VERISURE - SECURITAS DIRECT BELGIË EN NEDERLAND STELT SVEN BOLS AAN ALS NIEUWE MANAGING DIRECTOR

Vrijblijvend advies op maat?

Europese toonaangevend leverancier van professioneel gemonitorde alarmsystemen Verisure - Securitas Direct stelt Sven Bols aan als nieuwe Managing Director voor Nederland en België

Verisure - Securitas Direct is de Europese marktleider in app-gestuurde home controlsystemen via haar merken Verisure en Securitas Direct, met professioneel gemonitorde brand- en inbraakalarmen en een 24/7 beschikbare alarmcentrale.


Het bedrijf heeft 1,8 miljoen klanten in dertien landen in Europa en Zuid-Amerika en stelt wereldwijd 8000 medewerkers en partners te werk. Dankzij een stevige focus op de klanten en de diensten is de snelgroeiende klantendatabase in Europa en Zuid-Amerika een van de meest tevreden in de sector.


Verisure Securitas Direct is een toonaangevende innovator in de snel veranderende markt van connected home. Het bedrijf is al meer dan vijftien jaar aanwezig op de Nederlandse en Belgische markt en telt er bijna 200 werknemers. Tot op heden werden al meer dan 70.000 gezinnen uitgerust met een Verisure alarmsysteem.


De nieuwe Managing Director, die zal starten op 1 juli 2015, rapporteert rechtstreeks  aan de General Manager voor Nederland, België en Frankrijk, Olivier Allender.


“Sven vervoegt ons met een sterk commercieel trackrecord bij telecomoperator Mobistar. In zijn meest recente rol bekleedde hij de functie van Chief Sales & Distribution Officer. We zijn zeer blij met de komst van Sven op dit kantelmoment voor de groei van het bedrijf.  Ik ben ervan overtuigd dat zijn continue klantfocus en multi-channel leiderschapskwaliteiten ons zullen helpen om de groei in Nederland en België te versnellen en om van de wereld van vandaag een veiliger en meer geconnecteerde plaats te maken”, zegt Olivier Allender.


Deze aanvulling in de senior managementstructuur zal de groep ondersteunen in haar ambitieuze plannen voor verdere groei, expansie en innovatie.

11 juni 2015

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118