DOE ALSOF JE THUIS BENT: DE VERISURE SMARTPLUG VERVANGT TRADITIONELE TIJDSCHAKELAAR OP VERLICHTING

Vrijblijvend advies op maat?

Terwijl veel mensen genieten van een welverdiende vakantie, springt overal in Nederland zo tegen de schemering een lamp aan in huis. Het doel: inbrekers laten geloven dat er iemand thuis is. Met de SmartPlug van Verisure maak je deze situatie geloofwaardiger. Hiermee programmeer je namelijk elke gewenste lamp afzonderlijk. Ook houdt het systeem een marge aan, zodat de verlichting niet elke dag op hetzelfde tijdstip aanspringt. Koppel je met behulp van de SmartPlug de verlichting daarnaast aan het Verisure-alarmsysteem, dan gaat het licht ook aan bij een alarmmelding, bijvoorbeeld bij brand of een inbraak. Bovendien zijn je elektrische apparaten met de SmartPlugs op afstand te bedienen, zodat ze nooit meer onbedoeld aan blijven staan.


Je kunt elk apparaat in je huis met een SmartPlug afzonderlijk aan- en uitzetten via de Verisure-App op je smartphone en via My Pages: je persoonlijke online bedieningspaneel. Twijfel je of je het koffiezetapparaat hebt uitgezet, dan check en regel je dat dus eenvoudig vanuit je strandstoel. Zo bespaar je meteen op je energiekosten. Uit onderzoek van het Internationaal Energie Agentschap (IEA) blijkt namelijk dat jaarlijks wereldwijd voor maar liefst tachtig miljard dollar (59 miljard euro) aan energie wordt verspild doordat elektrische apparaten in de sluimerstand blijven staan.


Het is ook mogelijk verlichting te programmeren. Er zijn twee opties: de verlichting gaat aan of uit op een tijd die je vooraf bepaalt, of uit en aan bij respectievelijk zonsopkomst en -ondergang. Bij de eerste optie houdt de SmartPlug een marge van dertig minuten aan – dat wil zeggen, dat hij vijftien minuten vóór of na de ingestelde tijd het licht aan of uit doet. Ook kun je instellen dat de verlichting aan gaat als je je woning binnenkomt en het alarmsysteem uitschakelt. Zo kom je altijd comfortabel thuis in een verlicht huis.


Christophe Lemaitre, Marketing Manager bij Verisure: “Timers op verlichting geven mensen al jarenlang een veilig gevoel. Nadeel hiervan is, dat alle ingestelde lampen tegelijk en altijd op hetzelfde tijdstip aan springen. Met de SmartPlug bedien je alle elektronische apparaten, dus ook je lampen, afzonderlijk. Zo heb je altijd de controle over je huis, waar je zelf ook bent. En dat voelt heel comfortabel, want met een gerust hart geniet je pas echt van je vakantie.”

12 augustus 2014

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118