VERISURE INTRODUCEERT ALS EERSTE IN EUROPA SMART HOME-APP VOOR DE APPLE WATCH

Vrijblijvend advies op maat?

Bedien je alarmsysteem in huis via één blik op je smartwatch

Verisure is het eerste bedrijf in alarmsystemen in Europa, dat een volledige integratie biedt van zijn alarmsysteem met de nieuwe Apple Watch. Met de Apple Watch controleer en monitor je de alarminstallatie van je huis, samen met een reeks verbonden smart home-services.


Verisure, een merk van Securitas Direct, lanceert de app voor de Apple Watch in zeven talen, waaronder het Nederlands, op acht markten, waaronder de Nederlandse markt. De nieuwe app tilt comfort en het monitoren van je huis naar een hoger niveau, waardoor je niet eens meer je smartphone hoeft te nemen en te ontgrendelen om te zien hoe het met je huis en familie gaat.


“Met de Verisure-app voor de Apple Watch ben je altijd verzekerd van je eigen veiligheid. De app voor de Apple Watch maakt het nog eenvoudiger en intuïtiever om te reageren dan met een smartphone. Dit is een van de vele evoluties om, in lijn met de nieuwste technologische ontwikkelingen, ons aanbod te versterken. Door het groeiende comfort waarderen onze klanten het systeem steeds meer”, zegt Christophe Lemaitre van Verisure.


In de Apple Watch-app hebben Verisure-klanten toegang tot bijna alle functies van het Verisure-alarmsysteem: professionele inbraakmonitoring, brand- en SOS-alarmen, Smartplugs om licht- en elektriciteitsapparaten te beheren, en monitoring en controle van het klimaat binnenshuis. De app geeft ook notificaties wanneer iemand thuiskomt of het huis verlaat en het alarmsysteem (de)activeert. Dit geldt ook in het geval van een waterlekkage of een brand.


“We hebben ontdekt dat onze meest tevreden klanten de status van hun huis elke dag meerdere malen controleren. Vooral de pushberichten dat hun kinderen thuiskomen van school, worden erg gewaardeerd. Met de Apple Watch is die informatie nu meteen beschikbaar aan je pols”, zegt Lemaitre van Verisure. “Met een duidelijke focus op beveiliging en veiligheid ontwikkelde Verisure de afgelopen jaren een uniek ecosysteem dat het mogelijk maakt smart home-services in samenwerking met onze partners te ontwikkelen en te integreren in een geconnecteerd en beschermd huis.”


De Verisure-app is ook beschikbaar voor Android Wear. De app voor zowel de Apple Watch als Android Wear kan vanaf juni 2015 gratis worden gedownload door Verisure-klanten.


Functies van de Verisure-alarm-app voor smartwatches


1. Zet het inbraakalarm aan of uit.

2. Ontvang notificaties wanneer iemand thuiskomt of een buitendeur van het huis afsluit.

3. Zet lichten en elektrische apparaten aan of uit.

4. Ontvang een notificatie als het rook- en/of brandalarm afgaat.

5. Ontvang een notificatie in het geval van een waterlekkage.

6. Controleer het klimaat binnenshuis. Ontvang een notificatie als de temperatuur of luchtvochtigheid binnenshuis plotseling verandert.

11 juni 2015

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118