Vragen over uw contract?

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen over uw huidige abonnement?

Indien u vragen heeft over uw contract, u wenst uw abonnement te wijzigen of u wilt opzeggen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met ons.


Het makkelijkste is om het formulier hieronder in te vullen, dan nemen wij contact met u op.


  • Let op: In verband met privacy verstrekken Verisure medewerkers alleen informatie over een contract aan de contracthouder.

Heeft u al een Verisure systeem?

  • Indien u nog geen systeem van Verisure heeft, dan raden wij u dit aan. Het beste systeem voor u als klant tegen het beste aanbod. Vraag er vandaag nog naar. Het alarmsysteem van de toekomst!

Versturen >

Welkom in het slimme huis

01.13

Of bel 020 - 262 19 20

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Gemiddelde waardering op Klantenvertellen.nl: 8.6/10 - 195 beoordelingen

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, sloten, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118