Verisure – Securitas Direct investeert in arbeidsmarkt van Noord-Holland

Vrijblijvend advies op maat?

Leverancier van beveiligingssystemen creëert nieuwe banen in regio

Vught, 25 april 2016 – Goed nieuws voor verkooptalent dat op zoek is naar een uitdagende salesfunctie: Verisure Securitas Direct investeert in Nederland. De Europese toonaangevende leverancier van professioneel gemonitorde alarmsystemen creëert het komende jaar tientallen nieuwe banen. Ook in Bussum werft Verisure nieuw talent. Het bedrijf opent hier zijn allereerste regionale kantoor in de regio Noord-Holland.

 

Verisure Securitas Direct maakt een groei door, en opent daarom nieuwe kantoren op diverse locaties in Nederland. De nieuwe vestiging in Bussum dient als uitvalsbasis voor verkopers die actief zijn in de regio. Door de opening van lokale kantoren winnen de verkopers van Verisure Securitas Direct aan efficiëntie; ze zijn minder tijd kwijt aan het heen en weer reizen naar het hoofdkantoor in Vught. Naar verwachting groeit het salesteam in de regio Noord-Holland in de komende tijd naar zo’n 20 werknemers sterk.

 

Carrière bij internationaal bedrijf

 

Een andere reden voor de uitbreiding is dat het bedrijf het belangrijk vindt om te investeren in de lokale economie om zo dicht mogelijk bij onze klanten te zijn, zegt Jim Verstraete, HR-manager bij Verisure Securitas Direct. “Wij vinden het belangrijk om salestalent ook op regionaal niveau de kans te geven te werken aan hun carrière. Medewerkers van Verisure Securitas Direct krijgen een uitgebreide opleiding, en de kans om door te groeien in een internationaal bedrijf met meer dan 2 miljoen klanten. We willen in Bussum een hecht team creëren van getalenteerde verkopers met een winnaarsmentaliteit.”

 

Actief in veertien landen

 

Verisure Securitas Direct is aanwezig in veertien landen en telt wereldwijd 9.000 medewerkers, waarvan 300 actief in Nederland en België. Dankzij een stevige focus op de klanten en de diensten groeide de klantendatabase de laatste jaren sterk. Tot op heden werden al meer dan 30.000 Nederlandse gezinnen uitgerust met een Verisure-alarmsysteem. 

Het nieuwe kantoor is gevestigd op de Nieuwe Spiegelstraat 18 te Bussum.

 

Heb je interesse om het verkoopteam van Verisure Securitas Direct te versterken, stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatiebrief op naar talent@verisure.nl.

25 april 2016

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118