Sales Performance analist

Join a company driven by passion, innovation and trust

 

Verisure is de marktleider in gemonitorde ‘slimme alarmsystemen’ voor meer dan 2 miljoen consumenten en kleine bedrijven. Het succes van het bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken en we investeren dan ook dagelijks in onze mensen. Als je werkt bij Verisure ben je onderdeel van een industrie leider van wereldklasse met een sterke ondernemersgeest.

 

Verisure is een groeiend bedrijf en we bouwen aan een getalenteerde en gepassioneerde organisatie in Nederland. Daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een Sales Performance Analist voor ons Hoofdkantoor in Amsterdam.

 

Sales Performance Analist

M/V, 40 uur, Amsterdam

 

Functie

 

Als Sales Performance Analist ben je gevestigd op ons hoofdkantoor in Amsterdam en zal je de gehele business in Nederland ondersteunen. We zijn een snelgroeiend bedrijf waarbij de sales performance analyse een sleutelrol heeft om de groei te kunnen blijven continueren. Vanaf dag 1 bieden wij je een uitdagende rol vol kansen om met ons mee te groeien.

 

Als Sales Performance analist ben je onderdeel van ons nieuwe Sales Performance Team. Je rapporteert aan de Sales Performance Manager. Je krijgt in deze rol veel verantwoordelijkheid voor het opzetten, ontwikkelen en controleren van data en het maken van rapportages voor de Sales afdeling.

 

Het doel van je functie is om inzicht te geven in de Sales Performance zodat de het management de gestelde doelen in het budget 2018 kan halen. Met behulp van jouw rapportages en scherpe analyses is het management team in staat om de afdelingsdoelstellingen te behalen en bij te sturen waar nodig. Tevens ben jij je bezig met het aanleveren van KPI’s. Je hebt enkele jaren ervaring als data / business analist en je vindt het fantastisch om met cijfers en data bezig te zijn.

 

Bedrijf

 

Verisure maakt deel uit van de Securitas Direct Group, een toonaangevend leverancier van gebruiksvriendelijke alarmsystemen en beveiligingsoplossingen. Verisure richt zich op de particuliere en zakelijke markt en is het meest geïnstalleerde huisalarm in Europa. Ruim 10.000 medewerkers in 14 landen hebben meer dan 2 miljoen klanten op de Europese en Latijns-Amerikaanse markt geholpen.

 

Omdat Nederland is aangewezen als strategische groeimarkt wordt er momenteel versneld geïnvesteerd in Verisure Nederland. Dit biedt ambitieuze kandidaten de kans om aan de bouwstenen te werken van een internationaal sterk groeiende organisatie.

 

Aanbod

 

- Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden

- Positieve sfeer, veel energie en dynamiek

- Uitstekende locatie (Amsterdam Zuid-Oost)

- Nieuwe positie met veel verantwoordelijkheid en ondernemerschap

 

Profiel

 

Direct vanaf de eerste dag heb je een zeer uitdagende rol, waarbij je de volgende taken hebt:

 

- Verzamelen, controleren en analyseren van data

- Creëren van een Access Database Tool

- Bepalen van de juiste informatiebronnen en calculatie methodes voor rapportages en KPI’s

- Opstellen van dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse rapporten voor de Branch Managers, Team Leaders en Sales experts

- Calculeren van sales commissies voor de sales medewerkers

- Ondersteuning van de Sales Performance Manager bij het opstellen van het Sales budget

- Ondersteuning van de Sales Performance Manager bij het calculeren van de sales commissies voor de sales medewerkers

- Opstellen van ad-hoc rapportages voor de commerciële afdeling

- Affiniteit met Finance en IT

 

Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

 

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste professional met ongeveer 2 jaar ervaring in het verzamelen van data en aanleveren van rapportages in een dynamische organisatie, bij voorkeur een commerciële afdeling.

 

- Beschik je over hbo werk-en denkniveau en heb je een Economische studie afgerond en affiniteit met IT. Of een IT opleiding en affiniteit met cijfers en commercie.

- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring,

- Kennis van en ervaring met het maken van analyses;

- Kennis van en ervaring met Excel, SQL, Access en Power BI;

- Ervaring met opstellen/ bouwen van rapportages incl. conclusies;

- Ervaring met doorvertaling van data naar (management) adviezen;

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift

 

Mocht je interesse hebben om onze nieuwe Sales Performance Analist te worden reageer dan via de ‘solliciteer’ knop. Als je nog vragen heb over de positie kan je contact opnemen met onze Talent Acquisition Specialist Patricia Fredrikz: 0640130876 / patricia.fredrikz@verisure.nl

Recruiter

 

Naam: Patricia Fredrikz

Telefoon: 06-40130876

E-mail: patricia.fredrikz @verisure.nl

2000