Klantervaringen van Verisure


Voordat u uw huis aan ons toevertrouwt, wilt u natuurlijk graag weten wat u aan ons heeft. Hieronder kunt u lezen wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

Schrijf uw ervaring

Ervaring met Verisure

jullie systeem heeft hem gered

We hebben een huis in de Ardennen, uitgerust met rookmelders van Verisure.

Op vrijdag 10 oktober ging het alarm om 22:30 uur af. Die dag had een professional ons dak geïsoleerd. Maar er brak brand uit!

Mijn man heeft net genoeg tijd gehad om naar buiten te gaan, de bovenverdieping stond namelijk al in vuur en vlam.

Zonder Verisure systeem zou hij zeker gewond zijn geraakt aangezien hij in slaap was gevallen voor de tv.

We zijn er dus van overtuigd dat jullie systeem hem heeft gered.

Straks na de bouwvak - in september - beginnen we aan de wederopbouw. En wanneer ons huis weer een dak heeft en de elektriciteit is vervangen, nemen wij opnieuw contact met jullie op voor de installatie van een nieuw systeem.

Stéphane en Corinne

10 oktober 2014

in één woord klasse!

Gister heeft uw medewerker Leon de installatie van de apparatuur bij ons verzorgd.

Graag wil ik mijn complimenten overbrengen over de manier van installeren, uitleg geven en opleveren. In één woord klasse!

Karin & Alex

30 september 2014

zeer tevreden

Ook wij zijn over gezet van Homesafety naar Verisure wat ons erg aanspraak was de bewegingsmelder met een camera waardoor de meldkamer bij een alarm mee kan kijken en kan beoordelen vals of echt alarm.

Wij maken veel gebruik van de schil beveiliging op advies van de vertegenwoordiger Cris, alle buitendeuren in de beveiliging en toch vrij door het huis lopen. Bij de vorige installatie hing het hele huis vol met bewegingsmelders, nu alleen nog in de noodzakelijke ruimtes. Het was wel even wennen omdat er geen afstandsbediening meer bijzit, via de App.
En de prijs van omzetting was perfect, we hebben alleen wat extra magneet contacten bij besteld en dat was het. Tevens ging voor ons de meldkamer prijs per maand omlaag, waar maak je dat nog mee.
Al met al zijn wij hier in Emmen zeer tevreden.

Bas en Jannet en de kinderen

14 augustus 2014

voorop in de innovatie

Ik heb nu ongeveer 2 jaar een alarmsysteem van Verisure. Voorheen was het Securitas Direct. Reden voor aanschaf alarm? Om inbrekers buiten de deur te houden en als afschrikking. 

Het systeem werkt vanaf dag 1 goed. Reageert snel op detectie (tests). Dit systeem heb ik in combinatie met meldkamer.

Altijd handig als je je telefoon niet vaak opneemt. Voor aanschaf heb ik veel onderzoek gedaan en verschillende alarmsystemen vergeleken met elkaar. Conclusie was en is nog steeds dat het systeem van Verisure voorop loopt in de technische innovatie van het product. Met het gebruik van de App en de SmartPlug heb je ten alle tijden controle over het systeem. Het systeem heeft een anti-sabotage melding. Ik kan dit systeem gelet op mijn kritische houding aanbevelen.

Youssef el Harouchi

20 juli 2014

gebruikersvriendelijk systeem 

Jongstleden heeft de firma Gejo uit Sittard bij ons een alarminstallatie geplaatst van Verisure. We zijn zeer tevreden over dit gebruikersvriendelijk 

systeem en niet op de laatste plaatst de Firma Gejo uit Sittard.

Deskundige installatie en uitvoerige uitleg over het systeem die je tegenwoordig nog maar weinig aantreft. Bij plaatsing van dit systeem kan ik deze firma aanbevelen.

Huub Paffen

5 juni 2014

professionele uitleg

Nadat mijn vrouw via vrienden en de website terecht gekomen was bij Verisure hebben we Martijn leren kennen. 

Tijdens ons eerste gesprek hier thuis werd ons al snel duidelijk dat we te maken hadden met iemand die veel verstand van zaken heeft.


Jou erg professionele uitleg en de prettige manier waarop jullie product door jou aan ons werd gepresenteerd maakte dat wij al snel besloten om te kiezen voor Verisure.

Ook de installatie van het systeem verliep dankzij jou snel en probleemloos en wij zijn er inmiddels al helemaal aan gewend.

Hiervoor onze dank en we zullen waar mogelijk een goed woordje voor jullie bedrijf doen!

Leny en Louis

25 mei 2014

een gedegen advies

Mijn complimenten aan Verisure voor de snelle plaatsing van het beveiligings-systeem in onze woning.

Op dinsdag, na een inbraak, een aanvraag gedaan voor informatie, dezelfde dag gebeld voor een afspraak op woensdag.

Hier kregen we, na een rondje door de woning, een gedegen advies, over het systeem en de kosten.

En toen een afspraak gemaakt voor installatie op donderdag. Donderdag op de afgesproken tijd waren jullie aanwezig waarna nogmaals een rondje door de woning.

En de installatie zonder overlast werd gedaan, de installatie werd getest, en een duidelijke uitleg over de werking, en het gebuik van My Pages.

Al met al zijn wij zeer tevreden over de werkwijze van Verisure en hun personeelsleden, Janou, Bas en Martijn.

Wij hopen op een lange en vruchtbare samenwerking met jullie bedrijf.

Ser en Anny

14 mei 2014

snel en vakkundig

Middels deze review wil ik uw bedrijf bedanken voor de professionele inzet en klantvriendelijke benadering.

Na de installatie van ons nieuwe alarmsysteem (wij zijn al bijna 10 jaar klant) kwamen er enkele problemen naar voren. Deze problemen deden zich ook nog voor tijdens een server/software crash waardoor het feest compleet was.

Maar Verisure heeft geen moment stil gezeten en heeft de problemen snel en vakkundig aangepakt en verholpen.

De problemen die wij ter plaatse zelf ondervonden zijn naar alle tevredenheid en erg professioneel opgelost en alles werkt nu zoals wij dat graag wilde hebben voordat we de overstap maakte naar het nieuwe systeem. Wij hadden namelijk enkele voorwaarden waaraan het nieuwe systeem zou moeten voldoen, anders hadden wij de overstap niet gemaakt. 

Deze voorwaarden zijn nu allemaal gegarandeerd dus hebben wij nu een 100% werkend systeem dat aan alle verwachtingen voldoet.

Wij kunnen nu met een gerust hart het pand verlaten in de wetenschap dat alles bewaakt wordt op de manier zoals wij dat graag willen.

Het in en weer uitschakelen van het alarm gaat werkelijk waar fantastisch !

Ik wil met name de monteurs Theo Zelhihsen en Milan Verheijden danken voor hun inzet en meedenken. Ook Jip Driessen en Marion Opree van de centrale van Verisure wil ik apart bedanken voor de oplossingen die zei mij hebben aangeboden, helemaal top dames !

Daniël B.

30 april 2014

betrouwbare goede service

Op dit moment de beste in Nederland!

Betere kan ik niet vinden, betrouwbare goede service.

Remy D.

11 april 2014

het werkt veel fijner

Vorige week heeft de monteur ons nieuwe Verisure alarm geïnstalleerd. Wij zijn er erg blij mee.

Het is een mooi, geavanceerd systeem en het werkt veel fijner dan ons oude alarm. Dus bedankt! 

Laura Wilbrink

31 maart 2014

zorgvuldig 9+

Inmiddels is de monteur geweest voor de installatie van het alarmsysteem.

Bij deze wil ik even vermelden hoe tevreden ik ben over alles. Van de communicatie met u , tot en met de monteur.

Deze jongeman heeft werkelijk goed zijn best gedaan, alles zorgvuldig uitgelegd. Mijn complimenten.

Als ik een cijfer kon geven zou dat een 9+ zijn :-) .

Nogmaals dank voor de goede service.

Ik heb toch nog 1 klein minpuntje aan de service !!!

Zeer vreemd vind ik het als er te lezen is dat je met de app je alarm kunt in en uitschakelen , maar dat je dan wel een bundel van sms'jes moet kopen als de centrale geen internet heeft. Dit vind ik toch een punt wat aangepast moet kunnen worden!!!

Raymond

27 maart 2014

grandioos met een handige app

Een paar jaar geleden heeft Jack Fox van Foxhomesecurity een Verisure alarmsysteem bij mij geinstalleerd. De installatie was snel gedaan.

Het systeem werkt grandioos met een handige app voor de telefoon. De alarm opvolging en service bij vragen is prima. Zeer tevreden.

William

4 maart 2014

geeft mij een veilig gevoel

Ik ben tevreden over mijn installatie. Het geeft mij een veilig gevoel, vooral omdat er hier in de buurt nogaleens wordt ingebroken.

Ik heb dus van harte de heer C. Pouw aangemeld en zal het nog weer doen als het zo ter sprake komt. 

J. van 't Hull

22 februari 2014

naar volle tevredenheid

Afgelopen vrijdag heeft de heer van den Borden het alarmsysteem in onze woning geplaatst.

Hierbij wil ik u laten weten dat dit naar volle tevredenheid is gebeurd.

Zoals de heer Bouwman tijdens zijn bezoek aan huis de installatie en de werkwijze heeft uitgelegd is het ook in onze woning geïnstalleerd. Vooral de duidelijke uitleg en de nette wijze van werken tijdens het monteren zijn een compliment waard!

Eric en Jose

18 februari 2014

Uitstekend werkend systeem

Uitstekend werkend systeem! Perfecte installatie.

Mijn complimenten. Plaatsen op de website mag uiteraard!

Hans

3 februari 2014

bedankt voor de goede service

Mijn man en ik willen U danken voor de goede service die U ons heeft geboden.

Nadat wij een gesprek hebben gehad naar aanleiding ivm met onze oude alarm installatie.

U heeft ons zeer goed geholpen om het probleem op te lossen, wij zijn overgestapt naar een 

nieuwe alarm installatie en hier zijn we heel tevreden over.

Bedankt voor de goede afwikkeling.

Leo en Lenie Ros

10 januari 2014

alles naar tevredenheid

Bij deze wou ik even vermelden dat alles naar tevredenheid is gelopen.

Nogmaals zeer veel dank voor de nette behandeling.

Harold F.

3 januari 2014

alles is prima

Ik wend mij rechtstreeks tot mevrouw Driessen, omdat wij contact hebben gehad en de afspraken hebben gemaakt over de vervangende aanleg van mijn alarminstallatie (Homesafety in Verisure).

Alles is prima en ik heb dan ook geen klachten. Dat is mede ook uw verdienste.

Léon

28 december 2013

prettige samenwerking

In ieder geval bedankt voor de prettige samenwerking.

U heeft de het negatieve gevoel naar Verisure weggenomen. Hoop dat de baas dit ook 

leest en uw maandelijks inkomen wat verruimd :)

Gerard R.

4 december 2013

het is geregeld

Ik heb inmiddels met Mieke Minjauw gesproken.

Het is geregeld nu en ik krijg een bevestiging opgestuurd.

Ik wil je bedanken voor je bemiddeling Nadia !!!

Marc Duin

21 november 2013

netjes afgehandeld

Via Securitas was 2 jaar geleden door onprettige colportage een inbraakalarm verkocht aan een dementerende vrouw met een vast contract van 5 jaar. Ondanks herhaalde pogingen dit duidelijk te maken aan Securitas bleef dit bedrijf vast houden aan hun regeltjes en de verplichting tot betalen.

Door een verandering intern richtte Verisure een schrijven aan mevrouw. Hierop heb ik wederom de klacht geuit waar ik al 2 jaar mee bezig was. Zonder hiervoor verantwoordelijk te zijn had Verisure wel begrip voor de situatie en heeft binnen een week de klacht netjes afgehandeld en het contract vernietigd. Mijn speciale dank gaat uit naar Jurriaan Gielen en Marion Opree voor hun correcte afhandeling en menselijk begrip.

Bc Baars

7 november 2013

super service!!

Beste Verisure, graag wilde ik reageren op de afhandeling van het huisalarm geplaatst bij mijn moeder in Brabant. Na eerdere pogingen bij de vorige eigenaar dit teniet te doen, is het nu bij uw firma na 1 brief dik in orde gekomen.

Slechts 1 telefoontje uwerzijds en de mededeling dat uw manier van werken totaal anders is, werd het geregeld! Dit tot zeer grote tevredenheid van ons!!! Wij willen u dan ook hartelijk danken voor deze super service!!

I de Ruiter

6 november 2013

behulpzaam en duidelijk

Ik zou het op prijs stellen als je deze mail ook aan je baas zou willen laten lezen. Puur om het feit dat ik het nodig vind dat je baas op de hoogte is van het feit dat je een hele goede medewerkster bent.

Daisy je bent vriendelijk behulpzaam en duidelijk.

Quirien

29 oktober 2013

snelle reactie

Bedankt voor de snelle reactie.

Bedankt voor de prettige en duidelijke informatie die ik van U gehad heb.

MvG

Astrid K.

15 oktober 2013

snelle actie en vriendelijk

Super dit.

Bedankt voor je snelle actie en vriendelijk en verhelderend gesprek!

P Hulzebosch

21 september 2013

prachtig systeem!

Gisteren is mijn nieuwe alarm installatie aangelegd.

Perfecte installatie, zeer deskundige installateur die zeer sociaal vaardig is, de perfecte man om naar je klanten te sturen!

Van het systeem straalt de kwaliteit vanaf en is zeer eenvoudig te bedienen en te beheren.

Ben erg tevreden over deze Marketing actie.

Voor jouw informatie, ben zelf ervaren ICT en Marketing manager.

Advies voor jullie Maketing afdeling:

Domotica uitbreidingen op basis van dit beveiligingsconcept heeft een grote toekomst!

Tevens zou ik als eerste een hoog resolutie buiten camera aan het assortiment toevoegen, die overigens door de eigenaar zelf middels de app bestuurd en beheerd moet kunnen worden.

Kortom, ben druk reclame voor jullie aan het maken!

Dick Vlasblom

13 september 2013

zeer klantvriendelijke wijze

Ik dank u voor de zeer klantvriendelijke wijze waarop u met mij bent omgegaan en de snelheid van handelen en nakomen van afspraken.

Wat mij betreft een voorbeeld waar Verisure synoniem voor moet zijn!

Jan Mensinga

28 augustus 2013

adequate en vriendelijk

Graag wil ik u hierbij bedanken voor uw luisterend oor en de plezierige wijze waarop u een en ander voor mij heeft geregeld.

Mede dankzij uw adequate en vriendelijke optreden en ook de accurate wijze waarop de installateur heeft gewerkt, heb ik het vertrouwen in uw bedrijf gekregen.
Nogmaals hartelijk dank daarvoor.

C.W.A. van Velzen

22 augustus 2013

Of bel 0800 - 365 0 365

Welkom in het slimme huis met domotica

1.03

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Als klant heeft u altijd de beschikking over onze hoogwaardige producten en bent u verzekerd van toegang tot onze service, 24 uur per dag, het hele jaar door. U kunt uw alarmsysteem eenvoudig beheren via My Pages op internet. U bedient en controleert alle functies via de Verisure App. Met Verisure is uw alarmsysteem voorbereid op de toekomst zodat u de garantie heeft dat u altijd gebruik kunt maken van de meest geavanceerde technologie.

Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0800-365 0 365 of vul bovenstaande formulier in. Dan helpen wij u om een alarmsysteem te installeren dat precies is afgestemd op uw wensen en uw huis.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118