INBREKERS KIJKEN WK-WEDSTRIJDEN NEDERLANDS ELFTAL OP JOUW TELEVISIE

Vrijblijvend advies op maat?

Verklein het risico op inbraken dankzij deze tips

We doen het bijna allemaal: een foto maken van onszelf terwijl we het Nederlands elftal kijken in de kroeg. Hem daarna plaatsen op Twitter, Facebook of Instagram, lijkt onschuldig. Toch is het dat niet. Het WK Voetbal is namelijk ook voor inbrekers een feest. Want terwijl je bij familie, vrienden of in het café de wedstrijden volgt, is je huis voor hen een eenvoudig doelwit. Zeker als je op social media hebt gezet dat je niet thuis bent. Verisure, Europees marktleider van slimme alarmsystemen, stelde dan ook een stijging van veertien procent vast in het afgaan van alarmsignalen tijdens de kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal.

 

Er blijkt een duidelijk verband te zijn tussen het aantal afgaande inbraakalarmen en het tijdstip dat Oranje speelt. Christophe Lemaitre, Marketing Manager bij Verisure, zegt: “Het aantal alarmmeldingen tijdens de kwalificatiewedstrijden van Oranje lag veertien procent hoger dan op andere dagen. Met andere woorden: terwijl je als voetballiefhebber je eigen televisie thuis verruilt voor het grote scherm elders, loop je het risico dat inbrekers met jouw toestel en andere waardevolle spullen weglopen. Alle reden dus om maatregelen te nemen en het eigen huis afdoende te beschermen tegen ongewenst bezoek.”

2 juli 2014

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118