Automatische incasso

Geniet van het gemak van automatische incasso

Activeer nu uw automatische incasso!

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Op het moment dat wij uw automatische incasso activeren zullen wij tevens e-invoice activeren. U zult dan uw facturen per e-mail ontvangen.
Mocht u geen e-invoice wensen, dan heeft u 2 weken de tijd om dit te de-activeren via care@verisure.nl (vergeet niet om uw installatienummer te vermelden).

Verstuur de gegevens >

Alarmsysteem met Verisure Voice

 

Kies voor automatische incasso en profiteer van de voordelen

Wat zijn de voordelen voor u?

Een gerust gevoel: u hoeft zelf niet meer aan uw maandelijkse betaling te denken. De betaling wordt elke maand automatisch afgeschreven.

 

  • Eenvoud: uw administratie wordt gemakkelijker dankzij de automatische incasso.
  • Controle: u kunt een automatische incasso altijd stopzetten en blijft dus in uw controle. Voorafgaand aan de automatische incasso krijgt u tevens altijd uw factuur.

Zet uw automatische incasso hier stop

Verstuur de gegevens >

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en alarmcentrale:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen alarmcentrale met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door Securitas surveillanten en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Als klant heeft u altijd de beschikking over onze hoogwaardige producten en bent u verzekerd van toegang tot onze service, 24 uur per dag, het hele jaar door. U kunt uw alarmsysteem eenvoudig beheren via My Pages op internet. U bedient en controleert alle functies via de Verisure App. Met Verisure is uw alarmsysteem voorbereid op de toekomst zodat u de garantie heeft dat u altijd gebruik kunt maken van de meest geavanceerde technologie.

Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0800-365 0 365 of vul bovenstaande formulier in. Dan helpen wij u om een alarmsysteem te installeren dat precies is afgestemd op uw wensen en uw huis.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118