Uw mening telt!

Vandaar dat Verisure klantenonderzoek doet

Heeft u een e-mail ontvangen van Verisure omtrent een onderzoek?


Dan bent u één van de willekeurig uitgekozen klanten waarvan we graag te horen krijgen hoe wij onze producten en dienstverlening nog beter kunnen afstemmen op uw wensen.

Deze e-mail (afzender: verisure@surveygenerator.com) kan worden verstuurd naar al onze klanten. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met het onderzoeksbedrijf MarketDirection.


Uw mening als klant is belangrijk voor ons bij de ontwikkeling van onze producten en diensten. Daarom hopen we dat u wilt deelnemen aan het onderzoek, dat ongeveer 6-8 minuten van uw tijd in beslag zal nemen. Uw deelname is anoniem.


Mocht u vragen hebben over het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met ons via: marketing@verisure.nl

Bedankt alvast voor uw deelname! Wij luisteren graag naar uw mening.

Resultaten 2014

8.6 voor vriendelijkheid

8.5 voor betrouwbaarheid

7.7 voor dienstverlening

Of bel 0800 - 365 0 365

Welkom in het slimme huis met domotica

1.03

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Gemiddelde waardering op Klantenvertellen.nl: 8.6/10 - 195 beoordelingen

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Als klant heeft u altijd de beschikking over onze hoogwaardige producten en bent u verzekerd van toegang tot onze service, 24 uur per dag, het hele jaar door. U kunt uw alarmsysteem eenvoudig beheren via My Pages op internet. U bedient en controleert alle functies via de Verisure App. Met Verisure is uw alarmsysteem voorbereid op de toekomst zodat u de garantie heeft dat u altijd gebruik kunt maken van de meest geavanceerde technologie.

Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0800-365 0 365 of vul bovenstaande formulier in. Dan helpen wij u om een alarmsysteem te installeren dat precies is afgestemd op uw wensen en uw huis.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118