Sales / Verkoop

Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een serieuze carrière willen opbouwen bij een multinational?

 

Dit is je kans!

 

Wij zijn Verisure, een onderdeel van de Securitas Direct Group. Werken bij ons, dat is werken bij dé marktleider van alarmsystemen in Europa. Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten op de geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel.

 

Voor onze kantoren in de regio's Noord-Holland, kantoren in Amsterdam en Alkmaar, Zuid-Holland, kantoren in Berkel en Rodenrijs, Leiden en Zwijndrecht, Utrecht, met een kantoor in Bunnuik, Noord-Brabant, kantoren in Vught en in Limburg met ons kantoor in Elsloo, zijn wij op zoek naar commercieel adviseurs . Door middel van een intern opleidingsprogramma en persoonlijke coaching ontwikkelen wij jou tot een specialist in de beveiliging van woningen en bedrijven (MKB).

 

Wat hebben wij je te bieden?

 

Goed basissalaris met een zeer lucratief bonussysteem zonder limiet!

Na je inwerkperiode is 2400,= een realistisch maandsalaris( inclusief bonus). Onze top performers verdienen zo’n 5000,= per maand!

Auto van de zaak, na een inwerkperiode krijg je een auto van de zaak. Tot die tijd is een auto noodzakelijk.

Gadgets, Om je werk professioneel te kunnen uitvoeren ontvang je een gsm, tablet en een live demobox.

Training & Coaching, vanaf het begin van je dienstverband zal regelmatig intensief getraind én 1-1 gecoacht worden door onze trainers en je manager.

Erkende opleiding, zodra jij je hebt bewezen als salestijger zullen wij je een landelijk erkende opleiding aanbieden.

Internationale carrièremogelijkheden, zowel nationaal als internationaal hebben wij diverse doorgroeimogelijkheden.

 

Kortom ben jij een doorzetter en heb je een ambitieuze mindset?

 

Kick- start je carrière en neem contact op met onze recuiters!

 

Solliciteer nu door je CV en motivatiebrief te mailen naar onze recruiters via talent@verisure.nl. Heb je vragen over het werken bij Verisure dan kan je ook bellen met onze recruiter 06-11428004.


  Recruiter

Naam: Nathalie Maas

Telefoon: 06-11428004

E-mail: salestalent@verisure.nl

2000