Word lid van ons klantenpanel

Samen aan de toekomst werken, vandaar dat Verisure een klantenpanel heeft

U kunt zich hier inschrijven voor het Verisure klantenpanel.

Schrijf u IN


Verisure vindt het belangrijk dat we samen met onze klanten aan de toekomst werken.


Het klantenpanel van Verisure is dé kans om mee te denken over nieuwe functies, producten, testen en over heel veel andere zaken.

Het Verisure klantenpanel is een online klankbord. Wij vragen bijvoorbeeld aan onze klanten of de ervaring van de nieuwe producten voeldoet aan het eenvoudiger maken van het dagelijks leven. De uitkomsten van de enquêtes gebruikt Verisure voor concrete verbeteracties.


Waarover kunt u meedenken?

Verisure heeft op het moment een panel voor Nederland en België en voor verschillende onderwerpen. Wilt u meedoen? Meld u dan aan door het formulier hierboven in te vullen.


Wat houdt deelname in?

  • Een aantal keer per jaar ontvangt u via e-mail een vragenlijst die niet langer dan 5 à 10 minuten van uw tijd in beslag neemt.
  • De uiteenlopende vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over nieuwe producten, het testen van nieuwe producten, nieuwe functionaliteiten, marketing geralateerde vragen.
  • U krijgt een terugkoppeling van de enquête-uitslag en u krijgt te horen wat er gedaan wordt met de uitkomsten.
  • U kunt zich te allen tijde afmelden.

Gegevens wijzigen / toevoegen

Bent u al lid en wilt u uw gegevens veranderen of wilt u zich afmelden dan kan dit door een email te sturten naar panel@verisure.nl.


Meer informatie

Voor al uw vragen over het klantenpanel kunt u contact opnemen met Verisure via het contactformulier, op de contactinformatie pagina. Of u kunt bellen met onze klantenservice: 088-088 89 99.

Welkom in het slimme huis met domotica

1.03

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Als klant heeft u altijd de beschikking over onze hoogwaardige producten en bent u verzekerd van toegang tot onze service, 24 uur per dag, het hele jaar door. U kunt uw alarmsysteem eenvoudig beheren via My Pages op internet. U bedient en controleert alle functies via de Verisure App. Met Verisure is uw alarmsysteem voorbereid op de toekomst zodat u de garantie heeft dat u altijd gebruik kunt maken van de meest geavanceerde technologie.

Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0800-365 0 365 of vul bovenstaande formulier in. Dan helpen wij u om een alarmsysteem te installeren dat precies is afgestemd op uw wensen en uw huis.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118