Verisure – Securitas Direct investeert in arbeidsmarkt van Noord-Holland

Vrijblijvend advies op maat?

Leverancier van beveiligingssystemen creëert met nieuwe regionale vestiging in Amsterdam nieuwe banen in regio

Amsterdam, 27 maart 2017 - Goed nieuws voor verkooptalent dat op zoek is naar een uitdagende salesfunctie: Verisure Securitas Direct investeert in Nederland. De Europese toonaangevende leverancier van professioneel gemonitorde alarmsystemen creëert in de komende maanden tientallen nieuwe banen. Ook in Amsterdam werft Verisure nieuw talent. Het bedrijf opent hier zijn regionale kantoor voor Noord-Holland.

 

Verisure Securitas Direct maakt een aanzienlijke groei door en opent daarom nieuwe kantoren op diverse locaties in Nederland. Met de nieuwe vestiging versterkt het bedrijf zijn aanwezigheid in de regio Amsterdam om zo particulieren en het mkb in dit gebied nog efficiënter te voorzien van veiligheid en preventie – en dus peace of mind. Daarnaast dient het nieuwe kantoor als uitvalsbasis voor Verisure’s beveiligingsexperts die actief zijn in de regio. Naar verwachting groeit het salesteam in de regio Noord-Holland in de komende tijd naar zo’n twintig werknemers.

 

In haar streven bewoners van en rondom Amsterdam meer veiligheid te bieden, ziet Verisure zich gesterkt door nationale misdaadcijfers. Al jaren is de gemeente Amsterdam de onveiligste van Nederland, wat onder andere weerspiegeld wordt door het aantal inbraken. Volgens de AD Misdaadmeter vinden in de hoofdstad gemiddeld veertien inbraken per dag plaats.

 

Carrière bij internationaal bedrijf

 

Een andere reden voor de uitbreiding is, dat het bedrijf het belangrijk vindt om te investeren in de lokale economie om zo dicht mogelijk bij zijn klanten te zijn, aldus Jim Verstraete, HR-manager bij Verisure Securitas Direct. “Wij vinden het belangrijk om salestalent ook op regionaal niveau de kans te geven te werken aan hun carrière. Medewerkers van Verisure Securitas Direct krijgen een uitgebreide opleiding en de kans om door te groeien in een internationaal bedrijf met meer dan 2,5 miljoen klanten. We willen in Amsterdam een hecht team creëren van getalenteerde verkopers met een winnaarsmentaliteit.”

 

Actief in veertien landen

 

 

Verisure Securitas Direct is aanwezig in veertien landen en telt wereldwijd meer dan tienduizend medewerkers, van wie 350 actief in Nederland en België. Dankzij een stevige focus op de klanten en de diensten groeit het aantal klanten de laatste jaren sterk.

 

Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Joan Muyskenweg 130 in Amsterdam.

 

Heb je interesse om het verkoopteam van Verisure Securitas Direct te versterken, stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatiebrief op naar talent@verisure.nl.

27 maart 2017

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118