Junior Business Controller

Join a company driven by passion, innovation and trust

 

Verisure is de marktleider in gemonitorde ‘slimme alarmsystemen’ voor meer dan 2 miljoen consumenten en kleine bedrijven. Het succes van het bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken en we investeren dan ook dagelijks in onze mensen. Als je werkt bij Verisure ben je onderdeel van een industrie leider van wereldklasse met een sterke ondernemersgeest.

 

Verisure is een groeiend bedrijf en we bouwen aan een getalenteerde en gepassioneerde organisatie in Nederland. Daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een Junior Business Controller voor ons Hoofdkantoor in Amsterdam.

 

Junior Business Controller

M/V, 40 uur, Amsterdam

 

Functie

 

Als Junior Business Controller ben je gevestigd op ons hoofdkantoor in Amsterdam en zal je de gehele business in Nederland ondersteunen. We zijn een snelgroeiend bedrijf waarbij de business control een sleutelrol heeft om de groei te kunnen blijven continueren. Vanaf dag 1 bieden wij je een uitdagende rol vol kansen om met ons mee te groeien.

 

Als Junior Business Controller ben je onderdeel van het Finance Team (6FTE). Je rapporteert aan de Business Controller. Je analyseert de volledige business en voorziet het management van analyses en inzichten op financieel gebied, werkt mee aan het creëren van de budgetten.

 

Het doel van je functie is om inzicht te geven in de business zodat de het management de gestelde doelen in het budget 2018 kan halen. Met behulp van jouw rapportages en scherpe analyses is het management team in staat om de afdelingsdoelstellingen te behalen en bij te sturen waar nodig. Tevens ben jij bezig met het aanleveren van KPI’s. Je hebt enkele jaren ervaring in business control en je vindt het fantastisch om met cijfers en data bezig te zijn.

 

Bedrijf

 

Verisure maakt deel uit van de Securitas Direct Group, een toonaangevend leverancier van gebruiksvriendelijke alarmsystemen en beveiligingsoplossingen. Verisure richt zich op de particuliere en zakelijke markt en is het meest geïnstalleerde huisalarm in Europa. Ruim 10.000 medewerkers in 14 landen hebben meer dan 2 miljoen klanten op de Europese en Latijns-Amerikaanse markt geholpen.

 

Omdat Nederland is aangewezen als strategische groeimarkt wordt er momenteel versneld geïnvesteerd in Verisure Nederland. Dit biedt ambitieuze kandidaten de kans om aan de bouwstenen te werken van een internationaal sterk groeiende organisatie.

 

Aanbod

 

- Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden

- Positieve sfeer, veel energie en dynamiek

- Uitstekende locatie (Amsterdam- Zuidoost)

- Nieuwe positie met veel verantwoordelijkheid en ondernemerschap

 

Profiel

 

Direct vanaf de eerste dag heb je een zeer uitdagende rol, waarbij je de volgende taken hebt:

- Verzamelen, controleren en analyseren van data en conclusies hieruit trekken;

- Bepalen van de juiste informatiebronnen en calculatie methodes voor rapportages en KPI’s;

- Opstellen van wekelijkse en maandelijkse rapporten voor de Business Controller, CFO en MD ;

- Ondersteuning van de Business Controller bij het opstellen van het budget;

- Opstellen van ad-hoc rapportages;

- Affiniteit met Finance en IT;

 

Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

 

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste professional met ongeveer 2 jaar ervaring in het verzamelen van data en aanleveren van rapportages in een dynamische organisatie.

 

-Je beschikt over hbo werk-en denkniveau en je hebt een Economische studie afgerond en je hebt affiniteit

met IT;

-Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;

-Je hebt kennis van en ervaring met het maken van analyses;

-Je hebt kennis van en ervaring met Excel, SQL, Access en Power BI, Navision is een pré;

-Je hebt ervaring met opstellen/ bouwen van rapportages incl. conclusies;

-Je hebt ervaring met doorvertaling van data naar (management) adviezen;

-Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift

 

Mocht je interesse hebben om onze nieuwe junior Business Controller te worden reageer dan via de ‘solliciteer’ knop. Als je nog vragen heb over de positie kan je contact opnemen met onze Talent Acquisition Specialist Patricia Fredrikz: 0640130876/ patricia.fredrikz @verisure.nl

Recruiter

 

Naam: Patricia Fredrikz

Telefoon: 06-40130876

E-mail: patricia.fredrikz @verisure.nl

2000