Verisure zet in op marktleiderschap in particuliere-beveiligingsmarkt in 2017

Vrijblijvend advies op maat?

Beveiligingsexpert speelt in op groeiende vraag met opening nieuw hoofdkantoor, vijf regionale kantoren en verdrievoudiging personeelsbestand

Doelstelling: twee keer zo veel Nederlandse particulieren beveiligen in 2016

Vught, 7 januari 2016 Verisure, een merk van Securitas Direct, zet in op marktleiderschap op het gebied van particuliere beveiliging in 2017. De organisatie verwacht al in 2016 een aanzienlijke groei door te maken. Deze groei maakt de smarthomebeveiliging van Verisure - Securitas Direct voor particulieren steeds toegankelijker.

 

Op dit moment neemt Verisure - Securitas Direct met circa dertigduizend klanten de derde positie in binnen de Nederlandse markt voor particuliere beveiliging. Met een nieuwe strategie wil de organisatie in 2016 stijgen naar de tweede plaats, om zich vervolgens in 2017 als marktleider te kunnen positioneren. “Verisure wil het potentieel dat er ligt op het gebied van veiligheid, benutten”, zegt Christophe Lemaitre, marketingmanager BeNe bij Verisure - Securitas Direct.

 

Op alle fronten groei en uitbreiding
Per 1 januari 2016 is het hoofdkantoor van Verisure - Securitas Direct van Breda naar Vught verhuisd. Deze plaats is centraler, waardoor de organisatie makkelijker de markt kan bedienen. Daarnaast beoogt het bedrijf het aantal klanten in 2016 te verdubbelen ten opzichte van 2015. Daarom richt Verisure - Securitas Direct zich in de komende jaren ook op nieuwe regio’s: Noord-West (Weesp), Zuid (Vught), Zuid-West (Delft), Oost (Apeldoorn), Noord (Drachten) en Zuid-Oost (nog te bepalen). Zo verwacht Verisure - Securitas Direct geheel Nederland te bedienen binnen een redelijke afstand en tijd. Bovendien neemt het aantal partnerships met zzp’ers naar verwachting toe en breidt de salesafdeling verder uit. Het aantal eigen verkopers en installateurs (SWOT’ers) kent een beoogde groei van dertien naar 42 medewerkers.

 

“Om de nieuwe strategie invulling te geven, zijn we hard op zoek naar nieuw personeel. We bouwen de salesafdeling uit met onder anderen een nieuwe salesmanager”, zegt Lemaitre. “We merkten de afgelopen jaren al een groeiende vraag naar particuliere beveiliging; met name het smarthome-alarmsysteem is populair in Nederland. Zo stijgt het aantal gebruikers van de Verisure-app al enige tijd exponentieel. Met deze uitbreiding en onze groeiplannen verwachten we aan de toenemende vraag te kunnen voldoen en Nederland veiliger te maken.”

7 januari 2016

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118