SECURITAS DIRECT-VERISURE INTRODUCEERT DE SMARTCAM: HOUD JE WONING NOG BETER EN EENVOUDIGER IN DE GATEN

Vrijblijvend advies op maat?

Securitas Direct - Verisure introduceert de SmartCam, een gepersonaliseerde, flexibele en draadloze camera die eigenaars van een Verisure systeem in staat stelt hun woning vanop afstand in de gaten te houden. Dit biedt meer veiligheid en een geruster gevoel.

Breda, 5 november 2015 - De Verisure SmartCam is een kleine camera met groothoeklens die op afstand te bedienen is via de Verisure App of via My Pages, de online klantenomgeving van Verisure. Dankzij de ingebouwde bewegingssensor maakt de SmartCam automatisch foto’s wanneer het beweging detecteert maar het is ook mogelijk om zelf vanop afstand foto’s te nemen. De camera slaat de beelden - versleuteld - op in de cloud, waar ze real time te bekijken zijn.

 

Securitas Direct - Verisure, toonaangevend leverancier van alarmsystemen voor woningen en mkb’s, komt met de SmartCam tegemoet aan de groeiende consumentenvraag naar gepersonaliseerde monitoring van hun woon- en werkomgeving via beelden.

 

Veel praktische gebruikssituaties

Uit testen blijkt dat gebruikers de SmartCam inzetten voor meerdere doeleinden: ze controleren of hun kinderen veilig zijn thuisgekomen van school - al dan niet met hun vriendjes erbij – of checken wanneer schoonmakers, klusjesmannen of andere bezoekers hun woning betreden of verlaten.

 

De SmartCam stelt Verisure klanten in staat om op afstand thuis een oogje in het zeil te houden terwijl ze op vakantie of zakenreis zijn om te checken hoe het met hun familieleden of huisdieren gaat.

 

“De SmartCam maakt het voor klanten mogelijk om te verifiëren of alles thuis zijn gewone gang gaat. Het vergroot het veiligheidsgevoel nog meer”, zegt Christophe Lemaitre, marketingmanager BeNe bij Securitas Direct - Verisure.

 

Geen lelijke kabels en een uitstekende batterijlevensduur

De Verisure SmartCam – het eerste product in zijn soort op de Europese alarmmarkt – is makkelijk te verplaatsen en kan dankzij het meegeleverde voetstuk gewoon op tafel of op een vensterbank staan. Hij kan ook gemakkelijk aan de muur bevestigd worden.

 

In tegenstelling tot veel camera’s op de markt, vereist de SmartCam geen internet- of stroomkabels. Hij werkt op batterijen met een extra lange batterijduur van zes maanden wat overeenstemt met duizend foto’s.

 

De installatie is eenvoudig en neemt minder dan een minuut in beslag. Gebruikers activeren de camera door simpelweg het serienummer in te voeren op hun My Pages-account.

 

Lemaitre: “De SmartCam is eenvoudig te installeren, heeft een uitstekende batterijduur en is gemakkelijk te verplaatsen. We zijn er trots het eerste professionele alarmbedrijf te zijn dat dit als onderdeel van een alarmoplossing aanbiedt aan haar klanten.”

 

Hoge encryptiestandaard

Securitas Direct - Verisure hecht veel waarde aan de hoogste standaarden op het gebied van privacy en persoonlijke integriteit. De SmartCam-beelden zijn dan ook alleen toegankelijk voor de gebruiker en alle verbindingen en dataoverdracht zijn volledig versleuteld.

 

De camera slaat de beelden veilig in de cloud op een europese server. Na veertien dagen worden ze automatisch verwijderd. De SmartCam is te gebruiken door elke klant met een internetverbinding en een Verisure-systeem.

 

De SmartCam is vandaag beschikbaar in het blauw en spoedig volgen meerdere kleuren.

 

Oplossing voor de vraag naar interactieve thuisbewaking

De SmartCam is slechts één van de vele nieuwe producten en diensten van Securitas Direct - Verisure die tegemoet komt aan de vraag van consumenten naar interactieve mogelijkheden om zelf hun woning vanop afstand te bewaken, bovenop de 24/7 inbraak- en brandalarmdienst van Verisure.

 

Het evolutief ecosysteem van Verisure maakt de integratie van extra opties mogelijk, zoals de slimme Verisure Waterdetector, de Verisure Climate-Sensor voor temperatuur- en vochtigheidsgraadmeting, en de SmartPlug voor energiebesparing.

 

Alle de slimme detectoren zijn te beheren via de Verisure App, dat met meer dan één miljoen downloads de meest-gebruikte applicatie voor woonomgevingen in Europa is.

5 november 2015

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118