Wij werken al 25 jaar met alarminstallaties voor thuis

Met ruim 66.000 mensen die ons alarmsysteem hebben zijn wij het meest favoriet in Nederland

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur

Het meest geïnstalleerde huisalarm in Europa

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Wij bieden een reeks unieke professionele producten en diensten op het gebied van huisalarmen en slimme huizen. Elke dertig seconden wordt ergens ter wereld een draadloos Verisure-systeem geïnstalleerd. Zo dragen wij bij aan een veilig thuis voor 2,5 miljoen klanten wereldwijd. Dankzij onze sterke nadruk op kwaliteit en service behoren onze Nederlandse klanten tot de meest tevreden klanten in onze sector.

Verbinding op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie vormen de basiskenmerken van onze dienstverlening. Securitas Direct is in 1988 in Zweden opgericht als onderdeel van het bedrijf Securitas. In 2006 werd Securitas Direct een zelfstandige onderneming. De nadruk heeft altijd gelegen op het ontwikkelen van beveiligingsproducten en -diensten met betrekking tot particulieren en small business.

Sinds 2011 is Homesafety - een merk van Verisure - ook onderdeel van ons geworden. Tegenwoordig is Verisure het handelsmerk in de sector consumentenproducten. Met 2,5 miljoen klanten en 10.000 medewerkers in de hele wereld zijn wij nummer één in Europa. Onze sterkste groeimarkt is Zuid-Amerika.

Meer over Verisure

Of bel 020 - 262 19 20

Dit is Verisure

02.56

Eigen ontwikkeling van producten en diensten

Alle Verisure-producten en -diensten en bijbehorende ondersteunende systemen worden in ons eigen Innovatiecentrum ontwikkeld. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam beschikt over brede deskundigheid op het gebied van internet, databases en systeemontwikkeling.


Het Innovatiecentrum bevindt zich in Malmö en Linköping maar bestaat uit een internationaal team met medewerkers in onze kantoren overal in Europa.

Of bel 020 - 262 19 20

Verisure in cijfers

KLANTEN
LANDEN
JAAR IN DE SECTOR
MEDEWERKERS
NIEUWE KLANT ELKE 30 SEC

Overzicht

Verkoop en informatie alarmsysteem:

0800-365 0 365 | sales@verisure.nl

Klantenservice en meldkamer:

088-088 89 99 | care@verisure.nl

Gemiddelde waardering op Klantenvertellen.nl: 8.6/10 - 195 beoordelingen

Verisure FAQ

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica - het slimme huis - aanbieden. Aansluiting op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze beveiligingsmedewerkers en professionele installatie zijn de basiskenmerken van onze dienstverlening.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon, kunt controleren en bedienen. Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden abonnementen aan op het gebied van inbraak, brand, energie, klimaat en SOS. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0800-365 0 365 of vul bovenstaande formulier in. Dan helpen wij u om een alarmsysteem te installeren dat precies is afgestemd op uw wensen en uw huis.

Verisure Online

Delen

Erkend

Erkenning ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118

Partner van Maak het inbrekers niet te makkelijk (Ministerie van Veiligheid en Justitie)
Lid met certificaat van VEBON
Erkenning Ministerie van Veiligheid en Justitie: PAC 118