Recruitment stagiair(e)

Verisure maakt als marktleider in Europa deel uit van de Securitas Direct Group, een toonaangevend leverancier van gebruiksvriendelijke alarmsystemen en beveiligingsoplossingen voor huizen en bedrijven in Europa. Onze 10000 medewerkers in 14 landen hebben ruim 2,5 miljoen klanten op de Europese en Latijns-Amerikaanse markt geholpen. Verisure blijft ook groeien in Nederland. We zijn voor onze vestiging in Amsterdam op zoek een:

 

Recruitment stagiair(e)

 

Wat ga je doen?

 

Als recruitment stagiar(e) werk je nauw samen onze 2 recruiters. Je bouwt mee aan een ambitieuze en sfeervolle salesorganisatie door actief op zoek te gaan naar verkoopadviseurs die door heel Nederland onze beveiligingsoplossingen aanbieden aan klanten. Ook ga je op zoek naar klantgerichte en commerciële collega’s voor ons contact center. Je zorgt ervoor dat onze vacatureteksten zichtbaar, vindbaar en aantrekkelijk zijn voor de juiste doelgroepen. De reacties die via de diverse kanalen binnenkomen, bel je na en je bepaalt vervolgens of je de kandidaat wel of niet inplant voor een gesprek met een van de recruiters. Je leerzame stage bij Verisure bestaat voornamelijk uit:

 

• Het posten van vacatures op relevante sites.

• Hunten van kandidaten op vacaturebanken en LinkedIn.

• Screenen en contact onderhouden met kandidaten.

• Administratieve werkzaamheden.

 

Waarom wij jou zoeken?

 

Je bent dynamisch en wil je ontwikkelen in het recruitment vak. Je bent zelfredzaam en hebt veel energie. Jij herkent iemands kwaliteiten en weet talenten te vinden en te enthousiasmeren. Maar ook voldoe je aan onderstaande eisen:

 

• Je volgt HBO opleiding in de richting HRM of Commerciële Economie.

• Je bent minimaal voor 6 maanden beschikbaar.

• Je bent professioneel en ambitieus.

 

Waarom wil jij bij ons stagelopen?

 

Je komt terecht in levendige organisatie die zich snel ontwikkelt en groeit. Je kan bij ons een leerzame recruitmentervaring opdoen en wordt hierin goed begeleidt door je stagebegeleider en een recruiter. Daarnaast krijg je veel steun en hulp van je collega stagiair(e). We bieden je ook:

 

• Een stage vergoeding van € 350 o.b.v. een 40-urige werkweek

• Ruimte voor je schoolopdrachten.

 

Ben je enthousiast?

 

Stuur je cv en motivatie brief naar talent@verisure.nl. Heb je wellicht nog vragen over de functie of het werken bij Verisure kan je ook telefonisch contact opnemen met onze recruiter via: 06 13 38 80 37. Wij kijken uit naar je reactie!

 

*Acquisitie van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Recruiter

 

Naam: Tahsin Yeniturk

Telefoon: 06-13388037

E-mail: tahsin.yeniturk@verisure.nl

2000