Customer Care Manager

Join a company driven by passion, innovation and trust

 

Verisure is de marktleider in gemonitorde ‘slimme alarmsystemen’ voor meer dan 2 miljoen consumenten en kleine bedrijven. Het succes van het bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken en we investeren dan ook dagelijks in onze mensen. Als je werkt bij Verisure ben je onderdeel van een industrie leider van wereldklasse met een sterke ondernemersgeest.

 

Verisure is een groeiend bedrijf en we bouwen aan een getalenteerde en gepassioneerde organisatie in Nederland. Daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een Customer Care Manager voor ons Hoofdkantoor in Amsterdam.

 

Customer Care Manager

M/V, 40 uur, Amsterdam

 

Functie

 

Als Customer Care Manager ben je onze expert op het gebied van klanttevredenheid en klantbediening. Richting het management ben je de adviseur met verdiepte inhoudelijke vakkennis- en expertise en gebruik je klantfeedback om verbeteringen in onze dienstverlening door te voeren. Jij luistert echt naar wat de klant wil.

Hoofdtaken zijn het creëren, onderhouden en uitbouwen van goede en langdurige relaties met onze klanten. Je bent in staat kansen en bedreigingen tijdig te signaleren en proactief op deze signalen te reageren. Je geeft sturing aan nieuw op te zetten afdeling Customer care, waarmee je samen verantwoordelijk bent voor een succesvolle samenwerking met onze klanten. De dagelijkse werkzaamheden van je team bestaan uit onder andere het, zowel telefonisch als schriftelijk, beantwoorden van vragen en opmerkingen de klanten van Verisure. Vragen over de rekening, prijzen van de systemen, opzeggingen etc. Belangrijkste doel is om een klantgerichte cultuur in de organisatie te realiseren.

Je werkt intensief samen met andere afdelingen binnen het bedrijf zoals inkoop, logistiek en marketing. Samen met deze afdelingen deel je informatie die wordt gebruikt om klanttevredenheid te borgen en te verbeteren.. Je zorgt voor een betrouwbare, actuele en relevante informatiestroom naar andere belanghebbende in de organisatie. Daarnaast ben je als leidinggevende degene die continue het overzicht bewaard en samen met je collega’s dagelijks de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ook begeleid en coach je de ontwikkeling van je medewerkers en neem je namens de afdeling deel aan verschillende commerciële projecten.

Wij zoeken iemand die klanttevredenheid succesvol weet te koppelen aan commerciële resultaten. Je hebt de drive om het elke dag beter te doen dan de vorige dag en weet dit enthousiasme over te brengen op je collega’s. Je bent daarbij in staat om in een prettige, informele werksfeer, dagelijks het optimale resultaat met je team na te streven en realiseren

 

 

Bedrijf

 

Verisure maakt deel uit van de Securitas Direct Group, een toonaangevend leverancier van gebruiksvriendelijke alarmsystemen en beveiligingsoplossingen. Verisure richt zich op de particuliere en zakelijke markt en is het meest geïnstalleerde huisalarm in Europa. Ruim 10.000 medewerkers in 14 landen hebben meer dan 2 miljoen klanten op de Europese en Latijns-Amerikaanse markt geholpen.

 

Omdat Nederland is aangewezen als strategische groeimarkt wordt er momenteel versneld geïnvesteerd in Verisure Nederland. Dit biedt ambitieuze kandidaten de kans om aan de bouwstenen te werken van een internationaal sterk groeiende organisatie.

 

Aanbod

 

- Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden

- Positieve sfeer, veel energie en dynamiek

- Uitstekende locatie (Amsterdam Zuid-Oost)

- Nieuwe positie met veel verantwoordelijkheid en ondernemerschap

 

Profiel

 

Je hebt een Universitair/ HBO werk- en denkniveau; bijvoorbeeld door een opleiding HEAO commerciële economie of communicatie;

-Je hebt een bij ons bedrijf passende visie op klanttevredenheid en commercie en hierin aantoonbare ervaring en aansprekende resultaten bereikt;

-Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare positie in een Call Center van een groot bedrijf;

-Je hebt meerjarige ervaring met leiding geven aan een team (commerciële) medewerkers en teamleiders;

-Je hebt een coachende stijl van leidinggeven aangevuld met uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;

-Je bent verantwoordelijk voor het garanderen van Service Level Agreements in Customer Care;

-Je bent verantwoordelijk voor annuleringsverzoeken in Customer Loyalty;

-Je bent verantwoordelijk voor het budget;

-Je bent verantwoordelijk om de klantervaring in de organisatie naar een hoger plan te tillen;

-Je werkt intensief samen met de andere afdelingen, je deelt informatie om klanttevredenheid te borgen en te verbeteren;

-Je bent verantwoordelijk voor het definiëren van de zakelijke vereisten om nieuwe tools en systemen te ontwikkelen om de service te verbeteren (projecten)

-Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van retentiebeleid;

-Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de belangrijkste KPI's en acties om deze te verbeteren;

-Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden en verbeteren van de procedures van Customer Care

-Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van communicatiecampagnes naar de klanten (value for money)

-Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp de prijsstrategie van de portfolio

-Je bent verantwoordeljk voor het ontwikkelen en / verbeter communicatiekanaal voor de klanten.

-Je bent verantwoordelijk voor de planning, controle en supervisie van het wervingsproces om de juiste mensen op het juiste moment te garanderen.


 

Competenties:

 

-Strategisch kunnen werken

-Klantgericht

-Kan goed presteren onder werkdruk

-Kritisch kunnen denken

-Integer

-Totaaloverzicht

-Proactief en reactief

-Sterk in je communicatie

-Resultaatgericht

-Leiderschap kwaliteiten

-Budget planning

-Ervaring met rapportage programma’s (BI,IVR reports, CISCO reports)

-Gedegen kennis van Call Center Programma’s(Cisco,IVR)

 

 

Een persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor deze functie zul je worden getraind in Brussel, België.

Als je nog vragen heb over de positie kan je contact opnemen met onze Talent Acquisition Specialist Patricia Fredrikz: 0640130876 / patricia.fredrikz@verisure.nl

Recruiter

 

Naam: Patricia Fredrikz

Telefoon: 06-40130876

E-mail: patricia.fredrikz @verisure.nl

2000