Alarminstallaties in Venlo

Alarminstallaties in Venlo

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur

Venlo - interventie Securitas surveillant

Vraag advies aan in Venlo

Uiteraard wilt u zich gerust voelen in uw eigen woonhuis. U wilt zich veilig voelen. Jammer genoeg zijn er elementen van buitenaf die ervoor zorgen dat het gevoel van veiligheid niet altijd vanzelfsprekend is. Statistieken geven weer dat de criminaliteit in ons land alsmaar toeneemt. Alleen al in uw provincie worden er dagelijks 78 pogingen gedaan om in te breken. Dus ook u maakt dagelijks kans op een poging tot inbraak. Dit komt de gemoedsrust niet ten goede. Verisure gelooft dat elke Nederlander recht heeft op veiligheid. Met onze alarminstallatie en de aansluiting op onze alarmcentrale leveren wij u een totaal oplossing voor inbraakbeveiliging en beveiliging tegen brand. Ruim 66.000 mensen hebben er al profijt van.

Door de preventieve werking van onze alarminstallatie wordt de kans op inbraak ook in Venlo fors verminderd. Maar installeren van ons alarmsysteem, is nog maar de eerste zet in de goede richting. Elk huis dat beschikt over het alarmsysteem is namelijk aangesloten bij onze particuliere alarmcentrale. Bij een noodsignaal ondernemen onze centralisten direct actie. De alarmcentrale is altijd bereikbaar en we werken samen met medewerkers van de bewakingsdienst. Indien nodig alarmeren wij direct politie en/of brandweer.

 

Alle voordelen op een rij:

•Een draadloos alarmsysteem, gecertificeerd en op maat

•Aansluiting op onze eigen meldkamer

•Installatie door een erkende installateur

•Uitsluitend deskundige medewerkers die over uw veiligheid waken

•Dag en nacht een veilig gevoel

•Klanten van Verisure aanzienlijk minder kans op een inbraak

 

Onze veiligheidsadviseurs werken in Nederland, dus ook in Venlo . Zij zijn altijd beschikbaar voor een gratis en vrijblijvend gesprek over hoe u uw huis het beste kan beveiligen. Als u wilt weten wat wij kunnen doen om de kans op inbraak of brand tot het minimale te beperken, maak dan gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Wat anderen zeggen over Verisure

Inbraakalarm 2.0

Een slim systeem dat je met een gerust hart inbraakalarm 2.0 zou kunnen noemen.


Algemeen Dagblad


Vervangt de tijdschakelaar

Met de SmartPlug bedien je alle elektronische apparaten, dus ook je lampen, afzonderlijk. Zo heb je altijd de controle over je huis, waar je zelf ook bent.

DutchCowboys


Voorkom een inbraak

Een alarmsysteem met camera’s of raam- en deursensoren vergroot de kans dat een inbreker uw huis voorbij loopt.

Nationale Inbraakpreventie Weken


Beveiliging met Apple allure

Het Verisure systeem ziet er mooi uit, werkt probleemloos en is met de uitlezing en bediening via de app ook nog eens helemaal bij de tijd.

Hardware.info


Pas op, hier waakt de app

Je blijft niet op afstand met een gevoel van onzekerheid zitten, wat er bij de
‘doe-het-zelf’-systemen wel kan zijn.

Brabants Dagblad


Of bel 0800 - 365 0 365

Verificatie Venlo

00.56

Verisure app

Bedien uw alarmsysteem in Venlo via uw mobiele telefoon

Schakel het alarm in- en uit. Ontvang een melding als de kinderen thuiskomen. Controleer de status van het alarm en bekijk de temperatuur in huis. Met de Verisure App kunt u uw huis heel eenvoudig bedienen en controleren via uw mobiele telefoon, waar u ook bent.

Met diverse producten en functies kunt u de lampen in huis regelen en de luchtvochtigheid in de kelder en/of op zolder zien. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe die uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer maken. In de App Store, Google Play en Windows Store kunt u de Verisure App voor iPhone, Android en Windows-telefoons downloaden.

Of bel 0800 - 365 0 365

Alarminstallaties + Intrusion Pro service

Alarminstallaties en de Intrusion Pro service zitten standaard in al onze pakketten. Lees meer en vind de oplossing die het best past bij uw huis en uw gezin.

Verisure Optimum

Alarminstallatie en brandpreventie met beeldverificatie, persoonlijk alarm en energiebesparing.

Inclusief installatie


Verisure Peace of Mind

Alarminstallatie en brandpreventie met beeldverificatie, persoonlijk alarm, energiebesparing en waterdetectie.

Inclusief installatie


De alarminstallaties voor het slimme huis

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Als het alarm afgaat, wordt de fotodetector geactiveerd en wordt er een reeks beelden naar de meldkamer verstuurd. De operator kan met grote zekerheid bepalen of het nodig is om direct een beveiligingsmedewerker te sturen of de brandweer te bellen. Wij kunnen ook zien of er sprake is van vals alarm. De fotodetector kan alleen beelden registreren als het alarm afgaat en beschermt zo uw integriteit in huis.

U kunt altijd de gedeelten van de woning waar u verblijft beveiligen. Dit doet u eenvoudig via het bedieningspaneel.  Bovendien kunt u de alarminstallatie zo instellen dat kleinere huisdieren zich vrij door de woning kunnen verplaatsen zonder dat het alarm afgaat.

Dan neemt de centrale eenheid van de alarminstallatie, VBox, contact op met de meldkamer, die de oorzaak van de melding vaststelt en direct maatregelen neemt. Zo nodig wordt een beveiligingsmedewerker gestuurd om de veiligheid van uw woning te verzekeren.

De beveiligingsmedewerker controleert of er sprake is van een poging tot inbraak. Als u een abonnement hebt met zogenaamde uitwendige inspectie, controleert de beveiligingsmedewerker deuren en ramen en dekt eventuele beschadigde delen af. Een abonnement met inwendige inspectie betekent dat de beveiligingsmedewerker beschikt over een sleutel zodat hij de woning ook van binnen kan controleren.

Dit betekent dat de alarminstallatie via radiocommunicatie communiceert met de centrale eenheid (VBox). Er zijn geen kabels nodig zodat de eenheden van de alarminstallatie netjes en discreet kunnen worden geplaatst. Het aansluiten op de meldkamer gebeurt via de ingebouwde GSM-module. Dit betekent dat de alarmsignalen altijd doorkomen, ook bij storing in het vaste telefoonnet. 

Het bedieningspaneel van het Verisure-systeem fungeert ook als contactalarm. Als de twee SOS-knoppen op het bedieningspaneel worden ingedrukt, gaat er direct een alarmmelding naar een operator in onze meldkamer, die u opbelt.

Met schilbeveiliging wordt bedoeld dat u bepaalde delen van uw systeem kunt activeren. Meestal heeft men een aantal deur- en raammagneten op entree- en balkondeuren en op ramen op de begane grond die u inschakelt en geactiveerd houdt terwijl u thuis bent. Op die manier heeft u een beveiligde "schil" om u heen. Veel mensen die alleen thuis zijn of afgelegen wonen vinden dat een veilig idee, vooral 's nachts.

Ja. U kunt de gevoeligheid van de detectoren van het alarmsysteem lager instellen zodat een huisdier tot 35 kg in en rond het huis kan bewegen. Hierdoor vermindert u de kans dat het alarmsysteem onnodig afgaat. Ook is het mogelijk om het geluidsniveau van de sirene aan te passen, zodat het niet schadelijk of hinderlijk is voor uw huisdier.

Alle componenten van het alarmsysteem zijn uitgerust tegen sabotage, waardoor de meldkamer een alarmsignaal ontvangt als u een component probeert los te maken. Mocht het nodig zijn om een component los te maken, dan is het belangrijk dat u eerst onze klantenservice belt om het door te geven en instructies te ontvangen. Houdt uw installatienummer en codewoord bij de hand. Zij zullen de monteur bij u in de buurt vragen om het component opnieuw te installeren. Dit is nodig zodat we kunnen garanderen dat het alarmsysteem goed zal blijven functioneren. De monteur zal voorrijkosten in rekening brengen en eventueel werkuren. Houd hier rekening mee.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118