Business Intelligence Specialist

Join a company driven by passion, innovation and trust

 

Verisure is de marktleider in gemonitorde ‘slimme alarmsystemen’ voor meer dan 2 miljoen consumenten en kleine bedrijven. Het succes van het bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken en we investeren dan ook dagelijks in onze mensen. Als je werkt bij Verisure ben je onderdeel van een industrie leider van wereldklasse met een sterke ondernemersgeest.

 

Verisure is een groeiend bedrijf en we bouwen aan een getalenteerde en gepassioneerde organisatie in Nederland. Daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een Customer Care Manager voor ons Hoofdkantoor in Amsterdam.

 

Business Intellligence Specialist

M/V, 40 uur, Amsterdam

 

Functie

 

De Business Intelligence Specialist is verantwoordelijk voor het analyseren van de belangrijkste (financiële) bedrijfsindicatoren, je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de acties en projecten van de rest van operationele afdelingen om de tevredenheid en efficiëntie te verbeteren. In aanvulling daarop zullen er analyses gemaakt moeten worden om op de korte en lange termijn een voorspelling te kunnen maken wat voor en hoeveel werkzaamheden eraan zullen komen en wat er nodig is om een goede service te kunnen garanderen.

Functie-eisen

 

-Je hebt een Universitair/ HBO werk- en denkniveau; bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Wiskunde, Technisch of iets dergelijks. Een MBA of een andere postdoctorale opleiding op financieel gebied is een pré;

-Je hebt een bij ons bedrijf passende visie op klanttevredenheid en commercie en hierin aantoonbare ervaring en aansprekende resultaten bereikt;

-Je hebt tenminste 2 jaar aantoonbare ervaring als consultant;

-Je bent sterk in plannen en organiseren, en hebt aandacht voor kwaliteit en bent in staat om op uitstekende wijze relaties op te bouwen en te onderhouden;

-Als leider weet je mensen aan je te verbinden, te motiveren en hebt te allen tijde focus op het resultaat;

-Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels.


Bedrijf

 

Verisure maakt deel uit van de Securitas Direct Group, een toonaangevend leverancier van gebruiksvriendelijke alarmsystemen en beveiligingsoplossingen. Verisure richt zich op de particuliere en zakelijke markt en is het meest geïnstalleerde huisalarm in Europa. Ruim 10.000 medewerkers in 14 landen hebben meer dan 2 miljoen klanten op de Europese en Latijns-Amerikaanse markt geholpen.

 

Omdat Nederland is aangewezen als strategische groeimarkt wordt er momenteel versneld geïnvesteerd in Verisure Nederland. Dit biedt ambitieuze kandidaten de kans om aan de bouwstenen te werken van een internationaal sterk groeiende organisatie.

 

Aanbod

 

- Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden;

- Positieve sfeer, veel energie en dynamiek;

- Uitstekende locatie (Amsterdam Zuid-Oost);

- Nieuwe positie met veel verantwoordelijkheid en ondernemerschap;

 

Profiel

 

-Je bent verantwoordelijk voor de analyse van KPI’s en acties.

-Je bent verantwoordelijk voor de analyse van P&L en acties.

-Je bent verantwoordelijk voor de analyse van de afwijkingen van SLA en de communicatie met alle afdelingen om actie te nemen om het op te lossen.

-Je bent verantwoordelijk om een goede relatie met alle afdelingen op te bouwen en te behouden.

-Je maakt plannen en voorspellingen op de korte en lange termijn.

-Je zorgt ervoor dat je de Operations manager op de hoogte blijft.

-Je hebt Business Intelligence ervaring.

-Business Intelligence=Key.

 

Competenties:

 

-Focus op de operatie.

-Klantgericht.

-Kan goed presteren onder werkdruk.

-Kritisch kunnen denken.

-Integer.

-Totaaloverzicht.

-Proactief en initiatief.

-Sterk in je communicatie.

-Resultaatgericht.

-Analytisch kunnen denken.

-je bent erop gericht om projecten en activiteiten in de juiste richting te pushen.


Als je nog vragen heb over de positie kan je contact opnemen met onze Talent Acquisition Specialist Patricia Fredrikz: 0640130876 / patricia.fredrikz@verisure.nl

Recruiter

 

Naam: Patricia Fredrikz

Telefoon: 06-40130876

E-mail: patricia.fredrikz @verisure.nl

2000