HOUD JE HUIS IN DE GATEN VANUIT DE SKILIFT MET DE VERISURE-APP

Vrijblijvend advies op maat?

Verklein het risico op inbraken dankzij deze tips

We zitten midden in het wintersportseizoen. Dat betekent echter dat niet alleen wij toppen beklimmen, maar ook dat het aantal inbraken in de lift zit. De meeste inbraken vinden namelijk het vaakst plaats tijdens de vakantieperiodes. Met andere woorden: als jij aan het skiën bent, grijpen dieven hun kans. Met de Verisure- app op je smartphone houd je je huis in de gaten, gewoon vanaf je vakantieadres. Daarnaast zijn er diverse maatregelen die je kunt nemen om het risico op inbraken te verkleinen. Beveiligingsexpert Verisure geeft je vijf tips waardoor je met een veilig gevoel op vakantie kunt gaan.


1. Social media
Zet vooral niet op Facebook of andere social media dat je op vakantie gaat en wacht met het publiceren van je foto’s totdat je weer thuis bent. Check ook vooral niet in op allerlei verschillende locaties tijdens jouw reis.


2. Doe alsof je thuis bent
Laat speelgoed slingeren of zet een koffiekopje op tafel. Door dit soort dingen lijkt het dat je helemaal niet op vakantie bent. Dode bloemen en gesloten rolluiken zijn bijvoorbeeld echte aanwijzingen voor een inbreker om toe te slaan. Zorg voor een slim alarmsysteem zodat je via je smartphone de verlichting en vrijwel alle elektronische apparaten in huis kan bedienen vanaf je vakantieadres. Zet lampen af en toe aan en uit en schakel de televisie ’s avonds in; alles om maar te laten lijken dat je gewoon thuis bent.

 
3. Een goede buur is beter dan een verre vriend
Minimaliseer risico’s op schade of inbraken en vraag je buren om op te letten. Zij houden als geen ander een oogje in het zeil.


4. Hoogwaardige sloten
Het meest gangbare toegangspunt voor inbrekers is en blijft de deur. Goede sloten die alleen met een sleutel zijn te openen– zelfs van binnenuit – verkleinen het risico op ongewilde gasten. Mits mogelijk, kies voor een digitaal deurslot dat te bedienen is via een app.  Loop daarom vooraf eens door je huis en check of alle deuren goed afgesloten zijn. Vergeet hierbij ook niet de ramen te controleren. Als je je bedenkt dat veel inbrekers binnenkomen via de ramen, zijn sloten hierop geen slecht idee.


5. Beveilig niet alleen de begane grond
Denk ook aan een alarmsysteem op de eerste verdieping. Steeds vaker wordt er via die verdieping ingebroken omdat het gelijkvloers wel goed is beveiligd, in tegenstelling tot de eerste verdieping.


“Er is geen onplezieriger gevoel dan terugkomen van vakantie en constateren dat er inbrekers in je huis zijn geweest.  Bereid je daarom altijd goed voor voordat je richting de sneeuw vertrekt. Maak gebruik van nieuwe technologieën en combineer dat met enkele praktische veiligheidsmaatregelen. Deze kunnen al een groot verschil maken”, zegt Nico Van Moorhem, Marketing Manager Benelux bij Verisure.“


Verisure biedt een alarm dat is verbonden met een app op je smartphone. Het stelt je in staat om op afstand lichten aan en uit te doen en de tv in te schakelen. Via de Verisure-app kan je ook van op afstand het alarm in- of uitschakelen, zo kunnen de buren of vrienden je planten water geven en de post verzamelen. Jij controleert dus de activiteit rond en in je huis, samen met de meldkamer van Verisure. Met een  veilig gevoel van je vakantie genieten wordt dus heel makkelijk.


28 februari 2014

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118