Online Marketeer

Join a company driven by passion, innovation and trust

 

Verisure is de marktleider in gemonitorde ‘slimme alarmsystemen’ voor meer dan 2 miljoen consumenten en kleine bedrijven. Het succes van het bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken en we investeren dan ook dagelijks in onze mensen. Als je werkt bij Verisure ben je onderdeel van een industrie leider van wereldklasse met een sterke ondernemersgeest.

 

Verisure is een groeiend bedrijf en we bouwen aan een getalenteerde en gepassioneerde organisatie in Nederland. Daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een Sales Performance Analist voor ons Hoofdkantoor in Amsterdam.

 

Online marketeer

M/V, 40 uur, Amsterdam

 

Functie

 

Als Online Marketeer ben je gevestigd op ons hoofdkantoor in Amsterdam en ben je verantwoordelijk om gekwalificeerde traffic naar onze Verisure website te vergroten, nieuwe leads te genereren, bestaande klanten te behouden en upselll kansen te benutten.

 

We zijn een snelgroeiend bedrijf waarbij Online Marketing een sleutelrol heeft om de groei te kunnen blijven continueren. Vanaf dag 1 bieden wij je een uitdagende rol vol kansen om met ons mee te groeien.

 

Als Online Marketeer ben je onderdeel van ons nieuwe Marketing Team. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je krijgt in deze rol veel verantwoordelijkheid binnen diverse online kanalen.

 

Het doel van je functie is het genereren van gekwalificeerde leads via online kanalen zoals Google adwords, Facebook, en affiliates. Daarnaast houd je je bezig met het optimaliseren van de Verisure website en het aangaan en onderhouden van partnerships met affiliates.

 

Bedrijf

 

Verisure maakt deel uit van de Securitas Direct Group, een toonaangevend leverancier van gebruiksvriendelijke alarmsystemen en beveiligingsoplossingen. Verisure richt zich op de particuliere en zakelijke markt en is het meest geïnstalleerde huisalarm in Europa. Ruim 10.000 medewerkers in 14 landen hebben meer dan 2 miljoen klanten op de Europese en Latijns-Amerikaanse markt geholpen.

 

Omdat Nederland is aangewezen als strategische groeimarkt wordt er momenteel versneld geïnvesteerd in Verisure Nederland. Dit biedt ambitieuze kandidaten de kans om aan de bouwstenen te werken van een internationaal sterk groeiende organisatie.

 

Aanbod

 

- Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden

- Positieve sfeer, veel energie en dynamiek

- Uitstekende locatie (Amsterdam Zuid-Oost)

- Nieuwe positie met veel verantwoordelijkheid en ondernemerschap

 

Profiel

 

 -Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van digitale strategieën en het opzetten van een geïntegreerd digitaal marketingplan; - Je hebt een goede kennis van Google tools (Google Analytics, Adwords, Doubleclick, GTM), Facebook advertising en A/B testing tools

- Je bent verantwoordelijk voor een reeks online marketingactiviteiten, die je optimaal inzet om kwalitatief verkeer te genereren;

- Je houdt een overzicht bij van de belangrijkste KPI’s en stuurt je campagnes bij op basis van de cijfers. En je geeft advies hierover aan het management.

- Je houdt je bezig met het in kaart brengen en plannen van de budgetten, waarbij je rekening houdt met de verschillende stakeholders; - Het aangaan en onderhouden van partnerships met Google en Facebook en diverse affiliates;

- Onderzoeken en voorstellen doen voor nieuwe online kanalen en aanbieders (bv Email databases en andere platformen)

- Je bewaakt en analyseert binnenkomend verkeer dagelijks, wekelijks en maandelijks. Daarnaast ben je op de hoogte van huidige best practices, trends in e-commerce, onderzoeken en benchmarks en stelt op basis daarvan acties voor om de conversies op de website te verhogen;

- Creeren, aanpassen en testen van ads, in Google (SEM, Display) en Facebook

- Het is een pré als je eerder gewerkt hebt met Photoshop, Illustrator en InDesign;

- Je hebt een HBO/WO achtergrond in een commerciële en/of Marketing richting met minimaal 2 jaar werkervaring;

- Je hebt ervaring in het aansturen van bureaus

- Je hebt een goed analytisch vermogen

- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

 

Competenties

 

- Analytische vaardigheden

- Probleem oplossend vermogen

- Team work

- Planmatige en organisatorische vaardigheden

- Flexibiliteit en aanpassingsvermogen bij verandering

- Goede communicatievaardigheden

 

Mocht je interesse hebben om onze nieuwe Online Marketeer te worden reageer dan via de ‘solliciteer’ knop. Als je nog vragen heb over de positie kan je contact opnemen met onze Talent Acquisition Specialist Patricia Fredrikz: 0640130876 / patricia.fredrikz@verisure.nl

Recruiter

 

Naam: Patricia Fredrikz

Telefoon: 06-40130876

E-mail: patricia.fredrikz @verisure.nl

2000