ALTIJD EN OVERAL WETEN WANNEER DE KINDEREN THUISKOMEN

Vrijblijvend advies op maat?

App van Verisure stelt ouders op de hoogte van thuiskomst

De zomervakantie is voorbij en de schooldeuren gaan weer open. Of je kind dit schooljaar nu voor het eerst alleen naar huis gaat of dat al jaren doet: als ouder wil je altijd zeker weten dat hij of zij veilig is thuisgekomen. Verisure geeft je die geruststelling. De Verisure-app is gekoppeld aan het Verisure-alarmsysteem in je huis. Schakelt je kind dit uit, dan krijg jij een pushbericht op je smartphone of tablet. Je mag dan wel niet weten wat hij of zij thuis aan het uitspoken is, je kind is tenminste veilig thuis. In Europa werd de app al meer dan één miljoen keer gedownload, waarvan ruim 45.000 in de Benelux.


De Verisure-app stuurt je een melding als het alarmsysteem wordt uitgeschakeld. En er zijn meer mogelijkheden. Met de app is het ook heel eenvoudig zelf het systeem thuis aan en uit te schakelen. Ook kun je de temperatuur en luchtvochtigheid in je huis meten. Verder zijn allerlei elektronische apparaten aan en uit te zetten, waar je ook bent. Denk bijvoorbeeld aan de lampen: laat je kind thuiskomen in een comfortabel verlicht huis of overtuig inbrekers er tijdens een weekend weg van dat je toch thuis bent via de SmartPlug. Vanaf dit najaar is het met een Panasonic-warmtepomp zelfs mogelijk de temperatuur thuis in stellen met de Verisure-app.


Christophe Lemaitre, Marketing Manager bij Verisure: “Niemand wil zijn kind het gevoel geven dat hij of zij constant in de gaten gehouden wordt. Maar het is wel prettig om te weten dat ze veilig thuisgekomen zijn als jij op je werk nog even iets moet afmaken. Of ze nu van school of een sportclub komen, of bij een vriendje zijn geweest – de app geeft je altijd een gerust gevoel als ze weer thuis zijn.”

26 augustus 2014

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118