Verisure Voice

Laat uw systeem horen en spreken

Solutions for the smart home
Domotica

Bestel en installeer zelf uw VoiceBox!

Geniet nu tijdelijk van 50% korting! Hoe? Ga naar de webshop en vul de code VOICENL17 in het vak "Promotiecode" rechtsbovenaan in om uw Voice Upgrade Box te bestellen.

Aanbieding geldig t/m 30 november 2017.

Alarmsysteem met Verisure Voice

Verisure Voice, meteen de juiste actie!

Dankzij Verisure Voice kunnen de operatoren van de meldkamer bij een alarm rechtstreeks meeluisteren en spreken in uw woning. Deze dienst gebruikt de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Onze alarmoperatoren kunnen meteen de juiste actie nemen: een surveillant ter plaatse sturen, de politie of de hulpdiensten alarmeren,... Of zich simpelweg verzekeren dat alles in orde is.


Bent u zelf ter plaatse en heeft u een ongeval gehad? Dan kunt u meteen hulp vragen aan de meldkamer via de VoiceBox.

Detecteert uw alarmsysteem een inbraak? Onze operatoren kunnen meteen een mogelijke indringer afschrikken. Dankzij de VoiceBox is onze interventie nog sneller en efficiënter bij een ongeval of een noodsituatie. Het is ook een bijkomende beveiliging wanneer uw kinderen alleen thuis zijn.

Bestel en installeer eenvoudig de Voice Upgrade Box!

Genieten van 50% korting? Dat kan heel eenvoudig! Ga naar de webshop en geef de code VOICENL17 in het vak "Promotiecode" rechtsbovenaan in om uw Voice Upgrade Box te bestellen.

U hoeft niet meer te wachten op de komst van een installateur!

Van zodra u de box hebt ontvangen meldt u zich aan op My Pages en klikt u op "Installeren"om uw nieuwe componenten toe te voegen aan uw systeem. U wordt stap per stap begeleid. In de box vindt u ook een korte installatiegids. Wanneer u de componenten geactiveerd heeft, wordt er een bedrag van €2,- per maand toegevoegd aan uw maandelijkse factuur van uw Verisure abonnement.

 

Hulp nodig voor de installatie?

Vink in de webshop het vakje "Hulp bij de installatie" aan wanneer u uw bestelling bevestigt.

Wat u in de Voice Upgrade Box vindt

  • - Een VoiceBox die u zelf heel snel en eenvoudig installeert
  • - De nieuwste VBox Micro die uw VoiceBox met uw bestaand Verisure systeem verbindt
  • - Een installatiegids die u begeleidt wanneer u deze twee componenten toevoegt
Alarmsysteem met Verisure Voice

Nóg meer veiligheid

Snellere en meer betrouwbare verificatie van de oorzaak van het alarm waardoor de alarmoperator onmiddellijk de juiste actie kan nemen.

  • Verhoogde veiligheid in geval van ongevallen, of ziekte of wanneer uw kinderen alleen thuis zijn.

De meldkamer kan ongewenste gasten afschrikken

Verhoog de veiligheid van uw woning met Verisure Voice

in 40 seconden

  • ​Veelgestelde vragen

U kunt de Voice Upgrade Box meteen in onze webshop bestellen voor de prijs van €99,- in plaats van €199,- door de promotiecode VOICENL17 in te vullen rechts bovenaan. Na de installatie en de activatie van de componenten zal er een bedrag van €2,- per maand worden toegevoegd aan de maandelijkse factuur van uw Verisure abonnement.

Als u een professionele installatie van de Voice Upgrade Box wenst, vinkt u het vakje "Hulp bij de installatie" aan bij de bevestiging van uw bestelling in de webshop. Onze klantendienst zal dan contact met u opnemen om meer informatie te geven en om een afspraak vast te leggen met één van onze professionele installateurs.

De VBox Micro maakt het mogelijk om meer componenten en uitbreidingen toe te voegen aan uw systeem. Het component zelf is eenvoudig te installeren. De VBox Micro laat u toe om uw systeem compatibel te maken met de VoiceBox.

De VoiceBox dient vlakbij de hal en bedieningspanelen in huis geplaatst te worden, maar op afstand van bijvoorbeeld ventilatoren, warmtepompen en sanitair. Deze apparaten veroorzaken immers ruis die de audio- en microfoonkwaliteit verminderen.

Dit is ten voordele van de verificatie. Als u zelf het alarm bent vergeten af te zetten kunnen wij meteen de verificatie doen en weten we dat we geen verdere actie hoeven te ondernemen. Zo kunt u de melding gemakkelijk annuleren.

Ja, wanneer het alarm afgaat zal de VoiceBox ook klinken als een sirene.

Ja, het is mogelijk om de deurbelfunctie te activeren in My Pages.

Verisure Voice werkt aan de hand van de VoiceBox, een draadloze module waarmee Verisure rechtstreeks contact met u kan opnemen op de plaats waar het alarm afgaat. In geval van alarm wordt er een tijdsbestek van 15 minuten geactiveerd waarin Verisure ter plaatse kan inbellen. Deze oproep wordt aangekondigd met een inbeltoon. Onze operatoren stellen zichzelf vervolgens voor om zo in contact te treden met iemand ter plaatse of om te luisteren wanneer niemand zichzelf bekend maakt. Op basis hiervan neemt de operator de nodige actie, zoals een surveillant sturen of contact opnemen met de politie/hulpdiensten/brandweer.

Nee, de VoiceBox wordt alleen geactiveerd wanneer het alarm afgaat.

SOS/Inbraak/Brand/Sabotage

Nee, de VoiceBox kan alleen binnenshuis gebruikt worden.

5 jaar in normale omstandigheden.

Wanneer u een oproep binnen krijgt via de VoiceBox en u in contact bent met een operator van de meldkamer zal het volume van de sirene verminderd worden tot de oproep beëindigd wordt. Wanneer het alarm dan nog niet afgehandeld is zal de sirene opnieuw in werking treden. De uitzondering zijn de rookmelders, het volume van de sirene zal hierbij nooit verminderd worden tijdens een inkomende oproep.

Nee, de VoiceBox accepteert alleen inkomende oproepen van de meldkamer. Het nut van de Verisure Voice is om een extra verificatie mogelijkheid te geven aan de meldkamer en om de juiste actie te kunnen ondernemen in geval van alarm. Het apparaat kan daarom alleen gebruikt worden door de operatoren in de meldkamer in geval van alarm. (hetzelfde als met de fotodetectoren)

In noodgevallen, indien dit nodig is voor Verisure of de klant is het mogelijk om de hulpdiensten/politie te verbinden zodat er direct met de persoon in kwestie gesproken kan worden.

Als uw systeem vóór 01/03/2016 is geïnstalleerd, dan is het niet mogelijk om de VoiceBox aan te sluiten op uw huidige VBox. In onze twee aanbiedingen is de upgrade naar Vbox Pro inbegrepen.

Als u met Ethernet verbonden bent zult u in staat zijn om VoIP-gesprekken van een hogere kwaliteit te ontvangen. Als u niet beschikt over een Ethernet verbinding, dan zal het apparaat verbonden worden via de ingebouwde GSM-module van de VBox Pro.

Als u niet beschikt over een Ethernet verbinding en in een gesprek bent via de GSM-module , dan zal het systeem in staat zijn om nieuwe alarmsignalen te sturen. Maar het zal niet in staat zijn om beelden te verzenden. Als u een Ethernet verbinding heeft, dan kunt u spreken via de VoiceBox en de meldkamer ontvangt de beelden.

Nee. u kunt de VoiceBox momenteel niet activeren via de Verisure App of My Pages.

De opnames worden gedurende drie maanden bewaard op onze beveiligde server, daarna worden ze verwijderd.

Nee, er is geen mogelijkheid voor u als klant om deze opnames te beluisteren.

U kunt de VoiceBox bestellen door het formulier hierboven in te vullen.

Wanneer het gaat om een grotere woning is het interessanter om 2 Voiceboxen te plaatsen. Eén waar u binnenkomt en één op de eerste verdieping bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat u en de operator elkaar goed horen wanneer er gesproken wordt.

Een ongeval zit vaak in een klein hoekje. Het voordeel van Verisure Voice is dat u bij het inschakelen van de SOS functie direct in contact komt met één van onze operatoren. Zij kunnen naargelang de ernst van de situatie kostbare tijd besparen. Als u in paniek bent is het niet eenvoudig om de juiste stappen te volgen. Wij hebben meteen de juiste informatie en weten wat er aan de hand is. Zo kunnen we de hulpdiensten inschakelen terwijl u de eerste zorgen toedient aan het slachtoffer.

In geval van inbraak gaat niet alleen onze sirene af. De stem die klinkt uit de VoiceBox is ook een ideale afschrikking. “U bevindt zich in een beveiligde zone, de politie is ingelicht.” Dit zal ervoor zorgen dat de inbreker sneller de woning verlaat.

We kunnen al een eerste check doen dankzij onze foto detectoren. Zij sturen in geval van alarm enkele foto’s van de situatie ter plaatse naar onze meldkamer. Dankzij Verisure Voice kunnen we nu niet alleen zien maar ook luisteren wat er in de woning gebeurt. Als de persoon in kwestie zich niet kan identificeren is het voor ons duidelijk dat we politie ter plaatse dienen te sturen.