Office assistant

 

Verisure is de marktleider in gemonitorde ‘slimme alarmsystemen’ voor meer dan 2 miljoen consumenten en kleine bedrijven. Het succes van het bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken en we investeren dan ook dagelijks in onze mensen. Als je werkt bij Verisure ben je onderdeel van een industrie leider van wereldklasse met een sterke ondernemersgeest.

 

Verisure is een groeiend bedrijf en we bouwen aan een getalenteerde en gepassioneerde organisatie in Nederland. Daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een Office Assistant voor ons Hoofdkantoor in Amsterdam. Office Assistant 

 

Office Assistant


Ben jij de persoon die het administratieve reilen en zeilen van onze organisatie op orde weet te krijgen en te houden? Ben je een organisatietalent, nauwkeurig en ook stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

 

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ondersteunen van het management team op secretarieel en administratief vlak. Hierbij kan je denken aan: office management, het beantwoorden van de telefoon, het behandelen van de correspondentie, de administratie bijhouden, het organiseren van vergaderingen/afspraken (intern en extern) en het onderhouden van contacten met externe partijen.

 

Jouw profiel:

 

• Je hebt 3 jaar werkervaring of meer

• Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding in office management of verof vergelijkbaar

• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels; Spaans is een pré

• Je hebt goede computervaardigheden en je kunt goed met Office programma’s overweg

• Je bent een organisatietalent en stressbestendig, je werkt accuraat

• Je kunt prioriteiten stellen en vooruitdenken

• Je hebt een spontane persoonlijkheid en legt makkelijk contact met andere mensen


Mocht je interesse hebben om onze nieuwe Office Assistant te worden reageer dan via de ‘solliciteer’ knop. Als je nog vragen heb over de positie kan je contact opnemen met onze recruiter Tahsin Yeniturk: 0613388027 tahsin.yeniturk@verisure.nl


Recruiter

 

Naam: Tahsin Yenitürk 

Telefoon: 06-13388037

E-mail: tahsin.yeniturk@verisure.nl


 

 

Naam: Nathalie Maas

Telefoon: 06-11428004

E-mail: nathalie.maas@verisure.nl

2000