Verisure Securitas Direct investeert in arbeidsmarkt van Utrecht


Vrijblijvend advies op maat?

Leverancier van beveiligingssystemen creëert met nieuwe regionale vestiging in Utrecht nieuwe banen in regio

Amsterdam, 18 mei 2017 - Goed nieuws voor verkooptalent dat op zoek is naar een uitdagende salesfunctie: Verisure Securitas Direct investeert in Nederland. De Europese toonaangevende leverancier van professioneel gemonitorde alarmsystemen creëert in de komende maanden tientallen nieuwe banen. Ook in Utrecht werft Verisure nieuw talent met de opening van zijn kantoor in deze regio.

 

Verisure Securitas Direct maakt een aanzienlijke groei door en opent daarom nieuwe kantoren op diverse locaties in Nederland. Eerder dit jaar opende de organisatie ook regionale kantoren in Maastricht en Amsterdam. Met de nieuwe vestiging versterkt het bedrijf zijn aanwezigheid in de regio Utrecht om zo particulieren en het mkb in dit gebied nog efficiënter te voorzien van veiligheid en preventie – en dus peace of mind. Daarnaast dient het nieuwe kantoor als uitvalsbasis voor Verisure’s beveiligingsexperts die actief zijn in de regio. Het bedrijf verwacht daarnaast een sterke groei van het salesteam in de regio Utrecht en zodoende actief op zoek naar commercieel talent om deze afdeling direct te versterken.

 

In haar streven bewoners van en rondom Utrecht meer veiligheid te bieden, ziet Verisure zich gesterkt door nationale misdaadcijfers. In de provincie vonden in 2016 42.500 inbraken plaats en is er 13.280 keer melding gemaakt van brand. Gevraagd naar gevoelens van onveiligheid gaf bijna een op de vier inwoners (23,6%) van de gemeente Utrecht in 2016 aan zich niet veilig te voelen in zijn of haar buurt.

 

Carrière bij internationaal bedrijf

 

Een andere reden voor de uitbreiding is, dat het bedrijf het belangrijk vindt om te investeren in de lokale economie om zo dicht mogelijk bij zijn klanten te zijn, aldus Jim Verstraete, HR-manager bij Verisure Securitas Direct. “Wij vinden het belangrijk om salestalent ook op regionaal niveau de kans te geven te werken aan hun carrière. Medewerkers van Verisure Securitas Direct krijgen een uitgebreide opleiding en de kans om door te groeien in een internationaal bedrijf met meer dan 2,5 miljoen klanten. We willen in Utrecht een hecht team creëren van getalenteerde verkopers met een winnaarsmentaliteit.”

 

Actief in veertien landen

 

Verisure Securitas Direct is aanwezig in veertien landen en telt wereldwijd meer dan tienduizend medewerkers, van wie 350 actief in Nederland en België. Dankzij een stevige focus op de klanten en de diensten groeit het aantal klanten de laatste jaren sterk. Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Krakelingweg 103 in Zeist. Heb je interesse om het verkoopteam van Verisure Securitas Direct te versterken, stuur dan zo snel mogelijk jouw cv en motivatiebrief naar talent@verisure.nl.

 

Over Verisure

 

Verisure, een merk van Securitas Direct, is een innovatief systeem voor particuliere huizen en kleine ondernemingen voor home control (ook wel domotica genoemd) met professioneel gemonitorde brand- en inbraakalarmen. Verisure is Europa’s grootste leverancier van beveiliging voor huizen, met 2,5 miljoen klanten en activiteiten in veertien landen in Europa en Zuid-Amerika. Het Verisure-concept bestrijkt de gehele keten: van ontwerp, ontwikkeling en marketing tot en met installatie, dienstverlening en een professionele monitoringdienst die 24/7 beschikbaar is. Dankzij een sterke focus op hoogwaardige service behoren de klanten van Verisure tot de meest tevreden klanten in de branche wereldwijd. Voor meer informatie: www.verisure.nl.

 

Heb je interesse om het verkoopteam van Verisure Securitas Direct te versterken, stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatiebrief op naar talent@verisure.nl.

18 mei 2017

Of bel 0800 - 365 0 365

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118