een slimme woning

 

 

Uw woning beveiligen wordt nog comfortabeler.

Het Verisure alarmsysteem werkt nu met Nest.

Uw Verisure alarmsysteem werkt nu met de Nest Learning Thermostat, een thermostaat die zichzelf programmeert en zich aanpast aan uw energiebehoeften. Voor u als klant betekent dit extra gemoedsrust en gebruiksgemak. Na de installatie en aansluiting wordt uw beveiligde woning nog slimmer. 

Comfort en technologie gaan hand in hand

Uw Verisure alarmsysteem laat aan uw Nest Learning Thermostaat weten wanneer u naar huis komt of uw woning verlaat. De Nest Thermostat leert op die manier nog sneller, zodat u altijd thuiskomt op een warme en veilige plek.

Altijd verbonden met uw woning

Met de Verisure App controleert u nu al de temperatuur en luchtvochtigheid in huis, waar u ook bent. De Verisure App combineert gegevens van het Verisure alarmsysteem en de Nest Thermostat. Met één enkele klik in de App verandert u de gewenste temperatuur in huis.

Innovatie die voor u telt

 

De combinatie van de intelligentie van het Verisure alarmsysteem en de Nest Learning Thermostat zorgt ervoor dat uw beveiligde woning ook slimmer en energiezuiniger wordt. Uw Nest thermostaat weet wanneer u thuis bent of weg gaat, de besparing start onmiddellijk!


 

Hoe verbindt u de Nest Learning Thermostat met uw alarmsysteem?

Voor we aan de slag gaan heeft u natuurlijk een Nest Learning Thermostat nodig. Heeft u er nog geen? Koop hem dan via de Nest Store.
Nest raadt aan om een erkende installateur in te schakelen om de Thermostat te installeren. Vind hier een Nest Pro installateur bij u in de buurt.

 

 

Nu kunt u uw Nest Learning Thermostat verbinden met uw Verisure alarmsysteem:

 

1. Ga naar https://mypages.verisure.com/login.html en meld u aan.

Let op! Dit is niet hetzelfde wachtwoord dat u uitwisselt met de alarmcentrale om u te identificeren.

 

2. Klik op 'Installeren' (beneden in de linkerkolom).

 


3. Klik op 'Verbind een Nest Learning Thermostat'.

 

 

4. Heeft u meerdere installaties? Kies dan de installatie waarmee u de Nest wilt verbinden. Klik vervolgens op 'OK'.

 

 

5.  Klik op 'Verbinden'.

 

 

6. U wordt doorgestuurd naar een pop-up pagina. Zorg ervoor dat u de pop-ups niet geblokkeerd heeft in de instellingen van uw browser.
Klik op 'Continue'.

 

 

7. Meld u aan met uw NEST account.

 

 

8. Klik op 'Gereed' wanneer u aangemeld bent.

 

 

9. Klik op 'Verder' boven- of onderaan rechts.

 

 

10. Vink het vakje aan en aanvaard de voorwaarden indien u de optie 'Wijzigingen Nest status wanneer u volledig inschakelt of uitschakelt' wilt.

 

 

11. Klik op 'Gereed' boven- of onderaan rechts.

 

 

12. Uw Nest Thermostat is nu verbonden met uw Verisure alarmsysteem. U kunt de informatie terugvinden op de Statuspagina, onder de temperaturen.