Nieuwe Muisdetector van Verisure – Securitas Direct houdt elke muis in de gaten

Vrijblijvend advies op maat?

Beveiligingsexpert maakt vroegtijdige muizenbestrijding mogelijk met uitbreiding smarthome-alarmsysteem

Direct melding van muizen in huis via de Verisure App.

Vught, 2 februari 2016 – Net als wij mensen, zoeken ook muizen een comfortabele plek op om koude winterdagen door te komen. Via spleten van soms slechts zes à zeven millimeter dringen ze huizen binnen om zich te verschansen op zolders, achter muren of onder vloeren. Hun aanwezigheid kan nog weleens een vervelend staartje hebben. Niet alleen staan de diertjes bekend als ziekteverspreiders, ze veroorzaken ook schade aan voedselvoorraden, meubels en isolatiemateriaal. Verisure – Securitas Direct, de Europese leider in professioneel gemonitorde alarmsystemen, introduceert daarom de Muisdetector – een innovatieve detector die waarschuwt wanneer er zich een muis in huis bevindt.

 

De detector bestaat uit een klein, rechthoekig kastje met een doorgang, en wordt geplaatst op de vloer tegen een muur of plint. Uit testen blijkt dat muizen – die zich over het algemeen voortbewegen langs muren en plinten – van nature altijd door de detector heen lopen wanneer zij deze tegenkomen. Wanneer de detector wordt geactiveerd, zendt deze via de Verisure App een push-bericht naar de bewoners zodat men direct over kan gaan tot bestrijdende maatregelen, zoals muizenvallen of gif. De Muisdetector is geschikt voor elke ruimte binnenshuis, inclusief kelder, zolder, schuur, zomerhuisje of garage.

 

De draadloze Verisure – Securitas Direct Muisdetector werkt op batterijen. Huiseigenaren staan direct in verbinding met het apparaat via de Verisure App – met ruim één miljoen downloads de meest gebruikte smarthome-app van Europa. De detector dient tevens als realtime klimaatmonitor: het apparaat meet de temperatuur binnenshuis en geeft deze informatie door aan de gebruiker via de app.

 

Christophe Lemaitre, marketingmanager Benelux bij Verisure – Securitas Direct: “Als Europa’s toonaangevende leverancier van huismonitorsystemen is Verisure – Securitas Direct expert in het detecteren van inbrekers. Met de Muisdetector gaan we een stap verder en sporen we ook kleine, ongewenste gasten op. Muizen in huis kunnen namelijk een ware overlast zijn. In de wetenschap dat huismuizen vijf tot tien keer per jaar een nest kunnen werpen, bestaande uit drie tot twaalf jongen, is het logisch dat bewoners een plaag zo snel mogelijk in de kiem willen smoren. De detector biedt een geruststellend gevoel en bescherming van bezittingen en elektrische bedrading.”

 

De Verisure – Securitas Direct Muisdetector is slechts een van de nieuwe producten en diensten van Verisure – Securitas Direct, gericht op het bieden van interactieve huismonitoring die aansluit bij de inbraak- en brandalarmdiensten van Verisure – Securitas Direct. De Muisdetector is een uitbreidingscomponent die de klant zelf kan aansluiten op het Verisure – Securitas Direct-smarthome-alarmsysteem. Het product is verkrijgbaar via de website van Verisure – Securitas Direct voor 69 euro. Voor meer informatie over de Muisdetector en andere slimme Verisure – Securitas Direct-oplossingen voor een gezonde woning, kijk op www.verisure.nl/klimaat.

2 februari 2016

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118